Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Matej79
Žal se pridružujem Pajotu.

Tudi sama z boljšo polovico, sva šla včeraj, takoj po mojem šihtu v Ljubljano dvigniti štartne številke. Odnos gospe na drugem šalterju je bil obupen..."NASLEDNJI!!!!!!, MOŠKA 21 M!!!, ADIJO!" No pa sem namenoma spregledal njeno odrezavost in se ugriznil v jezik. Celo pozabil bi na to, vendar....Pridem domov in glej si ga zlomka, majica velikosti L. Sej ne, da so velikosti zbirali že par mesecev prej, pa ne da je gospa na šalterju rekla M,...
No pa se nisem preveč razburjal, spet dokler...Ni danes moja šla v Ljubljano zamenjati majico in so jo nahrulili kaj se ga gre in da naj pove katera je dala napačno majčko in da jo oni že ne bodo zamenjali. No pa se ni pustila in je vztrajala naj preverijo katero velikost sem sporočil. Nato je prišla še ena deklica ji vzela L in ji dala M, ter ji prišepnila naj čim prej gre in naj ne pove, da so ji zamenjali majico, če kdo vpraša. Mislim too much!!! Kot, da so sedaj oni naredili uslugo!

No z nogavicami včeraj je bila pa čista sreča, da sem jih dobil, ker takoj naslednji se je že obrisal pod nosom. Fant z očali je zatrjeval, da jih žal niso dobili dovolj in da naj jih pridejo iskat čez par tednov v Intersport.Prvi dan dviga številk, pa ni več nogavic. Prijave se zbirajo že mesece, a nogavic niso uspeli zbrat. Ccccc. :)

Vem, da je smisel teka drugje, ne v tem kaj dobimo, a vendar gre za odnos in princip. V končni fazi pomnožite prijavnine z evri pa dodajte sponzorje, ma ni hudič, da si vsaj spominjsko majčko prave velikosti vsak zasluži. :) Kritika in upanje na bolj veselo in popolno organizacijo 14. ljubljanskega maratona.
Nazadnje spremenil Matej79, dne 24 Okt 2008, 21:08, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 cizek
A vi tečete zaradi majčk al zaradi teka?
 Matej79
Cizek tečemo zase, pa vseeno odnos mora biti in ne da imaš občutek, da si jim še kaj dolžan. Mimogrede JA majčka mi ful pomeni.
Uporabniški avatar
 cizek
Mogoče pa Pajo ni bil sveže stuširan, ko toooooooooooooliko časa dela za dobro svojih strank, hehe...
Uporabniški avatar
 THOMAS
Res se nisem imel namen razburiti, ampak tole letos je pa šlo čez vsako mero.
Jezen sem na organizatorje. Sploh ne gre zato, da bi moral kaj dobiti, saj tečem zase in ne zaradi nagrad oz.daril.
Ampak, da plačaš mastno prijavnino in da ti potem nekaj dajo, kar jim je ostalo na zalogi je pa too much :evil: . Govorim seveda o nogavicah (še dobro, da so imeli vsaj majhne številke, da jih bo otrok lahko nosil).
Da o majicah sploh ne govorim. Po mojem so jih pred leti nabavli nekaj deset tisoč in zdaj vsako leto samo spremenijo datum na tisku. Drugače si ne morem razlagati tega, da je že tretje oz.četrto leto zapored črna majica. :evil:
Manjka mi samo še Helena Javornikna štartu , pa je mojega športnega udejstvovanja konec :cry:

Res dober začetek v težko pričakovani tekaški vikend :cry:
Uporabniški avatar
 cizek
Svašta, vsi tečete zase, pi***** pa kar po spisku.

To je mal smešno.

Še enkrat: a je kdo od tistih, ki kritizirate, kdaj pomislil, da bi kaj sam organiziral? Kaj šele, da bi to res naredil. Dejte nehat, pa dobr, kaj dobr, odlično tečte.
Uporabniški avatar
 Samo:-)
Danes sem prevzel številko. Zadeva je potekala razmeroma hitro in korektno.

Po pravici povedano, sploh nisem pričakoval da bom zraven številke še kaj dobil. Očitno si razpisa nisem v detajle prebral...

No kakorkoli definitivno ni prav, če je kdorkoli do vas nespoštljiv in je prav da se to pove. Ampak korektno, spoštljivo in čimbolj na glas, da pride glas tudi do šefa 8). Teoretično :lol:

Tale "opasač" za bidon, mobitel in še kaj je tudi meni všeč. Me zanima kako se bo obnesel pri teku.

Nogavice sem dobil brez problema - logično, ko pa imam srečnež 42 številko :lol:

Že komaj čakam, da se skupaj zapodimo po LJ cestah/ulicah :twisted:

:laola
Uporabniški avatar
 cizek
Bravo, Samo, tako se govori.

Dober tek želim.
 jZ
Lp.

Malo offtopic, samo tole je popularna tema.

Kdaj približno se bo potrebno spraviti v startno areno (brez pretirane gneče), da bomo med tahitrimi? Zoprno je potem pol proge prehitevati.

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 cizek
V ustrezni coni naj bi bil 20 minut pred štartom, odvisno od tega, kateri čas boš lovil. Preberi uradna navodila.

Gneča pa bo, :( , kadarkoli boš prišel.

Časa in prostora za prehitevanje bo dovolj.

Dober tek. :)
Nazadnje spremenil cizek, dne 24 Okt 2008, 21:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 vencelj
Če si se hotel spraviti med tahitre, si moral že kar nekaj postoriti...tam ti ne pomaga postavitev v prve vrste... :D
Običajno je to kar 15- 20 min. pred štartom. Cizek je realen...
Prva za hec, druga pa mal bolj zares :wink: .

LP, vencelj
Uporabniški avatar
 cizek
Cizek je realen, ja.... glej, Vencelj, kako se folk huduje. Moram kar utihnit, da ne bo preveč...

Dober tek tudi tebi.
Nazadnje spremenil cizek, dne 24 Okt 2008, 22:24, skupaj popravljeno 1 krat.
 jZ
vencelj napisal/-a:Če si se hotel spraviti med tahitre, si moral že kar nekaj postoriti...tam ti ne pomaga postavitev v prve vrste... :D

Lp.

Hehe - na startu je lahko VSAKDO med tahitrimi. Ce bi se vsi popredalčkali po svojih pricakovanih casih, ne bi spraseval. Potem pa gledas kup ljudi z 2h+ (21km) rezultatom in bruto minus netto = 1sek (-:

Srečno, jZ
Uporabniški avatar
 niki
Jaz si pa od tega LMja želim samo to, da me zapusti viroza in da bi lahko tekla tako kot sem si zadala. Vse ostalo mi je trenutno nepomembno. Da se mi vtisne moj 'prvi' v lep spomin.

Aha, da ne pozabim.. a kdo menja mojo vrečko za zdravje :D
Uporabniški avatar
 cizek
Prav bi bilo, če bi se fer popredalčkali. Se bojim, jZ, da tvoje vprašanje tistih, ki se ne znajo popredalčkati, ne bo toliko ganilo, da bi se pravilno razvrstili v štartne cone. Tahitri jih boste vseeno prav kmalu prehiteli.

Vsem želim dober tek in rezultat, ki si ga želite doseči. Pa brez bolezni in poškodb pridite skozi.
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA