Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

ami napisal/-a:mene pa zanima,če bo letos kdo slikal tud šolske teke??smo vaši novi člani,pa nas zanima,kje se da dobit kakšno rutkoza naše male tekače.hvala za odgovor.

Živjo,

tudi na letošnjem LM bom poskušal narediti čimveč fotk. Ker bom tekel samo na 10 km, bom takoj po tekmi zajahal svoj bicikel in spremljal maratonke in maratonce. Tako bodo letos moje fotke pretežno s proge.

Se vidimo!

MatjazV
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Sem pričakoval, da bo tukaj kdo napisal kdaj se bo TF druščina fotkala in kje - na dan maratona.
Mislim, da je lani ravno MatjazV vzel niti v roke in fotke so uspele :!:
Uporabniški avatar
 Marko Vzorec
Kaj pa če res eno gasilsko (ok glede na udeležbo preko TF bo panoramska) nardimo, samo jaz res ne vem kako bi to izvedl mi je pa všeč ideja :P
Nazadnje spremenil Marko Vzorec, dne 01 Okt 2008, 16:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MatjazV
Hoj,

glede gasilske fotke, predlagam, da naredimo enako kot lani, ker bo verjetno tudi tokrat velik interes čalanic in članov tekaškega foruma, da boste fotografirani na tej največji tekaški prireditvi v Sloveniji.

Predlagam, da pol ure pred štartom maratona organiziramo SKUPINSKO TF FOTOGRAFIRANJE. Fotografiranje bo ob 9.30 uri na stopnicah pred vhodom stavbe SNG Drama (v neposredni bližini štartnega mesta)

Fotografiranje v dresih s štartnimi številkami, oz. v športni opremi ali kakor pač želite ter s transparenti oz. napisi TF. Kdor ima dres, kapo, rutko ali kakšno drugo opremo z TF oznakami, naj jo ima na sebi, ni pa nujno, po želji.

Se vidimo na štartu, do takrat pa pridno trenirajmo!

LP, MatjazV
Uporabniški avatar
 aisha
super ideja in še izvedljiva

tam bomo, da se pofotkamo :laola

lp, :wink:
Uporabniški avatar
 niki
Nekateri gremo na 10 km, zato žal za nas ob 9:30 ni izvedljivo oz. za tsite ki smo bolj počasne sorte. :(
Uporabniški avatar
 solatka
niki5 napisal/-a:Nekateri gremo na 10 km, zato žal za nas ob 9:30 ni izvedljivo oz. za tsite ki smo bolj počasne sorte. :(

Jp, mene zaziher takrat še ne bo na cilju :lol:
Uporabniški avatar
 lenči
solatka napisal/-a:
niki5 napisal/-a:Nekateri gremo na 10 km, zato žal za nas ob 9:30 ni izvedljivo oz. za tsite ki smo bolj počasne sorte. :(

Polžja sekcija se bo itak prej tekom na 10 km pofočkala :lol: :wink: . Sej ne boste izpadle in ostale brez fotk :wink: .
Uporabniški avatar
 niki
lenči napisal/-a:
solatka napisal/-a:

Polžja sekcija se bo itak prej tekom na 10 km pofočkala :lol: :wink: . Sej ne boste izpadle in ostale brez fotk :wink: .

A misliš.. nekam čuden občutek imam, da se mi je to nekoč že zgodilo :oops: :oops: :roll:

:wink: :wink:
Uporabniški avatar
 Vreme
Smiselno bi bilo fotografiranje pred 10-tko in maratonom, pol pa vse skupaj sklonirat :D
Uporabniški avatar
 MatjazV
CaPoEiRiST napisal/-a:2 fotki (prvic pred 10-ko in drugic pred 21-ko ter 42-ko) se mi zdita precej smiselni in logisticno bolj enostavni. :roll:

Mater sem isto napisu k vreme....hmmm

Ja, OK, 2x fotografiranje.

1. fototermin ob 08.00
2. fototermin ob 09.30

Lokacija ista.

Lp, MatjazV
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
MatjazV napisal/-a:
CaPoEiRiST napisal/-a:2 fotki (prvic pred 10-ko in drugic pred 21-ko ter 42-ko) se mi zdita precej smiselni in logisticno bolj enostavni. :roll:

Mater sem isto napisu k vreme....hmmm

Ja, OK, 2x fotografiranje.

1. fototermin ob 08.00
2. fototermin ob 09.30

Lokacija ista.

Lp, MatjazV

lokacija katera????? kje????? :roll: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA