hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

spela*
Tudi moje čestitke! :clap:

Mi je všeč, da se nekdo, katerega pot vestno opisujejo njegovi spremljevalci, tudi sam oglasi! :D
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Seveda pričakujemo zgodbo in občutja neposredno od zmagovalca in rekorderja preleta preko SPP. Lepo je tudi, da so zapisani nekateri ljudje, ki so veliko prispevali k dogodku oziroma podvigu. Mene pa seveda zanimajo nekatere podrobnosti in občutja, ki jih lahko poda samo osebno Klemen.
Uporabniški avatar
 gasperd
Bravo Klemen, nor uspeh :cast1: :cast1: :cast1: To so ta pravi ultraši!!!

p.s.: danes sem bil na Bevkovem vrhu in sem videl v knjigi vpisano
Klemen Triler, smer prihoda: MB - smer odhoda: Ankaran :!: Prav zastrašujoče
Uporabniški avatar
 spela37
Kot je Klemen obljubil nam je napisal obširno poročilo o teku po SPP in o pripravah nanj. Ker je besedilo predolgo za na forum, pripenjam povezavo: http://www.turni.si/?p=975
 uros feldin
V informacijo.....Klemen že lepo hodi v službo, danes pa ga je že uspešno namočil dež na Kriški gori, saj očitno ne more brez hribov....

LP, Uroš
 uros feldin
Prav neverjetno je, da je Klemen na svoji prvi tekmi po zmagoslavju na Slovenski planinski poti, dosegel tak čas in rezultat.

V soboto je namreč na teku na Črno prst zasedel odlično tretje mesto, čas pa je imel zgolj nekaj sekund slabši kot lansko leto!!! Ob dejstvu, da je minimalno treniral zgolj zadnjih nekaj dni pred tekmo. To samo dokazuje, kako vrhunsko je bil pripravljen za SPP.

Očitno nima nobenih posledic, žulji so že davno zaceljeni, natrgana mišica in posneta koža na levi nogi prav tako, tudi z nartom na desni nogi je vse v redu......

Zanimivo je bilo tudi dejstvo, da so bili v prvi sedmerici uvrščenih zgolj njegovi spremljevalci na SPP:
zmagovalec Nejc Kuhar, Bojan Ambrožič, Danijel Vinčec, Marko Tratnik, Mirko Janjatovič in Martin Štendler.....
Uporabniški avatar
 5r002
klemen.vrhovi napisal/-a:http://www.youtube.com/watch?v=5-jWMH8KtAQ&feature=plcp
OSTALI FILMI SLEDIJO.

Hud film! :clap:

Bravo ekipa! :laola
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 26

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA