Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 IRA
Ja, ja ...

Dva stola razlike sva bla :lol:

Sva se pa s Ksenijo dans tko skup držali, da je mel marsikdo težave :D :lol:
Uporabniški avatar
 primus
Praktično moj najslabši maratonski rezultat, pa kljub temu zadovoljen.
Pride tko :D

ostalo pa v superlativih - pravi tekaški praznik je bil danes.

primus
Uporabniški avatar
 IRA
Matr ...

Helena Žigon je tekla 2:15 :shock: :shock: :shock:
Carica!!!!
Uporabniški avatar
 lonely
Hojla

Za mano je še eden izmed lepših maratonov.Prvič sem tekel v TF opremi in ugotovil da je to velika čast in odgovornost.
Pri dvigu številke sem bil deležen izredne prijaznosti,namreč ko sem hotel dvigniti številko, mi je izdajatelj naročil naj malo počakam.Mislil sem da se nekaj ne ujema,ampak čakalo me je prijetno presenečenje:vse pripadajoče stvari v pravi velikostii(majčka,nogavice) ter kot posebnost št.88 ki sem jo že prej naročil (odgovorili so mi da ni mogoče).Na koncu se je vse razpletlo po najboljšem scenariju in svoj 88-i maraton sem pretekel z številko 88.
Glede maratona lahko povem da je bil organiziran na visoki ravni,kar so mi potrdili tudi tujci.Vreme-idealno,okrepčevalnice dobro založene,podpora občinstva velika,veliko nastopajočih.....
V gneči prve polovičke sem izgubil ogromno časa tako da sem z 1.37-3.35 netto kar zadovoljen in z prihodom v cilj opravil z četrtim maratonom ta mesec (Zagreb,Graz,Bergamo,Ljubljana).
Vse zgoraj našteto je razlog da se raje udeležujem LM kot glamour-Benetk ki so istočasno.
Iskrene čestitke vsem ki ste se udeležili LM na takih in drugačnih razdaljah.posebej pa tistim ki so danes pretekli svoj prvi maraton.
Lp

Slika
Uporabniški avatar
 zdejan
Moj osebni rekord danes na 10,48 km, t.j. 43.05. Me pa zanima, ali je bila razdalja res prava. Sem zelo zadovoljen. Tae, lahko me vpišeš na lestvico kratkašev.
Uporabniški avatar
 tae
Važi, Dejan. :D
 nana
@Inot: Svvoj lanski "rezultat" si poslabšal za 1 sekundo :roll: , pa si kljub vsemu lahko izredno zadovoljen :D Te mal hecam...

Še glede mojega rezultata... moja želja, priti v cilj pred prvim maratoncem se ni čisto uresničila. Ko sem na Šubički slišala spremljajoča vozila, mi je bilo jasno, da jih bom, ko bodo brzeli 20km/h mimo mene :shock:, lahko samo gledala v hrbet... :cry: V cilj sem prišla s tretjim maratoncem, kar tudi ni slabo. Če pa še pomislim, da sem štartala dobre 4 min za njimi, sem pa itak zmagala :lol:
Uporabniški avatar
 Bor
evo ga....! moj prvi...
glede na razmere....(krči za popizdit, zadnjih 5 km)
sem odtekel kar dobro....do 37-ga sem bil s časom še pod 4 urami, potem pa mučenje do konca....
ampak je pa prvi in prvega ne pozabiš nikoli.... :wink:
navijanje super !!!hvala vsem!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
tae napisal/-a:
IRA napisal/-a:
Bravo tae, sem se full spraševala kako ti je šlo.
Baje smo bili celo na kupu na analizi pa nisem vedela, da si tam ....

... žal :roll:

Ja Ira, takole je zgodbica glede analize in najinega nespoznanja. Sedel sem nasproti bobra, levo od mene je bil najprej Marjan, kasneje Laufer, desno sprva nikogar, potem pa Špela. Očitno te tudi drugi še ne poznajo, saj mi je bobr pokazal tisto s kapco (kasneje zvedel, da je to Ksenja), za katero rekel, da je to Ira. In še rekel sem mu, da te moram spoznati. Ko si odšla, sem Ksenijo vprašal, če je ona Ira. Narazen sva bila dejansko le cca 2m. No, tako kot sem rekel, v Palmanovi.

;) bi bla jst tko mlada kot je Ira haha

je blo pa vseeno fajn videt kako določena imena obraze dobivajo... jst sem se prav fajn zabavala v družbi Fotra in ostalih :) še prej pa v družbi polžk ki smo tkooo za vas navijale da smo skor ob glas haha
 zrima
A je kdo na cilju po koncu maratona dobil majco v velikosti S in bi jo zamenjal za L? A so samo L delili?
Uporabniški avatar
 Radolca
še mojih par besed (zaenkrat):
nisem vas prav veliko videl v forumovski opremi :!: še največ sem z Vanjo "kramljal"
z mojo prvo 42-ko sem več kot navdušem. plan 3:45 sem izpolnil oziroma tekel za več kot minuto bolje. kar me pa najbolj preseneča in veseli je pa to, da sem drugi krog tekel kar 3 minute hitreje kot prvega :clap:
Uporabniški avatar
 3man
Mene pa zanima zakaj veliki maratoni po svetu razvrstijo tekmovalce po netu času, Ljubljanski maraton pa po bruto. Pol pa gledam rezultate in so taki z neto časom slabšim za 3 minute na 21-ki pred onimi, ki so praktično za klaso boljši.
Nekako ni pošteno, pa še na startu se mnogi gužvajo v ospredje. Predvsem taki, ki tja res ne sodijo in potem onemogočajo boljše tekače predvsem v začetni gneči.
S pošteno razvrstitvijo po neto času bi bilo tudi prerivana na startu manj.
lp
 gs1422
Pa še jaz z neto časom 3.33.17 na 42 km progi. Za prvi letošnji maraton je to menda dobro. 8) :lol:

Lepo je bilo. TF navijači/ce so pa čisto divji. Svaka čast! 8)
Uporabniški avatar
 Bor
zrima napisal/-a:A je kdo na cilju po koncu maratona dobil majco v velikosti S in bi jo zamenjal za L? A so samo L delili?

jaz mam M, menjam za L...
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA