hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 Loni
Turni.si
#SPP2013 Marjan je trenutno (13h) okrog Malega Golaka. Ima bolečine v mišici, ki jih je delno rešil fizioterapevt. Danes plan do Razdrtega.
Uporabniški avatar
 gams
Pridružim se mu na Colu in potem z njim do Razdrtega. Boma zborbala!!!

"Srečni so tisti, ki imajo sanje, še srečnejši pa tisti, ki so se pripravljeni potruditi da jih uresničijo!"
Marjan je ob šestih startal iz Idrije, ob devetih je bil že na Hlevški planini. Sedaj napredujejo proti Čavnu.

Potem pa so se zadele težave z mišicami. Fizioterapevt Matej Ličen ga je opremil s trakovi. Verjetno je staknil podobno poškodbo, kot lani Klemen.
 milk
gams napisal/-a: Tel:041496933

Danes sem govoril z urednikom informativnih oddaj in je obljubil, da bodo jutri poročali o rekordu po SPP. Dal sem mu zgornjo številko in upam, da boste dosegljivi, saj bo potreboval natančnejše podatke o prihodu na cilj. Snemala naj bi ekipa iz Koprske TV. Jaz sem mu rekel, da bo prihod Marjana v cilj verjetno sredi dneva. Upam, da boste izkoristili priložnost in pravočasno posredovali podatke, saj ekipa potrebuje kar nekaj časa, da pride na kraj dogodka. Najbolje bi bilo, da bi že nekje okoli Slavnika, ko bi se dalo vsaj na uro ali dve natančno izračunati čas prihoda, to objavili. Lahko kontaktirate tudi mene in bom posredoval naprej. Verjetno pa vas bo urednik klical in vam dal številko, da ga boste obveščali.
 klavdija
Marjan je prispel na Col in okoli 19h nadaljuje proti Nanosu v spremstvu Gamsa.
Dajmo Marjan, zdrži... že diši po morju.
Uporabniški avatar
 samostojni
:laola :TF) :laola
Dejmo Marjan se veš de smo s tabo :TF) :Fslo z :heart :heart :heart :juhuhu: :clap: :laola
zdrž še tele Primorske hribčke no... :oops:

Vemo tud de te bolečine majo rade :rol: :-- tkole pridejo potlej za nami :lol: k na začetk smo tko mal prehitri za njih :D poj :rol: :rol: poj se pa kar prmaširajo zravn pa ta svoje čjo met :rol:
:clap: :juhuhu: Dejmo energije pošilat :TF) dejmo mu moči, da zdrži :oops: :roll: :cry: :? :D :laola :TF) , sj je fest fant :juhuhu: :hello: :juhuhu:
Mal že leta grejo k prot maratonu :-- ...pa se dogaja :laola mu, no sej se vsem najbrž u teh letih :lol: ja te štirdeseta so res :lol: zanimiva :D

Srečno še do konca Marjan :clap: :laola
Uporabniški avatar
 zz topka
Nisem imela sreče. Na žalost. Ušli so mi za pol urce. Ker sem imela s sabo nekaj toplega za pojest, sem odbrzela z avtom, ko sem zvedela, da so že šli, hitro za njimi proti Senožečam in na Vremščico, a jih nisem dobila.
Škoda!
Na, kosilo je že skuhano, zato grem lahko spat.
Marjan, zdrži do konca :laola
Marjan je bil z Mitjem Volčanškom ob 5.00 na Vremščici. Sedaj ej do Ankarana le še ciljni šprint- zadnjih 80 km.

V cilju ga pričakujemo med tretjo in epto uro popoldne.

Bi ga šel kdo počakat v Ankaran. Sam nimam prevoza. Bi me kdo lahko pobral v LJ?

lp,

bojan
  • 1
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com