Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Spostovani!

Vsako leto nas ob tekaskem prazniku v Ljubljani spremlja mnozica glasbenikov ob progi, ki ji pravimo kar godba po domace. Ker sem sam glasbenik in vodja ene teh godb ki bojo tudi letos spodbujale vse takace na progi, vas prosim samo za malenkost oz. majhno pozornost; ko boste tekli mimo njih, jim naklonite sekundo svojega casa in energije z dvigom roke ali jim namenite pozornost z kako drugo gesto.
Verjetno se sprasujete zakaj to pisem?
Zato, ker se vsako leto zbere veliko stevilo glasbenikov, ki s svojo prisotnostjo in s svojim nacinom pripomorejo, da nam je na tekaskem prazniku se lepse in da nekateri tudi lazje pridemo do cilja. Za izkazano dejanje pa ne dobijo niti prave zahvale, kaj sele kaj drugega. Naj omenim samo to, da so lani dobili(prisluzili tako zahvalo organizatorja) predlanske majice!!!

p.s. zavedam se, da mogoce ta tema ni najboj primerna za tekaski forum, pa vendar.......odlocitev o objavi prepuscam administratorju!

Lepo vas pozdravljam!

Godbenik Grega
Brez teh glasbenikov maraton ne bi bil to kar je . Meni ponavadi "dvignejo dlake" in dokazano vračajo energijo in voljo . Siguren sem , da je tako pri 95% vseh in muzikanti to morajo čutiti , pa če jim utegnemo to pokazati ali ne .Ti ki nam špilajo so "tapravi ", bravo za njih in hvala jim ! :laola
ero napisal/-a:Godbenik, objava je primerna. hvala za opozorilo. sam vse godbe mimo katerih tečem, vedno pozdravim z visoko dvignjenimi rokami in ploskanjem.

prosim, verjemite - tekači cenimo vaš trud, tudi če tega ne pokažemo dovolj razločno. je tako? :)

Godbenik grega, tko je kot pravi Ero in se popolnoma strinjam :clap:

Ex godbenik,
matej
Oh, brez godbe vendar ni teka! Mi je res žal če sem kdaj šel mimo vas brez nasmeha. Vsaj zase lahko potrdim, da vas vedno opazim in da ste carji, ampak včasih tečem v Wega-style načinu in težje maham ;)

Hvala!
Fajn bi bilo, da bi nas več ne gledalo samo na ure, navijalo ipodov al pa preračunavalo časov in se večkrat na teku ozrlo okrog sebe in pomahalo godbenikom, navijačem in tudi sotekmovalcem... To je na tekmah vendar največji užitek :D

Mi je pa žal, da godbe na progi ni še več...se spomnim, da so bili včasih na progi vsaj trije ali štirje ansambli, tudi v zadnjem delu (drugega) kroga, ko taka spodbuda pride še kako prav.
Godbenik Grega,jaz vedno, prav vedno,tudi ploskam godbenikom,ko tečem mimo njih.Sem tudi vedno hvaležen, za spodbudo,ki mi jo dajo - sploh ,če igrajo kakšno ljudsko,ali koračnico,ali...
Mogoče bi lahko igrali še drugi krog za bolj počasne?
Lp
Miro
Dobro temo si odprl Godbenik. Včasih se kaj spremeni tudi, če koga malo dregneš, čeprav menim, da večina nas iz TF je toliko komunikativnih, da godbi takoj sporočamo in odgovarjamo z znaki hvaležnosti in zadovoljstva.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA