Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

#331654
Mene pa zanima, kdaj in kako je treba prijaviti zamenjavo prijavnice/štartnine. Nekje sem prebral, da je to možno le še ob prevzemu štartnih številk od 25-28.10. na Gospodarskem razstavišču.
#331655
Ziginho napisal/-a:Mene pa zanima, kdaj in kako je treba prijaviti zamenjavo prijavnice/štartnine. Nekje sem prebral, da je to možno le še ob prevzemu štartnih številk od 25-28.10. na Gospodarskem razstavišču.


Tako je. Odgovor organizatorja na moje, vsebinsko enako vprašanje:

Pozdravljeni,
ker smo štartno listo že naredili in so popravki zaklenjeni, so vse spremembe možne na dan dogodka oz. od četrtka (23.10.) naprej na Gospodarskem razstavišču.
Hvala za razumevanje.

Lep pozdrav / Best regards
Ana Šegrt
#331668
Načeloma vse zmenjeno in prodano.

PS: pa pozdrav zelo pametni gospej, ki me je popoldne klicala in mi razlagala, da je 45 evrov kolikor sem dal za štartnino in majico odločno predrago. Zraven me je pa še učila koliko sem plačal za start in koliko za majico.

Logo smeško: 7 vrsta, drugi z leve
#331866
Ojlaaaaa ;)

Mene zanima, če oseba, ki e bo šla tečt in grem namesto nje, mora z mano dvignit startno št., ker morava še spremeniti prijavo, ter kaj potrebujem s sabo za dvig startne številke v takšnem primeru?

Hvala in en lep never give up pozdravček ;)
#331867
Živjo,

sem klicala na TIMING Ljubljana glede ali in kako je možno spremeniti ime in/ali dolžino in so mi dejali, da so možne vse spremembe od 23.10. dalje na Gospodarskem razstavišču. Za dvig in spremembo je potrebno imeti s seboj le voucher.

Lep pozdrav vsem,

Mellanie

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA