Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 bobr
Men kalkulator pokaže 3:11:34 :twisted:
Tole so bolj pobožne želje kot realnost. Bom čez 2 tedna povedal koliko laže kalkulacija ;)
Uporabniški avatar
 wxy
LP
Tudi jaz sem se prvič prijavil na 42 km. Letos sem pretekel cca 1000 km, vendar razdalje 42 km v enem kosu še ne. Skratka cilj je znan samo še realizirati ga je treba.
Čestitke vsem, ki so se odločili napasti to razdaljo, saj vsak ki je opravil z to razdaljo pravi, da je nekje pri 35 km zid, ki ga je teško prebiti. :wink:

Lep dan še narej 8)
Uporabniški avatar
 matija-z5
mene pa zanima če se lahko neponoletne osebe prijavijo na mali maraton (21km) na 42km vem da se ne smemo
Uporabniški avatar
 Bosti
Za polmaraton ni problema, vsako leto teče kar nekaj nepolnoletnih v Ljubljani, drugače pa nihče nič ne oporeka tudi če se prijaviš na maraton
Uporabniški avatar
 Kratos
matija-z5 napisal/-a:aha hvala za informacije

Lani smo na 42ki tekli 3je nepolnoletni, pa mislim da ni noben kompliceral... Mali maraton sem pa tekel pri 11letih pa takrat tud ni bilo nebenih komplikacij, tako da se brez skrbi lahko prijaviš na katerokoli razdaljo, čeprav nisi polnoleten.. Lp
 pikapikolovka
Prijavljenaaaaaaa. Evo, se vidimo na Ljubljanskem maratonu. Če ne že kej prej....
 spitbox
Ravnokar sem se prijavil na svoj prvi polmaraton! jeeee.
Upam, da dosežem svoj cilj, brez poškodb in čas pod 2:00, realno si želim 1:55.
Ne poznam sicer organizacije Ljubljanskega maratona, vendar se mi zdi 25€ kar visok znesek za rekreativni tek. Za primerjavo (v Zagrebu) naslednji teden je kotizacija 15€. http://www.zagreb-marathon.com/index.php?ID=50. Ne vem pa kakšna je razlika med samo organizacijo... Morda bom pa po maratonu rekel, da je 25€ povsem realnih... Moram najprej videti kako poteka celotna zadeva.

Se vidimo!
Uporabniški avatar
 klatez
Prijavi se tu http://www.tekaskiforum.net/viewtopic.p ... highlight=, pa bo 20€.

Sicer še nisem bil na zagrebškem ampak po napisanem na tem forumu je ogromna razlika.
Tako kot npr. med ljubljanskim in Berlinom.
V teh navedenih primerih pač cena odraža dejansko stanje... :wink:
Uporabniški avatar
 marathon95
klatez napisal/-a: .... po napisanem na tem forumu je ogromna razlika.
V teh navedenih primerih pač cena odraža dejansko stanje... :wink:

Jako lepo si to napisal i točno je :lol: :lol:
 usmiljeni_brat
A mi zna kdo povedat kako je s plačilom štartnine pred in po 1. oktobru. se je treba samo prijavit pred prvim in lahko plačaš kasnej, ali je treba tud plačat pred prvim da je cena nižja?

Hvala
Uporabniški avatar
 Bosti
tud plačat je treba :wink:
Uporabniški avatar
 klatez
6. PRIJAVNINA 2008
....
Prijava velja z datumom plačila prijavnine!
...
Opozorilo: zadnji dan za oddajo prijave je 21. oktober 2008!

Kaj ti ni jasno? :roll:
Uporabniški avatar
 dexi27
Samo za primerjavo, spomladi nas je kar nekaj tekačev bilo v Grazu na Mur halbamrathonu, samo za primerjavo za 20 € smo dobili, nekaj napitkov na okrepčevalnicah, pa v cilju medaljo in pa mal vode, vse ostalo se je dalo dobit, če si bil pripravljen dat še kak euro iz denarnice.

Tako da kaj se Ljubljane tiče, je za borih 20€, kolikor pač pride štartnina, če jo poravnaš preko TFja, zadeva več kot ugodna, saj se v vrečki najde vedno kaj uporabnega, pa še v cilju je postrežba zelo dobra.
 #mihA
Samo informativno...a lahko prosim kdo našteje kaj se pojavi v sponzorski vrečki?
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA