hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Uporabniški avatar
 Vlajko
Ta dogodek bi skoraj neopazno šel mimo nas, a je TF špijonaža, na srečo, še vedno budna. 8)

Med nežnimi predstavnicami TF imamo ogromno športnih junakinj. Moj post bi bil predolg, če bi vse še enkrat našteval. :D

Sedaj se je mednje vpisala tudi naša Priseljenka, ki je osvojila najvišji vrh v Evropi Mont Blanc - 4807 m. Ob tem podvigu, o katerem, lahko sam mimogrede le sanjam, ti lahko, Nataša le še enkrat od srca čestitam in ob tem vzklikam, CARICA SI.
:laola

Nataša, v imenu vseh članov te prosim, da nam svoj podvig čimprej predstaviš v sliki in besedi. :wink:
Uporabniški avatar
 pershing
Čestitke Nataša tudi v mojem imenu. Da s' pa tolk od hudiča :lol: :lol: si pa res nisem mislu. :laola

Da te ni gor pripeljal helikopter??? :lol:

:wink:
Uporabniški avatar
 Snezinka
Priseljenka, tole je pa dosežek za dol past! Bravo, bravo, bravo!
Mene tam vidl bojo ne :D
Uporabniški avatar
 GaGa
Bravo!!! :clap: :clap: :clap: Najbrž je tole kr ultra vzpon ... :oops: jaz pa niti na Triglav nisem še prilezla. Tud to bo prišlo enkrat na vrsto :)
 Damjana
jaz pa niti na Triglav nisem še prilezla. Tud to bo prišlo enkrat na vrsto

Dobrodošla v klubu..Mene Triglav tud še ni videl sploh..sem ponosna na to, ker nimam pojma kva j tko fajn če se kar naprej enemu umikaš, pa ene srečuješ, pa dober dan..dober dan.. :) :) če bi najrajš :twisted:
mam rajš mal bolj skrite konce naše Slovenije
LP D
Uporabniški avatar
 pershing
No lepo vidim da sem vas malce zakuru... :lol: :lol:

V nedeljo sem jo vidu deklino v Bohinju, samo za tale dogodek nism' vedu, drgač bi že kakšno rekl' a ne Priseljenka. No dejmo folk še n'mal pohval!!! :wink:
Uporabniški avatar
 INOT
Bravo,enkratno! :D Razturancija na 4800 m.Pa bodi tolko pridna pa nam javi ko greš na Everest :D
Uporabniški avatar
 pegaz
Snežinka napisal/-a:Priseljenka, tole je pa dosežek za dol past! Bravo, bravo, bravo!
Mene tam vidl bojo ne :D

He he
Zarečenega poje največ kruha se (sploh)!

Aja, Priseljenka, moje čestitke! Mont Blanc je kar ornk vzpon.

LL, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 športnik
So morda kje kakšne fotke objavljene? Tale MB je tudi ena izmed mojih še neosvojenih vrhov. :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA