hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

AinE
No, pa so Dražgoše za nami. Hodili smo v prekrasni noči in še lepšem jutru. Poznam bolj malo forumcev, ampak nekaj nas je pa bilo, kajne! :D E.
Uporabniški avatar
 ales
Si bomo še mi, softiči, k smo šli do Dražgoš le iz Čepulj, sposodili tole temo, da napišemo kako lepo je bilo, pa kako dobri so bili štruklji v Gostilni Na sedlu, še Laško je imelo prav poseben okus, pa kako si je Tini malico v službi omislil prav tam in kako sva z Lojzetom izboljšala lanskoletni rezultat za pol ure in kakšno srečo sta imela Uranova, da so mize le za pet ljudi, kako so se nama med potjo vsi umikali(lani v snegu ni blo čist tko), ja in kako po partizansko sva z Lojzetom pasulj pri gasilcih delila.

Ja nč, nekateri ste to zamudili, prihodnje leto bo pohod seveda spet, če pa ne boste mogli v kratkih rokavih tam posedat, pa ne nas krivit..
Uporabniški avatar
 Vlajko
Čisto na kratko, preden grem nazaj v "pojstlo". :roll: :D

Če ne bi bilo naših članov, mediji danes v "eter" ne bi pošiljali vesti o novem rekordu udeležbe (2 več kot dosedanji rekord), saj so bili med pohodniki (se opravičujem, če kakšnega nisem videl ali prepoznal) tudi naslednji TF-jevci: LILA, BoF, Tuareg, AinE (tebe zaenkrat ne poznam in bi te pozabil omeniti, če se ne bi sam oglasil :wink: ), ... :juhuhu: Očitno pa sem na pohodu bil tudi sam, čeprav se nisem nikjer opazil, saj na poti ni bilo nobenega ogledala. :--

Šalo na stran! :arrow: Ta pohod je, enostavno, čudovit razlog za neprespano noč. Zagotovo se ga bom še udeleževal, zlasti ob takem vremenu, kakršno je bilo nocoj. :!: :D

Kaj več o pohodu (Tuareg) bomo pripisali, ko se naspimo, BoF bo pa, najbrž, tudi "reskiral" kakšno fotko. :wink:
Uporabniški avatar
 bojanu
Aleš in Lojze sta vse delila, kot prava partizana. Padla sta pa tako mimo nas, kot da bi ju podila nemška divizija :lol: Martinčkanje je bilo pa itak carsko 8)
Uporabniški avatar
 Pingo
Pa čokolado sta tudi delila z nami seveda po partizansko :wink: Upam de niste prčakval de vam bo kdo kej druzga dal še za jest,ker smo bli LAČNIII :lol:
Bil prvič pa kr nisem verjel de je možno tolk folka v tiste strme travnike nagužvat,še bolj pa,me zanima kam so vse tiste avtobuse skril,ker pol je bla neprekinjena kolona avtobusov dolgaaa :shock:
Glede na to da sta Aleš pa Lojze izboljšala svoje cajte,noo jest pa postavil osebni rekord :twisted: bo drugo leto verjetno zaradi izkušenj šlo hitreje.BojanU je bil pa pogumen kot partizani včasih,s pošlodbo se je lotil tega tekaško/pohodnega eventa :cast: :clap:
Zdej vemo kdaj in kako je treba štrukle naročit.Ta prvo porcijo iz Dražgoš,drugo z Mohorja sladico pa potem ko dobiš prvo porcijo :lol: 8)
Uporabniški avatar
 lojzeP
Bilo je ....... nepričakovano :D
Prijetno nedeljsko hribolazenje je nadomestilo klasično triatlonsko tekanje okoli Brda. Sva se čudila z Alešem, da so nekam skrajšali pot od lani, ki je bila ziher daljša :mrgreen: Stalno smo nekaj jedli, tako, da se je nedeljsko kosilo prestavilo na večerjo - v ponedeljek :? . Vzdušje seveda zelo partizansko - samo še patriot ranga Bajsi se je manjkal, da bi skupaj eno urezali. Hardičev nismo dočakali, čeprav smo rekordno dolgo martinčkanje dobro izkoristili. V Čepuljah smo brez Milana uspešno zaključili športno-prehranjavalni dan. Napoved dobrot je privabil delovni kader - baje se je splačalo priti malce dlje na obed :idea: Mala malca za tahitre 8) .
Uporabniški avatar
 BoF
Spoštovana družba, žal se je na pohodu zgodila smrt, umrl je poklicni kolega Igor Gruden, starejši možakar, ki je bil predvsem generaciji +50 zelo znan, saj je bil na televiziji, čeprav je začel kot pišoči novinar. Zastalo mu je srce. Pač, kaj češ, tako mu je usoda namenila svoje.

Sicer bi se pa že včeraj kaj oglasil, toda tudi po uradnem končanju pohoda so me čakale nove borbe. Skušal sem se prebiti do doma, a sem padel v zasedo. Boril sem se z reakcionisti in kolaboracionisti in jo s klecajočimi koleni sicer iz prve ucvrl kaj hitro, a padel v še eno in nazadnje v tisto najhujšo tik pred domačim pragom. Le nekaj sto metrov me je utrujenega od pohoda in bojev z okupatorju pričakala zadnja past, v katero sem sicer sam vstopil... In skoraj podpisal kapitulacijo! Ampak se nisem predal (dol z belo gardo!), vijugavo (tako, da me niso mogli zadeti ostrostrelci) sem se odpravil do končnega cilja, iz katerega sem sedaj se skobacal in pričel ponovno pripravljati nahrbtnik. Se odpravljam na Pokljuko za teden dni, ker moram poskrbeti za vse novinarje, ki bodo prišli poročat o biatlonskem tekmovanju tam gor. Če se bo pa kdo od vas priguncal mimo press centra v biatlonski hiši naj me pa kar poišče. Skočiva v kakšno past ali zasedo na enega ali dva.

Sicer pa še dve obvestili: fotki naših članov iz poti Pasja ravan - Dražgoše sem poslal erotu, pa naj se on pobija kako jih bo nalimal sem gor, za Beograd pa kliknite temo Beograd in boste videli kaj je novega.

SMRT FAŠIZMU - SVOBODA NARODU

(pa da ne pozabim: TRST JE NAŠ! in reportaža s pohoda bo v Poletu v četrtek)
 AinE
Vlajko napisal/-a: AinE (tebe zaenkrat ne poznam in bi te pozabil omeniti, če se ne bi sam oglasil :wink:

Veš, Vlajko, AinE ni ON ampak ONI (dvojina od ONA). Ko se naslednjič srečava, te bom pocukala za rokav.

In za rekordno udeležbo ima poleg lepega vremena gotovo zasluge tudi ta forum.

Pozdrav, E.
Uporabniški avatar
 Vlajko
AinE napisal/-a:... AinE ni ON ampak ONI (dvojina od ONA) ...

Torej še en kolektivni nickname (po vzoru 2MUCH4...) 8) :wink: A sta sestri? :?: Imeni pa lahko le ugibam. :?: :arrow: Bom kar na slepo udaril. :arrow: Recimo, Eva in Anja :?: :?: :?: :wink:

AinE napisal/-a:... Ko se naslednjič srečava, te bom pocukala za rokav...

A me ne bosta kar obe? :D :wink: V Beogradu? :roll: :D :wink:
 AinE
Ne nisva sestri, pa tudi imeni si zgrešil.

Beograd me res Mika.
Mogoče se takrat kaj pomenimo, če ne bo prej priložnosti.

Lp E.
Uporabniški avatar
 primus
Erika in Anita :?: :?:

:D :D :D
Uporabniški avatar
 DuleKTKV
Očitno resno vzamete naslov Samo za Kamničane, če bi spremljali to temo bi vedeli... :wink:
Uporabniški avatar
 Tuareg
DuleKTKV napisal/-a:Očitno resno vzamete naslov Samo za Kamničane, če bi spremljali to temo bi vedeli... :wink:

Eh, zdaj si pa špil pokvaril :(
Uporabniški avatar
 Tuareg
Tri dni po dražgoški epopeji so se pa naša "peresa" že toliko naspala
(Vlajko), da lahko pripišemo še kakšen stavek :hack: . Noč ima svojo moč :oops: ,
med drugimi tudi verbalno :argue: , zato je :hack: toliko krajši.
Nekaj izpostavljenih vtisov:

:arrow: Vreme čudovito, vseskozi zvezde nad glavami, blato kljub napovedim, le redko pod nogami. Pa še takrat s(m)o se ga vsi izogibali kljub temu, da blatna obdelava za lepotne namene ni ravno poceni :wink: .

:arrow: Pravijo, da se vse dobre stvari štejejo po tri. Tokrat so bile to tri blondinke (beri:svetlolaske), kljub temi. Prva na avtobusu iz Loke do Loga z omamnim vonjem po kokosu 8) , druga :lol: , ki je ustavila avto in zapeljala mene in soborca od polovice poti iz Loga do Koširja in tretja, ki je nastopala v duetu J in S v nadvse zanimivih tematikah :oops: , npr. kako odstraniš mah iz travice na vrtu.

:arrow: Udeležba rekordna, 539 na startu, tudi po zaslugi udeležbe :TF) . Pa čeprav sta se A in E skrili pod AinE :?: :?: in obe izmaknili očesom "kontrole" :nono: na vhodu pri Koširju.

:arrow: Število udeleženk(cev) je bilo še enkrat višje, kot lansko leto, kar posledično pomeni, da je bil tudi pasulj na koncu še enkrat bolj redek :cry: .

:arrow: Pohod je bil v stilu "parlare, parlare", kar pomeni, malo poklepetamo :cmok: , pa smo že na cilju. Zasluga odlične družbe :laola !

:arrow: Da je TF res :cast1: , potrjujejo tudi novospoznani, trenutno še "opazovalci" našega foruma (beri: tekaško-gorniške lepše polovice našega članstva). Zato obstaja velika verjetnost pridružitve novih
članov z nicki npr. "kamelek", "pumek" ipd. Upam, da bodo tudi kaj
:lauf: ...

:arrow: Ostalo pa :ignore: .

Sinoči je bila objavljena v oddaji Preverjeno kratka reportaža s pohoda :clap: "Na pisanje" ob letu osorej na to temo.

Smrt fašizmu - evre narodu :Fslo !
Uporabniški avatar
 Vlajko
Tuareg napisal/-a:... Zato obstaja velika verjetnost pridružitve novih
članov z nicki npr. "kamelek", "pumek" ipd ...

Saj si v svojem "izlaganju" varnostno pritaknil tega smajlija ( :ignore: )! Me pa, vseeno, zanima ... :arrow: Si mislil unga z jakovimi hlačami, ki se je na Arafatu zalubu? :?:

PS: Uni dve gospodični ali gospi ali, nemara, celo starejši osebi "female" spola iz teme "Samo za ..." mi pa ne dasta spati. :roll: :wink:

PSS: Ero :arrow: a si ti, slučajno, zaspal? :?: BoF ti je dal eno zaduženje. :!: :wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA