hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

natali napisal/-a:Odgovor na vprašanje kdaj bo podel Snežnik - Snežnik je v razširjenem delu Transverzale, tako da ga ni v planu. Na primorski strani bo od srede naprej, najprej Mali Golaki do Koče na Javorniku, četrtek Nanos, Vremščica.. petek cilj v Ankaranu.

Lp, Natalija

Hvala, očitno nisem več na tekočem, odkar so mali planinci odrasli in jih ti več ne zanima............ :D
Danes se nobene novice na forumu! Zato se oglašam, da povem, da sem govoril z njim ob cca 13 ih, spet (to je že prav frustrirajoce) je deloval svez in spocit in sem ga nemudoma nakuril "Ja, kwa je zdej, a je to sport al mal dopustuješ?" "Ja, Samo, res ne vem, kaj naj še naredim, da se bom malo zmatral".... nakar se je malo zresnil..."Ampak zadnja dva dneva me pa pošteno skrbita." Verjamem. Tudi sedemurna razdalja med točkama je vmes. In v primerjavi s klanci, ki jih najbolj ljubi, je to "po ravnem".

Še ta zanimivost: kljub temu, da določenih delov poti kljub petkrat opravljeni SPP še ni nikoli prehodil a zaradi prislovičnega odličnega poznavanja Slovenije in nič manj fenomenalnega smisla za orientacijo teče brez karte (zemljevida). In da se je mojemu vprašanju krohotal... "Karta, a si ti blesav?" (no, naj povem, da je obkladanje z raznimi izrazi najin skoraj štirideset let star način pogovora in nima nobene zle misli v ozadju)

Zvečer potem nisva govorila, kar pomeni, da je vse po planu in je na Vojskem. Izgleda, da so z dosti volje uresničjive še tako velike sanje. Držimo pesti še te tri dni!!!!

Samo
Dejmo Uroš še dva dni te čaka do konca tvojih sanj, vemo, da je zdaj vsak korak težji, vendar, ko ti bo najtežje se spomni, da vsi tvoji prjatli tečemo s tabo. Lepo spi, jutri pa veselo naprej po deželi terana in pršuta, pa kakšen glažek ga zvrni, NA ZDRAVJE :laola
Ma, kaj je zdaj, sem napisal se en sestavek, pa kar ni objavljen, nekaj sem zamocil.

v glavnem: govorila nisva zato, ker sem izklopljen telefon.... vklopim in vidim nesprejete trikrat Uroš. Pravi, da je zmatran, da ga plaši spremenjeno razmerje med markiranim in njegovim časom hoje (danes namesto 14,45 celih 11,15, kar je precej drugace kot prejšnje dni in z ozirom na napovedanih še 45 ur markirane v prihodnjih dneh ga cisto malo stiska. To, da je zmatran pa me je po drugi strani pomirilo, ker kaj pa ves? utrujenost je alarm, da se malo čuvaj!!!!

Sem veliko med ljudmi izjemno različnih interesov in zanimivo je, koliko ljudi iz različnih "scen" (tudi čisto neplaninskih in nešportnih) spremlja ali vsaj ve za potek projekta.

No, držimo pesti! (new agerji bi verjetno rekli: pošiljajmo mu paketke pozitivne energije!)

Ciao
Včeraj premagana celotna veriga Bohinjskih gora Vogel, Rodica in Črna prst. Imel sem spremljavo Graparskih kerlcov in odlično postrežbo na Črni prsti. Od Petrovega brda do Porezna sta me spremljala Natalija in Rok. Sledil je spust v Bolnico Franjo. Zvečer najprej Tuš večerja, masaža in in bazen v Cerknem. Danes zjutraj sva s prijateljem Tonijem najprej osvojila Ermanovec, Bevkov vrh in Sivko. Kosilo v režiji Igorja Jelovčana. Spust v Idrijo in ponoven vpon-Heleviše in Vojsko, jutri pa peklenska etapa nad Vipavsko dolino.

Uroš
:hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

:juhuhu: :juhuhu: :laola Bravo Uroš :laola :juhuhu: :juhuhu:

Verjamem, da je težko tele zadnje dni, pa vendar bo tole :hack: lepa zgodba v tvojem življenju, še vnuki jo bojo rad poslušal...

Zdrži pa uživaj in sprejemaj pozitivno energijo, ki ti jo nudimo/jo vsi in vse okoli tebe.

Srečno pot še tele par dni, ki so na sporedu.

Pa dobr pij :beer: :beer: da te nebi slučajno preveč izsušilo, bi bilo škoda, resnično povem ti.

Jaz TE vidim na CILJU :laola :juhuhu: :Fslo kot sem že omenil.

Dober hod pa teč.... :clap: :juhuhu: :clap: :Fslo
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA