ninchi napisal/-a:Ojla!
Eno vprašanje! Kolikor jaz vem se ravno na 28.10. prestavi uro, in me zdaj zanima, ali potem velja štart ob 10h (maraton, polmaraton) po "tastari" uri, ali že po novi??
lp
ninch
seveda po novi....

Moderator: Snezinka
ninchi napisal/-a:Ojla!
Eno vprašanje! Kolikor jaz vem se ravno na 28.10. prestavi uro, in me zdaj zanima, ali potem velja štart ob 10h (maraton, polmaraton) po "tastari" uri, ali že po novi??
lp
ninch
Bor napisal/-a:ninchi napisal/-a:Ojla!
Eno vprašanje!
seveda po novi....
Obivankenobi napisal/-a: če sem pravilno informiran, premaknemo uro nazaj, tako, da smo za eno uro v deficitu, krasno![]()
, ma nč se bom pritožu na sončno upravo...
To bo res rana ura, tekaška ura, vsaj za nas rekreativce na 10km![]()
![]()
Lp!
tae napisal/-a:ja, bo treba prej iti pančkat.
Obivankenobi, ali si opazil, da se velikokrat oglašava en za drugim. Upam, da to koga ne moti, ker se mi zdi so zadnje čase naši forumovci kar občutljivi.
andreya napisal/-a:Obivankenobi napisal/-a: če sem pravilno informiran, premaknemo uro nazaj, tako, da smo za eno uro v deficitu, krasno![]()
, ma nč se bom pritožu na sončno upravo...
To bo res rana ura, tekaška ura, vsaj za nas rekreativce na 10km![]()
![]()
Lp!
Uro res premaknemo nazaj, ko bi moral po stari uri stat na štartu ob 8.30, bo po novi šele 7.30, torej boš imel eno uro plusa.
Upam, da ga nisem čisto v kamen brcnila.
Obivankenobi napisal/-a:V glavnem ne morem verjet, da se folk lahko toliko krega zaradi ene hrane...![]()
ninchi napisal/-a:No upam, da je zdaj vse jasno glede ure, ker je pomoje mal nerodno, če prideš na štart, ko prvi že prvi krog odtečejo. Pr taki stvari se člouk lahko fajn "zašije" :shock, sploh zdj ko smo vsi po malem živčni
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA