Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 javor-18
#mihA napisal/-a:Samo informativno...a lahko prosim kdo našteje kaj se pojavi v sponzorski vrečki?

...nekaj klasičnih reči, mogoče celo tudi kakšno novo presenečenje. :P
 dragons
URADNE URE ZA IZDAJO ŠTEVILK IN ČIPOV ZA 13. LJUBLJANSKI MARATON
Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala
v prijavnem šotoru v Zvezda parku - pri Sidru:

* v četrtek, 23. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v petek, 24. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v soboto, 25. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v nedeljo, 26. oktobra 2008: od 6.30 - 9.30 ure.

Skupine, ki bi rade prevzele material za vse svoje člane, naj pošljejo mail na info@timingljubljana.si do 15.10.2008, v sporočilu obvezno navedite ID in ime skupine. Prevzem materialov bo na Timingu Ljubljana, Staničeva 41, Ljubljana.
Uporabniški avatar
 Zajec
dragons napisal/-a:URADNE URE ZA IZDAJO ŠTEVILK IN ČIPOV ZA 13. LJUBLJANSKI MARATON
Vse tekmovalce obveščamo, da bo potekala izdaja štartnih številk in ostalega materiala
v prijavnem šotoru v Zvezda parku - pri Sidru:

* v četrtek, 23. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v petek, 24. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v soboto, 25. oktobra 2008: od 9.00 - 19.00 ure,
* v nedeljo, 26. oktobra 2008: od 6.30 - 9.30 ure.

Skupine, ki bi rade prevzele material za vse svoje člane, naj pošljejo mail na info@timingljubljana.si do 15.10.2008, v sporočilu obvezno navedite ID in ime skupine. Prevzem materialov bo na Timingu Ljubljana, Staničeva 41, Ljubljana.

Ali lahko iz skupinske prijave TF prevzemamo štartne številke sami :?:

LP Zajec
Uporabniški avatar
 Zajec
ero napisal/-a:vsekakor! številke prevzemate sami. ne bom urejal dviga in prevzema za 300 ljudi :)

Jaz tudi mislim, da je tako bolje, da se številke ne prevzema za vse skupaj :!:
:arrow: številko bom za sebe prevzel med prvimi v četrtek...

LP Zajec
 Njukovic
Eno vprasanje, ki ne sodi ravno v trenutni pogovor, pa vendar. Tisti, ki ste ze kdaj tekli 10ko na LM: ali so tudi na 10ki postavljene kilometrske table, ali je to samo na 21ki in 42ki?
Uporabniški avatar
 Hojca
Njukovic napisal/-a:Eno vprasanje, ki ne sodi ravno v trenutni pogovor, pa vendar. Tisti, ki ste ze kdaj tekli 10ko na LM: ali so tudi na 10ki postavljene kilometrske table, ali je to samo na 21ki in 42ki?

Table so, samo se ravno ne spomnim kako pogosto. Sploh tja do 5km jih nimam v spominu, od 5ke naprej pa vsaj na vsak km, proti koncu še pogosteje.
 nana
Oznake so na vseh tekih na 1 km. Tudi na 10,5 km.

Meni je bilo tistih zadnjih 500 m najtežje teči, ker sem imela v glavi "naštelano", da grem na 10. So mi pa povedali, da je ena mladenka pri tabli 10km dejansko padla skupaj (verjetno se ji je zgodilo isto kot meni, samo pri meni ni bilo tako drastično).
 Njukovic
Hvala mojculja in nana. Ta ljubljanska desetka bo sploh moja prva tekma, tako da mi bodo table se toliko bolj v pomoc, da bom lahko tekel kolikor tolikor enakomeren tempo. Zaenkrat se nimam v lasti kaksne igracke kot je Garmin, ki bi mi kar sama racunala tempo, tako da bom pac meril case od kilometra do kilometra.
Uporabniški avatar
 Loni
Zajec napisal/-a:
ero napisal/-a:vsekakor! številke prevzemate sami. ne bom urejal dviga in prevzema za 300 ljudi :)

Jaz tudi mislim, da je tako bolje, da se številke ne prevzema za vse skupaj :!:
:arrow: številko bom za sebe prevzel med prvimi v četrtek...

LP Zajec

So meni ravno včeraj na Timingu priporočali, da naj pridem takoj v četrtek. Kako fajn, da jih bodo talali dobesedno pred mojo službo. Bom vsaj tu med prvimi tudi jaz :lol:
Uporabniški avatar
 Bali
Zakaj pa naj bi se prevzem številke tako mudil??? Jaz sem jo dvignila lani v petek popoldne in ni bilo nobene gneče.

Označbe ob trasi po so;dovolj pogoste.
Uporabniški avatar
 Loni
Bali napisal/-a:Zakaj pa naj bi se prevzem številke tako mudil??? Jaz sem jo dvignila lani v petek popoldne in ni bilo nobene gneče.

Označbe ob trasi po so;dovolj pogoste.

Ne mudilo, samo Ljubljančanom priporočajo, naj to naredijo prej, če se da, ker zna biti na koncu gužva.
 drdejan
V tehničnih navodilih LM piše, da bo štartni prostor razdeljen na štiri cone, glede na prijavljen čas. Zanima me, kako se da prijaviti čas - če se še sploh da.

Tekmovalci bodo v cone razvrščeni po prijavljenih časih:

* cona 1 / vabljeni tekmovalci in tekmovalke na maraton,
* cona 2 / tekmovalci in tekmovalke s prijavljenim rezultatom 2:30 do 3:00 maraton in 1:15 do 1:40 polmaraton,
* cona 3 / tekmovalci in tekmovalke s prijavljenim rezultatom 3:00 do 3:40 maraton in 1:40 do 2:00 polmaraton,
* cona 4 / vsi ostali tekmovalci in tekmovalke.
Uporabniški avatar
 ninchi
hm...nevem..kje bi se dalo čas prijaviti, če sploh se...ampak jaz se ponavadi postavim v tisto cono, ki se sklada z mojim predvidenim končnim časom..približno verjetno veš v kolkem času boš pretekel progo? Ponavadi so najhitrejsi spredaj, potem pa vsi ostali...
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA