hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 še1PR
Ko se mi uspe prebiti do TF, ste že vse povedali... 8)

Malo ste me tudi v zadrego spravili :oops: , ker za takle naziv "vodička", se eni v šolah pulijo... Pa bolj sem bila s tistimi na TI (ken aj introdjus ju maj frend Đon from nju jork? :lol: (no ob tem ste se tudi vi zabavali - sem imela občutek :roll: :lol: )), ki so nas srečevali in ne toliko z vsemi tistimi špičkami, ki sta nam jih Matej & Vlajko predstavila :clap: ... in to ob Vlajkovi vremenski napovedi!!!! (da smo se nekateri spraševali ali so pozdravi iz dObrovnika ali Dubrovnika :wink: :) )

Ej družba :heart ! Fino je bilo in komaj čakam tisti drugi vikend v novembru :?: , ko nas Vlajko zapelje :wink: na Trupejevo poldne (do opoldne? :wink: )... Do takrat cedite sline na sladicah mami Irene, ki jih je SAMA spekla_in_prinesla_na_sedlo :!: , mi pa uničili... (primus, men tud manjka en smeško! Un k se oblizuje! - a je to že kdo napisu? :roll: )

No, Matej, tale kr neki nama je kr neki ratal, a :?: :wink: :lol:
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj Branjevci in Branjevke,

za vse zbiratelje gasilskih fotk in vse tiste, ki zelijo nekoc obujat spomine, je v galeriji nekaj fotk. Ta zadnja, ki jo je posnela kelnarca ni ratala - upam, da ni slo za zamero, ker nisem pojedla do konca solate :?: :x . Tako da, Jethro, bo morala kar tale skupinska nadomestit gasilsko. Ce pa mislis, da bo potreben se kak stant, bomo pa zorganiziral kaj. :wink:
Sicer je pa tudi se1PR poskrbela za fotodokumentacijo vseh lepih trenutkov nasega vzpona.
Da ne bo vse v c-b verziji, pa se ena v barvah - sicer ne s Kamniskega sedla, pac pa s Korosice.

Se vidimo v soboto (nedeljo?) - do takrat pa zaplesite kak indijanski ples proti dezju. Vidim, da je Vlajko ze v polnem zagonu za naslednjo ekspedicijo. :D :clap:

http://tekaskiforum.net/galerija2/displ ... 5&pos=-632
Uporabniški avatar
 izyemna
Hoj Branjevci in Branjevke,

za vse zbiratelje gasilskih fotk in vse tiste, ki zelijo nekoc obujat spomine, je v galeriji nekaj fotk. Ta zadnja, ki jo je posnela kelnarca ni ratala - upam, da ni slo za zamero, ker nisem pojedla do konca solate :?: :x . Tako da, Jethro, bo morala kar tale skupinska nadomestit gasilsko. Ce pa mislis, da bo potreben se kak stant, bomo pa zorganiziral kaj. :wink:
Sicer je pa tudi se1PR poskrbela za fotodokumentacijo vseh lepih trenutkov nasega vzpona.
Da ne bo vse v c-b verziji, pa se ena v barvah - sicer ne s Kamniskega sedla, pac pa s Korosice.

Se vidimo v soboto (nedeljo?) - do takrat pa zaplesite kak indijanski ples proti dezju. Vidim, da je Vlajko ze v polnem zagonu za naslednjo ekspedicijo. :D :clap:

http://tekaskiforum.net/galerija2/displ ... 5&pos=-632

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA