Ljubljana, četrta nedelja v oktobru<br>področje za pogovore o vsem, kar se dotika največje slovenske tekaške rekreativne prireditve

Moderator: Snezinka

Uporabniški avatar
 5rca
takole pa izgledajo intenzivne priprave Šiškaric na enega tavelikega in sedem tamalih 8)

:lol: :lol: :lol:

Slika

če pa koga zanimajo še druge podrobnosti vadbe, naj kar pogumno vpraša :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 damajanty
Ni videt, da bi vam šlo ravno slabo :wink:
Uporabniški avatar
 AndrejaT.
Same stare, znane face. :D

lp "ta mala" Šiškarca
Uporabniški avatar
 TANJAO
Za nepoučene, tako izgledajo naše analize, da pa prideš do takega blaženega stanja, moraš prej prikolesariti do vznožja Šmarne gore, potem v lahek kas, pa na vrh ( mimogrede, smo zaskrbljene, ker se nam dozdeva, da ZZ top že neki bazni fuzbal tabor tik pod vrhom gradi???).Na vrhu spiješ ta dober zastonj čaj, ker veš geslo, pametni pišejo in čitajo...Pol pa spust še pred nočjo do Koširja, kjer te že čakajo pohane kurce, ki se morajo obvezno zaliti z B vitaminom.Če te kolo še počaka, lahko odjezdiš domov, prej prižgeš vse možne lampice, kresnic ni več, k je že mrzlo za njih.Za Šiškarce pa ni zime...
Ej, se mi bo kolcalo na maratonu po teh lepih trenutkih, itak pa tečem za analizo , to so najlepši trenutki teka, hahaha.
Lp, Tanja :oops:
5rca napisal/-a:takole pa izgledajo intenzivne priprave Šiškaric na enega tavelikega in sedem tamalih

Meni to vse skupaj bolj izgleda kot silno intenzivne priprave na naslednji Fotrov tek. :) :wink:

Ubogi Aleš, če si ne bo spet priredil formule za zmago. :lol:
Uporabniški avatar
 Darja
Šiškarice, PROSIM, da takšne fotografije objavljate izključno v popoldanskem času (oz. po času, ko smo že pospravili glavni dnevni obrok), ker so sicer ogledi takšnih tihožitij skrajno nehumani in mazohistični. Laaaačna!
Uporabniški avatar
 žine
Zdaj vem zakaj se na Brodu vse kure skrijejo (kadar majo šiškarce priprave na Šmarni gori). To bo letelo na LMju :D
lpŽ
Uporabniški avatar
 kustus
LP

BRAVO BRAVO DEKLETA se vidi da ste v formi.
Uporabniški avatar
 Nadj@
CIAO

To pa to zelo kulsko zgledate. Bravo punce.
Uporabniški avatar
 5rca
žine napisal/-a:Zdaj vem zakaj se na Brodu vse kure skrijejo (kadar majo šiškarce priprave na Šmarni gori). To bo letelo na LMju :D
lpŽ

:--
Uporabniški avatar
 Vreme
Hm nisem vedel, da pohendli spadajo v doping :rol:
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
@5rca - Čuj, celi cajt vas gledam ... :shock:
...pa nebi mi enkrat fkup laufali, jaz sn tak fejst lačn :ignore:
Uporabniški avatar
 lunca
O 5rca, ful maš dobro frizuro! :clap: :clap: :clap: :clap:
 wind
Hej, kje imate pa kvalitetne ogljikove hidrate? Za dobro regeneracijo je treba mešat beljakovine in OH v razmerju 1:4, kar pomeni, da je zraven vsakega pohančka nujno pohrustat ustrezno porcijo pomfrija. :D

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA