Tudi sam bi ob upoštevanju neto časa pridobil kar nekaj mest, ampak, recimo, včeraj sem vsaj 5 krat pogledal rezultate in če me zdajle vprašate nimam pojma katero mesto sem zasedel, v bistvu me to niti ne zanima, kot iz topa pa vam lahko ustrelim kakšen čas sem dosegel, oba vem, bruto in neto, pa nima veze!
Kolikor vem je pred vsakim množičnim tekom na forumu naslov: osebna napoved rezultatov, kjer nisem niti pri enem zasledil, da bi napovedal recimo, jaz bom pa zasedel 255 mesto, ... Vsi govorite (govorimo) o časih in vsaj za mene, dokler ne bom pariral Kenijcem

Sicer pa, si predstavljate zmedo, če bi zares odločali le neto časi, Gebre v Berlinu še dobre pol ure nebi vedel ali je res zmagovalec ali ne, morda se je kak Kenijec odločil in štartal 1 uro za vsemi, cesta bi takrat zagotovo bila prazna.
Torej, skupen štart, ... kdor prvi pride na cilj je zmagovalec!
Glede postavljanja pa, debata je sicer zanimiva, ampak pomojem brezpredmetna. Saj lahko tupiš ljudem naj se postavijo tja pa tja, pa se ne, pa kaj čmo, tako pač je. Verjamem pa da ste vsi zares hitri poskrbeli, da vas stare mame niso spotikale in ste se postavili dovolj spredaj.
Komaj čakam na komolčenje naslednje leto, letos je bilo res fajn!!!