Urška Sonček napisal/-a:@ lonely: Wau. To pa je uspeh. Čestitam.![]()
Počakaj še malo...no ja, če bo vse OK...bo to moj 100-ti...in tvoj prvi maraton...prav tako občudovanja vreden uspeh.
Moderator: Snezinka
Urška Sonček napisal/-a:@ lonely: Wau. To pa je uspeh. Čestitam.![]()
nana napisal/-a:No, evo mene z navodili. Prosim, da jih natančno preberete in se jih držite. Jaz se jih bom tudi![]()
Prijave za LM bom zbirala do 28.9.09, ker je do 30.9.09 potrebno izvesti tudi nakazilo - vaša prijava šteje, če je izvedeno tudi plačilo. Kakšen dan ali dva po plačilu, na spletni strani http://www.ljubljanskimaraton.si prosim preverite, če so vaši podatki pravilno vnešeni.
Postopek prijave:
1. Na ZS mi pošljite naslednje podatke:
- priimek in ime
- leto rojstva
- ulica, poštna številka in kraj
- GSM
- e-pošta
- razdalja
- številka majice
- številka čipa
V skupinski prijavnici nič ne piše, kateri podatki so obvezni.
3. Še zneski (prijavnina za organizirane skupine - najmanj 10 prijavljenih v času do 30. 9. 2009):
- na 10 km: 15 eur
- maraton in polmaraton: 20 eur
Za vse, ki tečejo s lastnim čipom, je prijavnina nižja za 4 eur. V tem primeru ne pozabite navesti številke čipa.
4. Štartne številke dvignete sami. Kdaj jih lahko dvignete, bo objavljeno na spletni strani LM.
MKC napisal/-a:danes bi šel nakazati denar nani, pa me zanima če lahko nakažem 40€ in poleg sebe prijavim še očeta??
pajo napisal/-a:MKC napisal/-a:danes bi šel nakazati denar nani, pa me zanima če lahko nakažem 40€ in poleg sebe prijavim še očeta??
Mislim, da tia nana ne bo delala problema.
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA