hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 zz topka
Hja, saj jast bi mu tudi en fejst panin szi pršutom prinesla, sam kaj, ko se bojim, da če se podam na pot, da ga nekje ulovim, bi on meni spotoma ubegal, tako da ga ne bi nikoli ulovila :D ... Marko mu pa zlahka sledi, ker je super tekač. :laola
Pravkar se je po sto letih dež usul, tako, da je ubogi Klemen najbrž še dodatno moker, ma bo pa osvežen.
Gremo Klemen, še malo zdrži :clap: :clap: :clap:
 pikos
Klemen je presegel današnji plan. Trenutno počiva v Razdrtem.
Jutri je zadnji dan. Neprijetno zaradi požarov, saj je območje, kjer gre SPP, zaprto.
V Ankaranu ga pričakujejo med 7. in 10. uro zvečer, odvisno, koliko bo pot daljša oz. težja (=asfalt) zaradi požarov.
Srečno celotni ekipi! :clap: :clap:
:laola
 pikos
Klemen je zjutraj startal v Razdrtem. Zaradi bolečih žuljev, je sprva napredoval bolj počasi. Sedaj se spuščajo z Vremščice proti Škocjanskim jamam. Glede na okoliščine ga ne pričakujemo v Ankaranu pred 6. uro zvečer. Odvisno, kakšen obvoz bo potrebno narediti. Včeraj je kljub bolečinam zmogel do Razdrtega, čeprav je bil prvotni plan Nanos.

Zato: vsi ljubitelji gorskega teka, pohodniki, prijatelji, pa tudi ostali - se vidimo v Ankaranu, da dostojno pričakamo Klemena na cilju!
:laola
 pikos
Še zadnji post: Klemen je slabo uro pred Slavnikom. Je vedno boljše volje, ker mu že diši po morju :D V Ankaranu ga pričakujemo med pol sedmo in sedmo zvečer.
 janezu
mi tut :D spremljevaci sporočajo,da je KLEMEN pol ure do konca velikega podviga (ob 21-tih) in da je vse pripravljeno za prihod in slavje :drink res je KRALJ slovenskih gora čestitke :laola janezu
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Čakamo ... čakamo ... je že ??? So podplati že v slani vodi ??? 8)
Uporabniški avatar
 jernej555
turni.si
Klemen Triler je v Ankaranu! Za pot od Maribora do morja je potreboval 8 dni in 15 ur! Čestitamo!

Čestitke tudi iz moje strani :laola
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA