hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Dejmo Uroš :clap:
Lepo ti gre, želim ti dobrega počutja in lepega vremena v naših gorah kamor prihajaš. Dorica na Črni Prsti že peče štrudl, lahko se ga boš do sitega najedel. Kerlci pa te bomo tudi pričakali in ti malo delali družbo :laola
Uroš

Spremljamo vsak tvoj korak.

Jaz sem za svojo prvo SPP potreboval 20 let, drugič ene 2 leti, tretjič pa ???

Upam da boš ohranil nasmešek do Ankarana. Ko boš tam nekje pri Graparskih kerlcih gre pot samo še navzdol (če verjameš).

S trmo do konca ti želi

Marjan Pevec :clap:
Zivjo!

Ej, da še jaz napišem nekaj o včerajšnjem dnevu.

v ponedeljek sem po kosilu odbrzel proti Zoisovi in tam nasel ze spocitega in totalno naspidiranega Uroša ter izjemo prijazno in nasmejano oskrbnisko ekipo treh deklet.
Malo sva požurala in zjutraj (šele) ob 6.30 zašibala proti Grintovcu. To je še šlo, ko pa s se med spustom začele skale in klini, se je pa pokazala razlika.... Ta norc jo gre po skalah kot gams in ker ga nisem hotel ovirati, sem na sedlu pred Kočno zavil direktno proti Češki. Kljub vzponu na Kočno me je ujel še pred meliščem.

Po Češki spust do Kazine in tek do Kanonirja, pa po dolini navzgor in bo Bašeljskega sedla. On še do Kališča, jaz pa na sončku počakal, da se je vrnil. Vzpon na Storžič je spet pokazal razliko... Popoldne se mu res totalno odtrga. Na vrhu me je spet čakal in sledil je prijeten, čudovit spust po Škarjevem robu do doma pod Storžičem, (prehitela sva skupino Štejercev, ki so nama spet na hitro odpredavali o neprimernosti supergov za hribe, kar je po zadnjih izkušnjah štajerski nujni repertoar. Hvala za skrb! Res face, vedno smeh, debate.... dotični so res vesela popestritev gora) kjer naju je čakala njegova žlahta in skupni prijatelji. On še vedno svež in naspidiran, jaz pa utrujen kot že dolgo ne. (čez kako uro so omenjeni Štajerci že ubrano prepevali za sosednjo mizo.)

Vtis: Urošu bo uspelo, če le ne bo nesreče (vreme, poškodbe), moči ima več kot dovolj, volje tudi, srce pa itak!!!!!

Ko se mi bo dalo, pa obesim na forum še nekaj vcerajsnjih fotk, a najprej malo služba.

Samo

PS: Podjetju Geobi d.o.o. geodetske storitve se zahvaljujem za pomoč pri izvedbi včerajšnje pomoči pri podvigu (hahaha)
Uporabniški avatar
 Franci65
Vse čestitke našemu Urošu za veliki vseslovenski podvig! :clap: :clap: :clap:
Danes so bile na sporedu Karavanke. Najprej Tolsti vrh in Križka gora, potem pa spust v Tržič, pa ponoven vpon na Dobrčo. Iz Dobrče preko Prevale na Roblekov dom in iz Roblekovega doma na Begunjščico, spust na Zelenico in dolg uspon na Stol ter na Prešernovo kočo, kjer bom prenočil. Dopoldan sem imel odlično spremstvo Klemena Trilerja in Luka Miheliča, popoldan pa prijatelj Franci Potočnik.

uroš
uros feldin napisal/-a:Danes so bile na sporedu Karavanke. Najprej Tolsti vrh in Križka gora, potem pa spust v Tržič, pa ponoven vpon na Dobrčo. Iz Dobrče preko Prevale na Roblekov dom in iz Roblekovega doma na Begunjščico, spust na Zelenico in dolg uspon na Stol ter na Prešernovo kočo, kjer bom prenočil. Dopoldan sem imel odlično spremstvo Klemena Trilerja in Luka Miheliča, popoldan pa prijatelj Franci Potočnik.

uroš

Bravo Uroš!

Veseli me, da ti gre po načrtu. Držim pesti! Srečno in uspešno še naprej!

Lep pozdrav! Zvone
Celo dopoldan je bila megla od Prešernove koče do Mojstrane. Edini osvojeni vrh je bila Golica. Od Mojstrane do Aljaževega doma v vratih sem imel spremstvo sodelovke Polone Fister, tako da sem nekaj poti pretekel celo brez prtljage. V slabih treh urah sva po Tominškovi poti dosegla Staničovo kočo, jutri zelo zgodaj na Tiglav, potem še Razor in Pristank. Vse po načrtu.

Uroš
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA