hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uroš, vem, da ne bereš sporočil, a komaj čakam, da se vidiva na Cojzovi v ponedeljek. Mirča pravi, da se ga ne smeva napit. Pesti držimo cela družina in vsi, ki jih srečam. Včeraj na Kočni sem omenil tvoj podvig parim pohodnikom in so spraševali, če te lahko pridejo počakat v Ankaran.

Srečno, Kekec!

:clap: Samo
Hoj!

govoril sem z Urošem in je bil naspidiran kot še nikoli. Sem pomislil, da ga masira Angelina Jolie. Pa pravi, da je tako užival ves dan, da ga kar raznaša. In da sta mu Lea in Janez v Robanovem kotu zrihtala super spanje in večerjo in da.... skratka vse da best. Jutri se vidim z njim na Zoisovi in tečem v torek z njim najmanj do Jezerskega.

Samo
Premagana Uršlja gora. Po spustu me je čakal Stane Balber legendarni absolutni rekorder
ultra maratona v logarski dolini, ki me je spremljal, da sem lahko tri ure tekel brez prtljage
Nato sem premagal 30 km dolg greben Smrekovca. Bilo je vroče kot včeraj.
Za poslastico sem osvojil dvatisočaka Raduho in že ob 18.00 sem bil na cilju v Robanovem
kotu. Počutje in forma na izredno visoki ravni. Jutri Kamniške alpe.
Danes smo bili prisotni na zadnjem delu Uroševe poti, ko se je spuščal iz koče na Grohotu v Robanov kot, kjer bo prenočil na Turistični kmetiji Bevšek. Gospodinja mu je pripravila večerjo po njegovem okusu.
Dosedanji Uroševi vtisi so naslednji: včerajšnji dan je bil preveč naporen, ker je bilo izven plana treba izvesti še pot iz Zgornje Radvanje, kjer je na Lackovi cesti uraden začetek SPP, zato prišel v cilj 20.25 (eno uro in pol za planom). Na Pohorju nepopisno vroče in neverjetne množice ljudi. Po kočah je bila oskrba skoraj nemogoča. Šele na Kremžarjevem vrhu, kamor dostop z avtomobili ni mogoč, se je stanje normaliziralo.
Danes je bilo izjemno uspešno in povsem po planu. Dopoldne je za spremljavo poskrbel legendarni Stane Barber, tako da je lahko 3 ure tekel. Zjutraj osvojena Uršlja gora, čez dan 30 km dolg greben Smrekovca, v izredni vročini, na koncu pa prvi dvatisočak Raduha. Počutje je zelo dobro in optimistično.
Ulica in prijatelji smo s tabo.

Slika

Slika
[quote="samo kosnik"]Ob 10.54 je Uroš poslal sporočilo, da je na poti proti Planjavi, skratka vse OK. A kdo bere ta sporočila?

Berem. Lepo si napisal!
Ker sem se včeraj klatil po Planjavi, Brani, Turski gori itd. mi je popolnoma jasno, kako zelo vroče mu je že zdaj, ob tej uri!

Urošu želim mnogo senčnih predelov in veliko tekočine.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA