Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 zdejan
Torej pridem, da poskusim še 10 km v Ljubljani.
Uporabniški avatar
 samostojni
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

ero napisal/-a:hoj, saj ni panike :)

čas za prijave in nakazila imate le še danes in jutri. tega se bom držal! če nakazilo ne bo na računu v torek zjutraj, prijave ne bom upošteval.

Dejte plačat da navte mel pol kej za okol govort, :argue:
SEJ BO ERO tole zrihtal, sam cajt mu dajte, :hack: :hack:
se stvari hitreje ne morejo kar same nardit, čas pa tudi ne stoji, žal ni Božiček, ki vse v eni noči podela :--

Pa brez panike :!:
Uporabniški avatar
 tae
zdejan napisal/-a:Torej pridem, da poskusim še 10 km v Ljubljani.

Dejan bodi pozoren, da je razdalja 10 in pol, kar pomeni, da je oznaka za 10 prej, kot v cilju (takrat poglej na uro, če želiš da te uvrstim na lestvico kratkašev z izboljšanim osebnim rekordom :D )
Uporabniški avatar
 zlopi
ero napisal/-a:upoštevajte, da je vas veliko, jaz pa en sam :)

:cast: upoštevam ...
Lp, zlopi
Uporabniški avatar
 Ksenija
samostojni napisal/-a::hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

ero napisal/-a:hoj, saj ni panike :)

čas za prijave in nakazila imate le še danes in jutri. tega se bom držal! če nakazilo ne bo na računu v torek zjutraj, prijave ne bom upošteval.

Dejte plačat da navte mel pol kej za okol govort, :argue:
SEJ BO ERO tole zrihtal, sam cajt mu dajte, :hack: :hack:
se stvari hitreje ne morejo kar same nardit, čas pa tudi ne stoji, žal ni Božiček, ki vse v eni noči podela :--

Pa brez panike :!:

prijavila sem se v petek, plačala na pošti v soboto in če bo prepozno nakazilo sem kriva čisto sama... imam razlog da sem odlašala, še vedno ne vem zaradi bolečin in prehlada kako bom speljala, če bom speljala... samo, zakaj pa čakam do zadnjega momenta ?
Ero, hvala ker sploh imam možnost skupinske prijave ker roko na srce lažje bom pogrešala ta keš, če se mi slučajno ne izide kot pa če bi se kasneje prijavila sama...
naj ti tole ne povzroča preveč težav...
vse dobro
Uporabniški avatar
 Bali
No, še ena prijavljena. Sicer od Domžalske 10ke nisem niti enkrat tekla (mi je dolgo težil en zob v ustih, zdej mi pa luknja na njegovem mestu), ampak desetko bom že spravila skoz, pa tudi upam da izboljšala lanski rezultat.
Sej bo naslednje leto še en LM, pa potem tudi še kakšen, a ne? Ni da bi se preveč obremenjeval človek.
 *Dejan*
Evo tudi jaz prijavljen z mojo drago.
Zdaj moram samo še počakat, da bom videl ime na seznamu.
Še poleti sem upal, da se bom oktobra prvič spopadel z 21-ko, pa je vmes skočila bolezen in je vse padlo v vodo.
Bom pa zato tokrat raje delal moralno podporo moji dragi in jo preganjal do cilja, za njen PB.
Uporabniški avatar
 zdejan
tae napisal/-a:
zdejan napisal/-a:Torej pridem, da poskusim še 10 km v Ljubljani.

Dejan bodi pozoren, da je razdalja 10 in pol, kar pomeni, da je oznaka za 10 prej, kot v cilju (takrat poglej na uro, če želiš da te uvrstim na lestvico kratkašev z izboljšanim osebnim rekordom :D )

Sem presenečen. :D Ali sem že na kakšni lestvici :?:
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
ane Ero, pa pridemo spet do tiste: "dobrota je sirota!"

:evil: :evil: :evil:
 malamut
Jest se tud zahvaljujem Erotu za ves trud. Vem, da to ni mačji kašelj pa tudi kar nekaj odgovornosti je potrebno prevzeti , pa sama organizacija, ... Skratka, res hvala.
Drugače pa komaj čakam, da se vidim na seznamu :lol:. . Bom imela še dodatno motivacijo za nadaljne treninge.
Še vedno nisem uspela pretečti 21 oz. 20 km (namig) :cry: . Sem pa šla na en hribovski tek in en šprint tek.

Lep jesenski dan želim vsem
Uporabniški avatar
 solatka
Mejl je poslan, plačano je tudi...
Tako da ni nobenega izgovora več.

Se vidimo na štartu :D
Uporabniški avatar
 robertson
Zdravo Tekaški forum!

Očitno bomo zelo močna ekipa....
Se bomo mogoče kaj ločili od drugih? Majice, kape..?
Jaz bom prvič na taki prireditvi....lahko kdo malo pove, kako zgleda procedura tik pred štartom oz. kako bodo tam vedeli, da smo se mi res prijavili in plačali štartnino? Legitimacija z osebno?

Lep pozdrav vsem forumovcem! :TF)

robertson
Uporabniški avatar
 robertson
Pa še to....
:laola
Vsaka čast Erotu, da tako lepo skrbi za nas, za našo organizacijo forumske ekipe..
:TF)

LP,
robertson
 malamut
Tudi mene zanima kako zgleda procedura pred štartom - glede na to, da sem novinka. Mi lahko še kdo pove, kako je z parkiranjem. Kje se da najbližje pustit avto?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA