Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 NANIKA
Koliko bi bilo to po tvojem?
 Tinca
Ja,lani sem tekla 2: 15,pa je blo super, zlo na easy.Tako,da se lahko vmes se pogovarjas...
Uporabniški avatar
 NANIKA
Ne bi bilo slabo, samo bolj težko se bo dobiti v tisti gužvi. A so ob progi mogoče tudi WC-ji.
Uporabniški avatar
 NANIKA
Če te glih kej prime (mogoče že zaradi treme)
Uporabniški avatar
 Nadj@
Tinca napisal/-a:Ja,lani sem tekla 2: 15,pa je blo super, zlo na easy.Tako,da se lahko vmes se pogovarjas...

CIAO

Tinca jest in kolegica imava željo teči letošnjo 21-ko nekje okoli 2:11 in 2:15 vsaj upavbe da bo cilj izpoljnjen.
 Tinca
Ja, Nadja super bi bilo, da bi tekle skupi,bo slo lazje.
Uporabniški avatar
 Vreme
Mislim, da nas bo kar nekaj ki bomo poskušali biti hitrejši na polovički kot najhitrejši maratonec..se vidimo na progi!! :lol:

Sicer pa naj bi bil Zajec tudi na 4:10-4:30 (tako je omenjeno v reviji Polet)...torej je v našem ciljnem tempu. :D
Uporabniški avatar
 flikca
Oj,
jaz grem prvič, cilj mi je samo da pretečem, pričakovani čas pa ravno nekje okrog 2.15. Glede na to da sem začetnica, bi se vam prav z veseljem pridružila, da lažje obdržim tempo. Menda te v gužvi hitro zavede da si prehiter, potem so pa težave :!:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
flikca napisal/-a:Oj,
jaz grem prvič, cilj mi je samo da pretečem, pričakovani čas pa ravno nekje okrog 2.15. Glede na to da sem začetnica, bi se vam prav z veseljem pridružila, da lažje obdržim tempo. Menda te v gužvi hitro zavede da si prehiter, potem so pa težave :!:

Res je, da te množica potegne na začetku, kar kasneje plačaš z obrestmi. Lahko se pa držiš zajčka, ki bo na maratonu laufal v času 4:15:00, kar pomeni za polmaraton polovičen čas.
:arrow: Mogoče pa bi namesto 2:15:00 le spravili skupaj 2:07:30, saj tudi adrenalin naredi svoje - če na začetku dovolj umirjeno tečeš prvih par km, lahko na koncu delaš čudeže. Seveda pa se zavedam, da je tudi 7 minut in pol kar veliko časa, kadar gre za izboljšanje rezultata.
 nana
NANIKA napisal/-a:A so ob progi mogoče tudi WC-ji.

Tole priše na spletni strani organizatorja pod točko 6 pri tehničnih navodilih:

"Sanitarije bodo zagotovljene v plastičnih prenosnih WC-jih na štartu ob Slovenski cesti in robu Kongresnega trga, na ciljnem prostoru, za slačilnim šotorom na igrišču osnovne šole Majde Vrhovnik in na trasi maratona na vsaki okrepčevalnici."

:wink:
Uporabniški avatar
 javaman
Sam bi se tudi pridružil skupini za 2:10 do 2:15.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA