- 19 Avg 2009, 08:55
Zivjo!
Ej, da še jaz napišem nekaj o včerajšnjem dnevu.
v ponedeljek sem po kosilu odbrzel proti Zoisovi in tam nasel ze spocitega in totalno naspidiranega Uroša ter izjemo prijazno in nasmejano oskrbnisko ekipo treh deklet.
Malo sva požurala in zjutraj (šele) ob 6.30 zašibala proti Grintovcu. To je še šlo, ko pa s se med spustom začele skale in klini, se je pa pokazala razlika.... Ta norc jo gre po skalah kot gams in ker ga nisem hotel ovirati, sem na sedlu pred Kočno zavil direktno proti Češki. Kljub vzponu na Kočno me je ujel še pred meliščem.
Po Češki spust do Kazine in tek do Kanonirja, pa po dolini navzgor in bo Bašeljskega sedla. On še do Kališča, jaz pa na sončku počakal, da se je vrnil. Vzpon na Storžič je spet pokazal razliko... Popoldne se mu res totalno odtrga. Na vrhu me je spet čakal in sledil je prijeten, čudovit spust po Škarjevem robu do doma pod Storžičem, (prehitela sva skupino Štejercev, ki so nama spet na hitro odpredavali o neprimernosti supergov za hribe, kar je po zadnjih izkušnjah štajerski nujni repertoar. Hvala za skrb! Res face, vedno smeh, debate.... dotični so res vesela popestritev gora) kjer naju je čakala njegova žlahta in skupni prijatelji. On še vedno svež in naspidiran, jaz pa utrujen kot že dolgo ne. (čez kako uro so omenjeni Štajerci že ubrano prepevali za sosednjo mizo.)
Vtis: Urošu bo uspelo, če le ne bo nesreče (vreme, poškodbe), moči ima več kot dovolj, volje tudi, srce pa itak!!!!!
Ko se mi bo dalo, pa obesim na forum še nekaj vcerajsnjih fotk, a najprej malo služba.
Samo
PS: Podjetju Geobi d.o.o. geodetske storitve se zahvaljujem za pomoč pri izvedbi včerajšnje pomoči pri podvigu (hahaha)