Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Njukovic
Tudi jaz se pridruzujem pohvali za vse navijace - sam sem sicer tekel 10ko - je kar nekako lazje iztisnit se kaj vec iz sebe, ko slisis ljudi, ki te bodrijo.
Uporabniški avatar
 Wega
Letos je bilo super vreme.
Uporabniški avatar
 raf
Plan na 21 presežen za dobre 4 minute. Neto 1.56.20.
Skratka tako lahkotnega teka danes še nisem imel v svoji tekaški zgodovini.
Hvala vsem navijačem, ki so nas spodbujali in zadnje dva km sta bil nekaj najlepšega, kar sem dosedaj videl na maratonih.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čestitke vsem
Roman Kejžar in Daneja Grandovec sta pa zakon :cast: :clap: :laola
Uporabniški avatar
 4.PR
Čestitke vsem tekačicam in tekačem!!!! :laola
Me veseli, da smo navijači dosegli željeni učinek :)
Uporabniški avatar
 Johaan
Wega napisal/-a:Letos je bilo super vreme.

Mene je celo pot zeblo ko cucka. Sicer pa preživel 42-ko (mojo prvo) brez hujšh posledic, čas po moji uri mal pod 3:20.
Uporabniški avatar
 namot
Hvala vsem organizatorjem, tekačem in navijačem za tako super prireditev :laola
sam super zadovoljen Neto 1:43:54 :D
Uporabniški avatar
 Nadj@
čestitke :D vsem tekačem :D hvala vsem ki ste me spodbujali na progi(Ero, Bor, Miro) in vsi ostali pa tudi tisti ki ste stali ob progi :D vsi ste face :oops: moj rezultat :oops: zadovoljna izboljšala čas za 4 min
Uporabniški avatar
 janezoreh
pretekel 10-tko z mojimi prijateli vse čestitke organizatorju in vremenu se vidimo drugo leto :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 vasko
Kje ste vidli svoje neto čase? Vsporočilu sem sam prejel samo bruto čas, rezultatov pa tudi še nikjer ne najdem...
Uporabniški avatar
 vigor
Tudi sam sem uspešno pretekel 21-ko, zadani čas 1:42 - 1:40 sem presegel in dosegel čas 1:39. Glede na to da sem šel prvič, sem zelo zadovoljen, tako z rezultatom, kot tudi z predvidenim časom.
Uporabniški avatar
 hansol
vasko napisal/-a:Kje ste vidli svoje neto čase? Vsporočilu sem sam prejel samo bruto čas, rezultatov pa tudi še nikjer ne najdem...

Verjetno je to čas,ki si ga vsak zmeri s svojo štoparco. Moj na polovički 1: 43 .

Hvala vsem navijačem !
Uporabniški avatar
 activean
Čestike vsem..in hvala za vzpodbujanje med tekom in na štartu ter cilju.
39.43 pa je bil moj čas po 10500 metrih :)
Nazadnje spremenil activean, dne 26 Okt 2008, 17:40, skupaj popravljeno 1 krat.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 15

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA