- 18 Okt 2009, 17:00
Zadnji trening pred LM-om je za mano. Šlo je za podiranje PB-ja na prej omenjeni trasi. To mi za nekaj sekund ni uspelo za volja tega, ker sem se moral za vmesne čase ustavljati da sem z žepa v jakni potegnil mobitel in pritiskal vmesne čase (minuta je gotovo šla po zlu). Sicer pa je (neto) prav gotovo šlo za moj najhitrejši trening tek v teh petih letih. Trenutno sem 100% nepoškodovan in če (slučajno) ne zbolim sem se v zgolj dveh tednih kar dobro pripravil na LM.
Prave hitrosti teka na ravnini še vedno ni, ker sem pač poleti narobe treniral preveč v breg in premalo delal na hitrosti. Po svoje povsem namerno, ker raje trenriam v lepih hribih, kot venomer na zaprašenem dolgočasnem asfaltu. Edina stvar, ki me še skrbi je ta da sem nevzdžljiv, ker za dolge treninge enostavno ni bilo časa.
Med tednom planiram še nekaj tekaških sprehodov, kjer bom moral paziti da me ne bo potegnilo v delanje kakih intervalčkov.
Prave hitrosti teka na ravnini še vedno ni, ker sem pač poleti narobe treniral preveč v breg in premalo delal na hitrosti. Po svoje povsem namerno, ker raje trenriam v lepih hribih, kot venomer na zaprašenem dolgočasnem asfaltu. Edina stvar, ki me še skrbi je ta da sem nevzdžljiv, ker za dolge treninge enostavno ni bilo časa.
Med tednom planiram še nekaj tekaških sprehodov, kjer bom moral paziti da me ne bo potegnilo v delanje kakih intervalčkov.