Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

:D :D :D Zakaj? Za kancek pozornosti. Danes sem namrec kot udelezenec vseh 13. LJ maratonov dobil cestitko in vrednostni bon Mercatorja. Taka pozornost je redka ampak sem je zelo vesel. Verjamem , da je marsikdo od vas bil nezadovoljen z organizacijo, ampak malo je tistih ki smo sodelovali na vseh LJ maratonih, zato je tezko opisati kaj vse smo recimo dozivljali na 1. LJ maratonu. Redko kdo je sploh opazil kaksno napako, saj smo bili veseli da se je maraton v Ljubljani sploh zgodil. Toliko naporov in skrbi kot so dozivljali dekleta in fantje ekipe Timinga, je redko kdo sposoben prenesti. Zato se enkrat kapo dol pred organizatorji. Bodite veseli da maraton v Ljubljani imamo.
Uporabniški avatar
 miro
Matjaž, se popolnoma strinjam s teboj! V Ljubljani, sem pretekel manj maratonov kot ti, sem jih pa tudi drugje.
Le malo kdo si predstavlja, koliko energije in dela je z organizacijo take prireditve, pa še vsako leto je boljša.
Torej tudi jaz kapo dol organizatorjem!
Lp
Miro
 mk
Pohvalil bi vse, ki so sodelovali pri organizaciji maratona v Ljubljani!

Verjamem, da je velika večina tekačev zadovoljnih in si želijo še naprej
sodelovati na Ljubljanskem maratonu!

Lep pozdrav!

Marko
 klopotec
Če dovolite

Organizatorji LM so za svoje delo zelo lepo materialno nagrajeni. In če so se lotili organizacije, potem se od njih najbrž pričakuje, da bodo zadevo korektono izpeljali. Zdaj pa se zdi, da so oni tisti, zaradi katerih je LM narejen, tekači pa ste bili tam zaradi njih, eno nujno zlo recimo, zaradi katerega se niti ni treba držat napovedanih zapor cest in pač spustiš promet, ker tistih nekaj na repu pa res nima smisla čakat in zaradi njih zadrževat prepotrebni promet. Uf, da te kap. In rečemo, odlična organizacija. Karkoli so prej dobrega naredili, so na koncu s tem vse za....i.
Če je nekdo pretekel vseh 13 LM, s tem še nima razloga da reče, da smo tekači lahko srečni da imamo LM. Ne vem zakaj bi zaradi tega bili srečni. Srečna je lahko naša prestolnica da ima toliko norcev, ki radi tečemo. Brez nas ne bi bilo nič. In mi prinašamo mestu in njegovim prebivalcem energijo in korist. In seveda tudi organizatorjem. Slednje tudi plačamo s štartnino.
Če pa je bil Matjažu tale post priložnost, da se pohvali, da je pretekel 13 LM, pa tudi v redu. Super si Matjaž. Ampak je še mnogo takšnih, ki so tudi pretekli precej maratonov. Morda niso bili vsi uradni (kaj je to sploh uradno za pravega rekreativca?) in si jih je vsak zastavil sam v svojem okolju in jih odtekel sam, v svojem miru, daleč od oči množice.
Torej, organizatorjev, ki na koncu pobašejo lepo vsoto denarja ni treba nič hvaliti, naj se oni zahvalijujeo nam. Treba pa jih je grajati za napake.
In ko sem prebral o predčasni sprostitvi prometa me je imelo, da bi nekomu eno stisnil.
Uporabniški avatar
 3man
Tudi jaz se pridružujem čestitkam organizatorju. Tisti, ki niso še nikoli sodelovali pri organizaciji in izpeljavi takšne tekme si še predstavljati ne morejo kakšen zalogaj je to. Mnogo prireditev je zaradi kompleksnosti organizacije pri že propadlo. Zato kritikom priporočam da sami organizirajo kakšno prireditev, potem pa naj sodijo.

Kar se tiče tekem v tujini in primerjavo z Lj. maratonom lahko rečem, da je v svojem rangu tekmovanja tekma po organizacijski plati popolnoma primerljiva s tujimi.

Edino pripombo bi imel pri razvrstitvi udeležencev, ki je še vedno po bruto času, kar ni pravično in ni primerljivo s tujimi maratoni. (New York, Berlin , Dunaj...)
lp
Uporabniški avatar
 klatez
klopotec napisal/-a:Če dovolite

Organizatorji LM so za svoje delo zelo lepo materialno nagrajeni. In če so se lotili organizacije, potem se od njih najbrž pričakuje, da bodo zadevo korektono izpeljali. Zdaj pa se zdi, da so oni tisti, zaradi katerih je LM narejen, tekači pa ste bili tam zaradi njih, eno nujno zlo recimo, zaradi katerega se niti ni treba držat napovedanih zapor cest in pač spustiš promet, ker tistih nekaj na repu pa res nima smisla čakat in zaradi njih zadrževat prepotrebni promet. Uf, da te kap. In rečemo, odlična organizacija. Karkoli so prej dobrega naredili, so na koncu s tem vse za....i.
Če je nekdo pretekel vseh 13 LM, s tem še nima razloga da reče, da smo tekači lahko srečni da imamo LM. Ne vem zakaj bi zaradi tega bili srečni. Srečna je lahko naša prestolnica da ima toliko norcev, ki radi tečemo. Brez nas ne bi bilo nič. In mi prinašamo mestu in njegovim prebivalcem energijo in korist. In seveda tudi organizatorjem. Slednje tudi plačamo s štartnino.
Če pa je bil Matjažu tale post priložnost, da se pohvali, da je pretekel 13 LM, pa tudi v redu. Super si Matjaž. Ampak je še mnogo takšnih, ki so tudi pretekli precej maratonov. Morda niso bili vsi uradni (kaj je to sploh uradno za pravega rekreativca?) in si jih je vsak zastavil sam v svojem okolju in jih odtekel sam, v svojem miru, daleč od oči množice.
Torej, organizatorjev, ki na koncu pobašejo lepo vsoto denarja ni treba nič hvaliti, naj se oni zahvalijujeo nam. Treba pa jih je grajati za napake.
In ko sem prebral o predčasni sprostitvi prometa me je imelo, da bi nekomu eno stisnil.

In Klopotec ti si bil na 13 LM, da lahko tako kompetentno podaš svoje mnenje... :roll:
 bojanm
Se pridružujem pohvalam,
naša navada,(je žal kritiziranje :oops: )
Nazadnje spremenil bojanm, dne 06 Nov 2008, 12:53, skupaj popravljeno 3 krat.
Uporabniški avatar
 bojanu
Klopotec, smo srečni, da imamo tebe :lol:
Še moje pohvale organizatorjem za res dobro organizacijo. Ker verjetno tudi kaj na TF pogledajo, bodo o pripombah na letošnjo organizacijo do drugega leta vsaj razmislili, če jih že ne tudi upoštevali :D
 klopotec
bojanu napisal/-a:Klopotec, smo srečni, da imamo tebe :lol:
D

Vem, Bojanu
Uporabniški avatar
 Bjkulinka
Klopotec ima danes očitno slab dan in trosi slabo energijo naokrog. Si me prav v slabo voljo spravil :twisted: Matjaž pa sigurno ni izbral tale post za hvalisanje po forumu, da je kao pretekel vseh 13 LM. Mu je samo za čestitat, saj je oral ledino. Samo tole malo iz moje strani. Vsi si lahko čestitamo, na katerikoli tek ali tekec že gremo.
Itak pa: VSAK ZASE :!:
Organizatorjem pa vso srečo tudi v naprej.
 klopotec
Klopotec ima danes čisto OK dan, he,he.
Matjaž pa tudi ima vso pravico da se pohvali. In tudi sam mislim, da je res OK in da mu je toplo pri srcu ko pomisli, da je pretekel vse dosedanje LM.
Če pa vidiš trosenje slabe energije v tem, da se iz srca potegnem za počasne maratonce in da mislim, da tudi njim na LM ni treba odskakovati pred besnimi šoferji, potem ti pač to tako vidiš. In zaradi tega nisem nič slabe volje.
Lp vsen drugače mislečim. (pa tudi enakomislečim, če je seveda kakšen, he,he).
Uporabniški avatar
 Darja
Ljubljanski maraton je vsako leto bolje organiziran, očitno organizator upošteva naše pripombe in se do njih ne obnaša ignorantsko. Prepričana sem, da bodo tudi težave z zaporami cest naslednje leto rešene.
In Klopotec, prav je, da so organizatorji za svoje delo lepo materialno nagrajeni, saj tudi pridno delajo. Tvoja pripomba o morebitnem Matjaževem hvalisanju spričo udeležbe na vseh LM, je pa že prav neokusna. In zakaj bi bili tisti, ki radi tečemo norci? :shock:
Privošči si eno dobro čokolado ali pač po želji, morda boš potem malo manj grenak.
 bojanm
Se mi zdi,da besni šoferji niso (stvar)organizatorjev,
ampak njihove(naše)kulture.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA