hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 Radolca
klemen, moje čestitke in spoštovanje za tale podvig :!:
ostal sem brez besed, samo slino sem pogoltnil :) o tvojih turah sem pa itak razmišljal že med tvojim tekom, pa so mi kar lasje pokonci šli (sicer sem pobrit), ko sem razmišljal o tem :cast1:
Uporabniški avatar
 jan_jan
Klemen - :cast: :cast: :cast:

Uspešno regeneracijo ti želim in potem novim podvigom naproti :clap:.

Takšen podvig je brez odlično organizirane podpore praktično neizvedljiv. Zato je še posebej potrebno pohvaliti "kapetana" Uroša Feldina s posadko :clap: za spremstvo, pomoč in logistiko med projektom.
:laola :laola
 uros feldin
jan_jan napisal/-a:Klemen - :cast: :cast: :cast:

Uspešno regeneracijo ti želim in potem novim podvigom naproti :clap:.

Takšen podvig je brez odlično organizirane podpore praktično neizvedljiv. Zato je še posebej potrebno pohvaliti "kapetana" Uroša Feldina s posadko :clap: za spremstvo, pomoč in logistiko med projektom.
:laola :laola

Hvala Jani. Ti veš kako to gre.....

V Klemenovi spremljevalni ekipi smo naredili vse in še več, da je imel optimalne pogoje za tek in rekord ter da se je lahko osredotočil zgolj na traso in tempo.

Ob tem neverjetnem podvigu pa se sprašujem, kje so vsi TF-jevci??? Število ogledov teme o Klemenovem rekordnem teku je za moje pojme mizerno nizko. Ko pa gledam s kakšnimi banalnostmi se nekateri ukvarjajo, hkrati pa ni pravega zanimanja za nekaj izven serijskega, se res sprašujem, kje smo in kje so naše ladje?

LP, UROŠ
Uporabniški avatar
 zz topka
uros feldin napisal/-a:Ob tem neverjetnem podvigu pa se sprašujem, kje so vsi TF-jevci??? Število ogledov teme o Klemenovem rekordnem teku je za moje pojme mizerno nizko. Ko pa gledam s kakšnimi banalnostmi se nekateri ukvarjajo, hkrati pa ni pravega zanimanja za nekaj izven serijskega, se res sprašujem, kje smo in kje so naše ladje?
LP, UROŠ

Ma, jast vem, da sem že neštetokrat prebirala te njegov podvig in nenehno mi, glede na to, da sem tle doma, oči padajo na plan njegovega osmega dne.
In mi brni po glavi, in se sprašujem, le na kakšen način bi šla jast szi mojim ZZ-čem samo ta osmi dan osvojit.... :
8. dan: Iztokova koča pod Golaki – Koča Antona Bavčerja na Čavnu – Predmeja – Sinji vrh – Col – Pirnatova koča na Javorniku – Podkraj – Furlanovo zavetišče pri Abramu – Vojkova koča na Nanosu – Razdrto .( še neprej pa ne več, hvala :shock: )

In se mi zdi že to, kako naj rečem? Čudo tehnike? :?:
He, he, bom poročala , če rata ...
Bravo, Klemen in ekipa, še enkrat. :laola
Uporabniški avatar
 Vreme
Evo pa sem si jaz tudi vzel nekaj časa in prebral vse od A do Ž. Res prava drama, a na koncu uspešna. Kaj drugega reči kot čimprejšnje okrevanje in seveda globok poklon, predvsem za uspešno premagovanje težav!
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA