Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Živjo,

Tudi letos bo odprta skupinska TF prijava na Ljubljanski maraton. In sicer med 20.7. - 3.8. 2015, zato pohitite s prijavo. Prijave in plačila po 3.8. ne bodo upoštevana!

Prosim, da natančno preberete navodila in se jih držite.

Prijave za LM 2015 se zbirajo od ponedeljka 20.7. do ponedeljka 3.8. 2015. Do takrat mora biti izvedeno tudi plačilo, sicer prijava ne bo veljavna. Neplačanih prijav ne bomo upoštevali. Upoštevajte tudi dejstvo, da spletna banka zvečer in ponoči in ob vikendih ne dela, tako da plačila po 3.8. ne bodo upoštevana.

POSTOPEK PRIJAVE:

Na mail klub@tekaskiforum.net pošljite spodnje podatke v točno takšnem vrstnem redu kot je napisano. Nepopolne prijave ne bodo sprejete. Prijav poslanih na ZS ali kam drugam ne bomo sprejemali.

Ime
Priimek
Spol
Leto rojstva
Naslov
Kraj
POštna številka
Email
GSM
Dolžina proge /42/21/10
Velikost majice XS /S /M /L /XL /XXL
Lastniški čip
Predlog za donacijo
Riziko odpovedi DA / NE
Koda

POSTOPEK PLAČILA:

Plačilo izvršite na TRR SI56 6100 0000 1930 162
ŠD Tekaški forum
Sojerjeva 6a
1000 Ljubljana

Referenca je lahko datum prijave in koda plačila OTHR če jo vaša spletna banka zahteva.

Plačnik naj bo tisti, ki je prijavljen. V kolikor to ni tako morate OBVEZNO na mail klub@tekaskiforum.net poslati obvestilo kdo je plačal za koga!!!

Za vse teke je cena 30 EUR. V kolikor imate lasten ČIP in ste številko navedli potem plačate 3 EUR manj (27 EUR).

NOVO - RIZIKO ODPOVEDI: S plačilom rizika odpovedi si pridružujete pravico do vračila stroškov prijavnine v primeru odpovedi nastopa na maratonu. Riziko odpovedi znaša 5 EUR in ga plačate ob prijavi. Brez plačanega rizika odpovedi vračilo v nobenem primeru (tudi z zdravniškim potrdilom) ne bo mogoče.

TOREJ CENE vseh verzij:
- startnina brez lastnega čipa - 30 EUR
- startnina z lastnim čipom - 27 EUR
- startnina brez lastnega čipa + riziko odpovedi - 35 EUR
- startnina z lastnim čipom + riziko odpovedi - 32 EUR

Na linku http://www.ljubljanskimaraton.si/sl/application/view lahko preverite po zaključku prijav če ste vnešeni v seznam in če so vaši podatki pravilni!
Jaz sem izkoristila spodnjo punudbo:

Zavarovanci Vzajemne bomo tudi letos nastopili na Volkswagen 20. Ljubljanskem maratonu, ki bo v nedeljo 25. oktobra 2015. Namesto 30 EUR, boste plačali 25 EUR.

Tako, kot lansko leto, bomo zavarovancem Vzajemne, ki so vključeni v programa Varuh zdravja omogočili posebne ugodnosti:
•5 EUR nižjo prijavnino
•tekaško majico Vzajemne z dolgimi rokavi
•garderobo, skupinsko ogrevanje in topli obrok po maratonu v pasaži Maxi marketa v restavraciji 2000
jkarmen napisal/-a:Koda bi naj bila neka promo koda za kak dodaten popust še pri prijavi verjetno.. Če je nimate - večina je nima :) se pusti prazno!

:oops: jaz sem pa pod lastniški čip napisal zame in za hči "DA" pod kodo pa sem navedel kodo čipa. Ali si to uspela razbrati?

Lp, Poldi
prijave so vnešene..

PReverite lahko tudi na http://vw-ljubljanskimaraton.si/sl/application/view če ste res vnešeni notri :)

Seznam vnešenih v okviru skupinske prijave:
JOŽICA ARTELJ
FRANCI AVSEC
BREDA DOLNIČAR
VLADO DOLNIČAR
DARJA DOVNIK MITHANS
JANEZ DRAŠLER
ENJA ERKER
SAŠO FLAC
PAVLE GALE
PETER GALE
MIHA GRUM
IRIS GRŽE
DANIJEL HAJDINJAK
MARKO HOČEVAR
ANDREJ HORVAT
ANA HRIBAR
MATKO JOSIPOVIĆ
ROMAN KOPRIVC
ANTON KOŠIR
SANDI LOGAR
MATEJ MAJNIK
IRMA MIKEC
DANIJEL MITHANS
ŠPELA NOVAK
BORIS PEČEK
MARKO PERTOCI
TEJA REJC
EVA ROJKO
URBAN SATLER
DEJAN ŠEMROV
JAKA ŠEMROV
SLAVKA SLAPAR
BOŠTJAN SODJA
KSENIJA SODJA
UROŠ SOJER
IGOR STEGEL
ERIK TONKLI
LUKA TRTNIK
BARBARA URŠIČ
KARL VRBNJAK
NATALIJA ZAJC
TADEJ ZAJC
LEOPOLD ZAJEC
TINA ZAJEC
ALJAŽ ZALETELJ
JOŽE ZALETELJ
POLONA ŽEHELJ
IGOR ZOBAVNIK
Sem razmišljal, da bi organizator ob prijavi ponudil možnost dostave štartne številke in vsega kar sodi zraven na domači naslov. Brez pomislekov bi doplačal 5€, da bi mi zadevo poslali na moj naslov.
Zdaj se pa moramo znajti po svoje tisti, ki živimo najdlje od LJ, prosjačiti za voucherja in iskati človeka, ki bi nam bil pripravljen dvigniti št. številko. Upam, da se bo v prihodnje tu kaj spremenilo pri organizatorjih tako velikih tekaških prireditev.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA