Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Torej se je prijavit samo še do konec meseca? Potem pa moram pohitet. Mika me 42 km, a mislim da bo to zame preveč. Sploh zato, ker sem sedaj treniral samo za kratke gorske teke, ki imajo ponavadi le okoli 6 km. Mislim da je najbolje da se odločim za 21 km.

A če zbolim, se poškodujem, prijavo lahko še vedno prodam, kljub temu da je skupinska?
Prijavo lahko prodaš, če jo bo kdo kupil. V plusu si, ker boš s prodajo svoje "karte :mrgreen: " konkurenčnješi. Le da bo veliko ljudi ponujalo prijavo po ceni 15 do 20€, zlasti zadnji teden...
No, pa sem se tudi jaz prijavil.

Bojan, držim pesti zate, da boš šel na ljubljanski polmaraton in razturil, kot znaš. :D
NANA, poslala sem ti prijavo na ZS in tudi že plačala, vendar mi nisi nič odgovorila. vem, da se boš danes spet lotila ažuriranja, pa vseeno: je vse ok glede tega? :wink:

vsem ostalim pa želim uspešne priprave! :laola
metkamarjetka napisal/-a:NANA, poslala sem ti prijavo na ZS in tudi že plačala, vendar mi nisi nič odgovorila. vem, da se boš danes spet lotila ažuriranja, pa vseeno: je vse ok glede tega? :wink:

vsem ostalim pa želim uspešne priprave! :laola

Saj meni tudi ni odgovorila, kaj bi pa bilo če bi morala vsem odgovarjat.
Prijavo lahko sama pogledaš na: http://www.ljubljanskimaraton.si/index. ... &p=11&l=sl in če si na seznamu je OK.
Kljukica za plačilo bo pa vidna v prvih dneh oktobra.
A niste prebrali naninega posta, da v času tekanja na berlinskem maratonu ne bo ažurirala podatkov... Očala na nos. :--

nana napisal/-a: Od jutri do ponedeljka bom torej odsotna. Prijave bom zopet ažurirala 22.9.
Lepo tekajte :D
Danes sem ažurirala vse prijave za plačila, ki sem jih dobila do danes. Če ste plačevali zvečer, bom to plačilo verjetno dobila jutri. Nikomur ne potrjujem prijav, ker sem vas prosila, da prijave preverite na spletni strani LM, ažuriram pa tudi seznam na prvi strani:
viewtopic.php?f=56&t=12310&start=0
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA