hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Predvidoma moje zadnje javljanje v prihodnjih dveh tednih, ker se grem končno "nekam solit"? :?: :roll:

V nedeljo, 29.7.2007, bom to žalostno obletnico skoraj zagotovo (verjetnost > 90%) zaznamoval z obiskom pokopališča v Kropi ter s skokom na Vodiško planino. 8) .

Če bi se mi še kdo želel pridružiti, naj se "zacahna" v tej temi. :idea: (Ankete ne bo!) :wink:

Za sam potek izleta ne bom odkrival "tople vode", temveč bo scenarij nekako takšen (bistvena sprememba je le pri datumu) :) :wink:

[off topic]

Avgusta je pa končno tudi Jožkov krog, vključno z "mazohističnim" Durnikom, na vrsti in sicer v več kot osmih urah, recimo "od zore do mraka".
:D :wink:

[/off topic]
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 27 Jul 2007, 14:56, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Ja jaz bom že prej šel na Vodiško in na FILIPIDOV grob, ker bom tisti datum na MONT BLANCU :lol: in potekajo zadnje priprave v vseh pogledih.
Tako da bom v mislih z vami.Razen če bi se poslabšalo izrecno takrat potem MONT BLANC odpade.Upam da ne!
Skratka novembra pa bo potekal že tradicionalni FILIPIDOV pohod na Vodiško planino ravno tam kjer je hotel iti on.
Torej na desno stran, kjer smo nekateri šli že lansko leto.
Se dobro spomnim da sem hotel mu predlagati levo strmejšo, pa mi je že takrat opomnil da mu je prehuda.
Zato sledim njegovim željam še sedaj.
Ves točen razpored kdaj bo novembra pa bo objavljen na spletni strani
www.adolimpik.eu
pod posebno rubriko njemu v spomin.
ČAO!
Uporabniški avatar
 vencelj
Ja , v norem tempu tega ponorelega sveta se je zelo težko uskladiti.
V času dopustov, na dan teka na Grintovec...
Pomembnejši so notranji občutki kot pa vnanje izkazovanje le teh. Dolgo je tega, kar sem se zadnjič pojavil na "poslovilnem srečanju" katerega od mojih znancev, pa to ne pomeni, da takih žalovanja vrednih dogodkov ni bilo ali, da se me njih slovo ni dotaknilo, da me ni prizadelo... Tiste nesmiselne "modne revije" ob dnevu mrtvih...
Kaj pa, če bi (poleg osebnega izkazovanja časti ) spominu na Filipida posvetili 30-ega septembra planiran tek na Vodiško planino?
Samo v razmislek.
Uporabniški avatar
 miro
Vlajko, kot kaže ni zanimanja, kaj , ko bi šla tisti dan proti Vršiču, k proslavi pri ruski kapelici?
Jaz bom skoraj zagotovo tam!
Lp
Miro
Uporabniški avatar
 Vlajko
Miro, hvala za povabilo, vendar bom ostal kar pri prvotnem načrtu. 8) ... Pa; četudi sam. :oops: :wink:
 Jožko
Pozdravljeni!
Ej Vlajko, če bi bilo mogoče, bi se ti pridružil na tvojem pohodu. Letos nisem preveč tekmovalno nastrojen in mi bolj ležijo take bolj na izi. Se ti pa pridružim in opraviva skupaj krog in men verjem, da ga bova v 8 urah.
Pa oglas se kej in zadevo dorečeva.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Opravljeno. 8) V za hojo skoraj idealnem vremenu (rahlo soparno) je bil to prav lušten sprehod ... in zelo primeren za "odpravo posledic" po Kranjski noči. :wink:
Uporabniški avatar
 miro
tudi jaz opravil svoj del poti.
Lp
Miro

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA