hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

klas
Bravo Muc tudi z moje strani :clap:

Jaz sem pot prelaufal en vremensko turoben dan meseca marca letos in dosegel vse KT, razen Sv. Mohorja, ker je bil na cesti en velik odpet bel pes in lajal že od daleč name, tako da se nisem imel volje približati cerkvi.
Ker gre tukaj za slep rokav poti (vrnitev 500m nazaj na krog, se nisem preveč sekiral). Sv. Mohor je sicer na oko luštna izletniška točka, me kar malo čudi, da sploh zreven ne moreš :roll: Verjetno je bil slučaj.

Tudi sicer so na zahodni strani poti psi lajali name kot nori name iz vseh strani, na srečo večina privezanih. Ne pa vsi. Spodaj malo pred glavno cesto, me je hotel en buldogu podoben pes na vsak način nategovati v nogo :oops: pri tem je renčal :twisted:

Pred gostilno na Moravški gori pa je en domačin pripeljal volčjaka in ga pustil pred vrati in medtem, ko je domačin pil v gostilni, me pes ni spustil v gostilno na prislužen radler in je renčal, tako da sem moral vpiti od zunaj, da so domačin prišel ven in pridržal psa.
Vsem se je sevada to zdelo smešno :? Pa saj je v bistvu res :D

Ampak pot je sicer odlična za odlaufat, ampak če ni ravno nedelja in če si glih sam in če je mračno vreme, se je bolj prijetn :wink: o gibati samo po gozdu, kot čez vasi.
Uporabniški avatar
 muc
Ojla :D
Ja edina problemček na trasi je kakšen nadležen štirinožec in to res samo tam kjer pot poteka čez kakšno vas...sicer je pa to problem v lastniku in ne v psu...s tem problemom se pa srečujem skoraj vsak dan, naj bo to med tekom, na kolesu,...počas se bom že navadil :wink:

Kar se pa tiče planinskega dnevnika pa sigurno obstaja...kje se ga dobi, bi mogel pa mal povprašat...sej mi je kr nerodn ampak do 1.maja skoraj še za kakšno vas, ki je skoraj pred mojim pragom nisem vedel :shock: ...no zdej bo drugače :wink:

Kamelco na rame pa raziskovat...opcij je nešteto...se že motajo po glavi :wink: ...see ya 8)
 nana
muc napisal/-a:Kar se pa tiče planinskega dnevnika pa sigurno obstaja...kje se ga dobi, bi mogel pa mal povprašat...

Nakup dnevnika: PD Moravče, v gostilni na Limbarski gori, v bifeju Travnar pri pošti v Moravčah
Uporabniški avatar
 muc
Hvala lepa obema za pomoč :wink:
Zdej mi je šele nerodno haha :oops: ...kakšen lokal patriot a? :lol:

Se bom poboljšal...see ya :--

p.s.
Avi velja...čvekanje okoli Moravške doline :wink:
Uporabniški avatar
 bla_k
Sicer brez dnevnika in posledično značke, zgolj za lastno zabavo in užitek, ob podpori vremena (od sonca do eno uro trajajočega nalivanja) smo danes trije s progo opravili v približno šestih urah. Za ponovit v še lepših dneh, priporočam!
Uporabniški avatar
 muc
bla_k napisal/-a:Sicer brez dnevnika in posledično značke, zgolj za lastno zabavo in užitek, ob podpori vremena (od sonca do eno uro trajajočega nalivanja) smo danes trije s progo opravili v približno šestih urah. Za ponovit v še lepših dneh, priporočam!

Se mi zdi, da smo se srečal na glavni cesti proti Domžalam..vi sicer tekaško jest pa z avtom. :wink:
Bravo za pretečeno traso! :clap: ...mogoče se pa naslednjič srečamo, ko bom tud jest v supergah. :D
Uporabniški avatar
 muc
Vauuu Avi super napisano! :clap: ...lahko samo dodam...Avi hvala za odlično družbo! :wink:
Jabolk se je pa nabral še za en "študl" hehe...za naslednjič :D

p.s.
hmmm ne vem kdo vsakič skrije kakšno markacijo?! :lol:
Uporabniški avatar
 muc
Ojla :)
V soboto sem šel spet mal pohajat po naših koncih in če koga slučajno zamika naj sporočim, da je pot v celoti prehodna in je že vse pospravljeno po žledolomu...mogoče je na na dveh, treh delih mal zaraščena oz. te lahko trnje mal popraska ampak to vse paše zraven hehe ;)

Čezdalje bolj mi je všeč...zagotova ni bila zadnja letos...see ya :)

p.s.
...domačih sadežev se pa tud že da najest ;)
Uporabniški avatar
 Šmarnagora
Ob vseh teh opisih ugotovim, da smo Slovenci res eni srečneži! Na tako majhni kvadraturi toliko enih zanimivih poti in opcij za rekreacijo!

Super opis. Je tako opisano "kot da bi šla en mali 10km krogec odlaufat, haha" :D :lol: :lol: :lol:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA