hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 S*
Kaka dobra ideja! Pa kaka škoda, da ne morem. :( :cry: Mamo doma trgatev! Pa taaak se mi lušta.

Želim lepo vreme in dosti užitkov.
 Pujsa
Pozdravljeni,

semle še ne pišem kaj dosti, ker nisem še čist "ta zaresna tekačica", me je pa mami Irena navdušila nad tekom in pohodi :wink: .

Se bova obe z velikim veseljem v soboto pridružili, če bova dospeli do dogovorjene ure, ker imava ene obveznosti prej, sicer bova šli pa po najinem voznem redu, se pa srečamo, ko boste šli vi navzdol 8) :wink: .

Vreme je pa definitivno lepo napovedano.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Da vam naredim malo skomin, sem ažuriral trenutni spisek prijav. :hack:

Prijavljavje, seveda, ni nujno, bolj važno je, da ste jutri ob osmih nared pred štartnim mestom (glej razpis pohoda). :wink:

PRIJAVE:

1.Vlajko
2.še1PR
3.matej-jethro
4.Nataša
5.MihaPR
6.Pujsa
7.mami Irena
8.tini
9.maraton 100
10. Izyemna

Spravimo to številko vsaj nad 10! :D
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 06 Okt 2006, 19:09, skupaj popravljeno 2 krat.
 maraton 100
Živijo!
Sem dolgo odlašal z odločitvijo, bi šel zraven ali bi šel na kak tek.
No odločitev je padla grem z vami na Kamniško sedlo.
Torej jutri ob 8h v Kamniški Bistrici.
Vsem lep pozdrav!

STANE :lol:
 matej-jethro
Tko se piše maraton 100! Vreme bo in mi na parkingu pri domu v Kam.bistrci ob 8h.
Pujsa!! Tebe pa mati Ireno čakamo kakšnih 15.minut, kar je ravno tolk, da si bo Vlajko na full vezalke zategnu :wink: Čimprej zrihtejta kar je treba pa gasa :!:

Spoštovana tekaško-gamsja družina....SE VIDMO JUTR ZJUTRI :D :wink:
 Pujsa
Juhu :laola

itak upava, da bova pravočasno tam - se bova svinjsko potrudili.
Hvala za akademskih 15.

Komaj čakam, da vas spoznam , mami Irena pravi da ste lušna družbica :TF)
Uporabniški avatar
 simi
čisto na kratko: trgatev!

Uživajte...

Simona
Uporabniški avatar
 še1PR
simi napisal/-a:čisto na kratko: trgatev!
:( Pa kdaj naslednjič spet! :lol:

Z mano se pripelje tudi Izyemna. Vlajko, 10 je! :wink:

Se vidimo jutri! :juhuhu:
Uporabniški avatar
 Pjotr
Ojla!

Malo pozno pa vendar. Morda pride tudi moja malenkost.
Se vidimo jutri.

Lep pozdrav Pjotr
 Pujsa
Po pričakovanjih je bilo lušno :D . Moram reči, da ste vsi fajn, prijetni, simpatični, zabavni, prijazni 8) .

Jasno da sem se takoj prijavila za najšibkejši člen :oops: , kaj mi je pa drugega preostalo, če eni pretećete naenkrat toliko km, kot sem jih jaz sposobna samo z avtom prevozit :rol: . Občudujem vašo voljo do gibanja in potem še dejansko izvedbo. Samo gledam vas lahko in se učim :wink: .

Ker mi je bilo en čas nerodno, ste iz mene izvabili malo več energije, kot sem si mislila, da je imam :clap: , ampak malo pred vrhom me je sramežljivost zapustila, ker od tam pa resnično brez pavze ne bi mogla več naprej.

Hvala vsem za družbo, potrpežljivost, klepet, nasvete in veliko športnih užitkov vam želim
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tale izlet na Kamniško Sedlo (softiči) ter Brano (hardiči) nam je resnično več kot uspel. Ravno prav velika, vendar zelo prijetna in raznovrstna družba prijateljev se je malo po dogovorjeni uri podala na dolgo pot proti Sedlu. Kolono je povedla Alja ... in s svojimi pohodnimi izkušnjami poskrbela za lagoden tempo, ki nobenemu od udeležencev ni povzročal večjih težav. :D Jaz pa sem, kot vedno, v glavnem skrbel za začelje kolone.

Pot do Sedla nam je, ob krajših postankih, zlasti na Pastirjih, kar prehitro minila. Slabi polovici z mano na čelu je bilo vzpona do Sedla za tisti dan dovolj (PST Press), ostali pa so pod vodstvom šefa pohoda Mateja ter Alje hrabro napadli ter uspešno osvojili še prekrasnega dvatisočaka Brano. :cast:

"Lenobe" smo medtem potrpežljivo počivali ob koči, vmes pa skočili še do roba, kjer je čudovit razgled v Logarsko dolino pa še daleč naokoli. 8)

Medtem je na Sedlo prisopihala tudi NatašaB, ki ji je bil čas odhoda prezgoden, zato se je odločila za samohodništvo. Tudi Nataša je po neuspešnem lobiranju za družbo, godrnjaje odšla na vrh. Aja, skoraj bi pozabil, med udeležence izleta bi lahko prišteli tudi najstarejšega ter najmlajšega člana 2MUCH4ME, ki sta ta dan izkoristila za trening gorskega teka, torej dvakrat "švrrrrk" mimo nas. :wink:

Med sestopom iz Sedla smo, kajpak, izkoristili melišče pa smo bili v hipu pri počivališču Pastirji. :D

Upoštevali smo Matejev predlog ter prekrasen dan, vključno z gasilsko fotko, zaključili v prijetni in dobri pizzeriji Murka - Mekinje, kjer se nam je pridružil tudi Kunec, ki je to soboto prehodil skoraj celotne Grintovce pa še pol Himalaje zraven. :cast1:

Sedaj pa še glavni udeleženci pohoda (tisti, ki smo bili skupaj od jutra do večera) :

Hardiči (vrh Brane):
- matej-jethro (Matej) - iniciator in šef odprave,
- Še1PR (Alja) - vodička,
- Izyemna (Tina),
- maraton 100 (Stane),
- Pjotr (Peter).

Softiči (zgolj Sedlo):
- mami Irena (Irena) - heeejjj, kako nam je teknilo tvoje čudovito pecivo :cast1: :D ,
- Pujsa (Mateja),
- tini (Martin),
- Vlajko (Vlado).

PS:
He ... he ... skoraj bi pozabil še glavnega akterja današnjega izleta :arrow: čudovito, skoraj kičasto, vreme. :laola

PSS:
V začetku novembra gremo pa na Trupejevo poldne - čudovitega razglednika (od tod nastajajo najlepše razglednice martuljške kulise - saj veste ... Špik, Široka peč, Martuljške Ponce, ...) z nenavadnim imenom, če nas ne bo prehitela prezgodnja zima ... Držite pesti. :wink:
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj!

cudovit izletek v jesenski idili! :D
Po dolgem casu sem spet po kopnem osvojila vrh Kamniskega sedla. In prav zares se je splacalo. Zal se barvne palete niso shranile na mojem fotoaparatu, ki zadnje case nekaj kuha mulo. In imam vse fotke bolj v arhaicni izvedbi b&w. Vidim, da je Stane uspesno posnel nekaj zelo lepih slik. Ce si kdo res neskoncno zeli se mojih, mu jih lahko posljem. Za objavo pa res niso. Se tista gasilska se je ponesrecila. :cry:
Irena nas je s kolacki vse razveselila. To je bil ne le dvig cukra, ampak prava gurmanska poslastica. In to na 1600 m! Mljask. :clap:
Da pa smo sploh prisli iz svojih meglenih kotlin, se je pa za zahvalit Vlajkotu in Alji - in Mateju za dricanje po meliscu. :D :clap:
Upam, da nam bo tudi v novembru vreme tako naklonjeno.

Lep jesenski ponedeljek prav vsem,
tina

PS. Upam, da je bil tudi tek po PST-ju vceraj tako uspesen.
 matej-jethro
No, kaj naj pa zdej jest po vseh teh novelah sploh pišem :?: :roll: Stane, naredu si krasne fotke pa tud jest sm tebe dobu v objektiv :clap: Izkušen maratonec nas je zalagal z legendarnimi zgodbami iz preteklosti in kakšno tekaško finto sigurno uporabim tudi sam (gl. Ljublj.maraton) :wink:Ha,Pujsa! Kako nas nekateri s tekaškimi psevdonimi varajo 8) Ista varianta kot Bajsi (štekate ne?) :wink: Ko so noge začele jamrati je preklopila na trmo-enostavno! Mami Irena,,,točno tko kot je napisala Izyemna. Bilo je IZJEMNO DOBRO :!: Rožičev kolač, za tiste, ki ste bluzili po dolini :D Alja je itak z gorami bolj kot ne na TI in kle ni blo debate, kdo bo vodil,kje so markacije, kje je sever ter kje bo sonce čez kakšno urco 8) Pjotr je pazljivo osvojil vrh Brane, se štempljal med hardiče, na sedlu se mi zdi pomalcal rdeče paprike :shock: in med potjo navzdol mirno preluftou oz. okol obrnu eno mlado, nič krivo grmovje :argue: Kao, kdo je pa teb dovolu, da lohk kle rasteš??...Ko sm na parkingu vidu Tinija sem bil prepričan, da bo laufou do Kam.sedla, dol v Logarsko, pa da ga bo pol kdo v Celju pobral 8) Tekaška oprema v nulo. Ampak :cast1: Martin to na izy vse zrihta in mimogrede še superge čez melišče sprehod, piece of cake. Naslednji dan je šel PST na ta velik krog,itak! Naš ta star Vlajko pa kdaj tako prbije, da bi se kr mal na hrbet ulegu :lol: Kot strela z jasnega. Njegova hribovska enciklopedija je polna raznovrstnih tur in doživetij. Ko on pa Alja začneta od hribov, mene ni za ta bližnjim vogalom.
Bilo je enokratno se družiti z vami!
Drugič pričakujemo še Tukalice, ki sta se utapljala pod kovtrom :--

p.s. Izyemna! Vsaj za gasilsko fotko se boš morala nekako odkupit! Npr. kozarec vode nekje ob trasi Lj. maratona :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Ja, prejšnje dni sem prebiral o tem jesenskem TF izletu in se slinil. Seveda bi šel, pa ni bilo časa. Sedaj, ko prebiram poročila, bi ...
Eh S :heart nci ... če bi faušija gorela, bi sedaj bilo Kamniško sedlo v plamenih. Ja, fauš sem vam. Pa pika. :-((

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA