hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Občasno me kakšen član podreza, da bi lahko speljali tudi kakšen tehnično enostaven enodnevni TF planinski izlet. :D

Glede tega ni nobenih problemov, vseeno pa me zanimajo tudi vaši predlogi ter mnenja glede:
- cilja izleta,
- okvirnega datuma,
- časovne dolžine,
- težavnosti poti (tukaj predlagam, da ne pretiravamo s kakšnimi ferratami),
- ostali predlogi ... :wink:
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 01 Jun 2006, 15:29, skupaj popravljeno 4 krat.
Uporabniški avatar
 rainbow
Golica, ku ravn narcise cvetejo :)

termin: v bližnji prihodnosti oz. še preden odcvetijo :wink:

pot ni zahtevna in primerna za vsakogar
Uporabniški avatar
 Vlajko
He ... he ... (Bor). :lol:

Golica je, sicer, zelo lep predlog ... in tudi narcise (ključavnice) na Planini pod Golico ravno začenjajo cveteti, žal pa cvetijo le kakšne 2 - 3 tedne v maju. V času cvetenja je tam izjemna gneča, zato vam predlagam ter obenem toplo priporočam majski obisk Golice v ožjem (družinskem ali prijateljskem) krogu. :idea: :wink:

Skupaj pa bomo lahko šli na Golico (v mislih imam en zelo prikupen 5 urni krog) tudi kdaj drugič, saj je Golica lepa tudi ostalih 11 mesecev. :wink:

No, pa ne se ustrašiti, da bom seciral ravno vsak predlog :arrow: kar pogumno s predlogi na dan ... tudi glede okvirnih datumov. :D

PS: Maj mi deluje nekoliko "zabezecan" s teki (Trojke, Radenci, Šmarješke T., Kranj, Železniki, ...) :roll:

PSS: Pa še en moj predlog, da ne bom le prazne slame mlatil :arrow: Prekrasen, prav nič zahteven izlet na skrivnostno Trupejevo poldne (Karavanke - Zahodni del) pozno poleti ali jeseni (svizci, cvetje, brusnice, enkratni razgledi proti Martuljški skupini ter ostalim Julijcem, ...)
Uporabniški avatar
 Manika
5rca napisal/-a:
Golica mika tudi mene, še bolj pa Nanos :roll: nimam pojma zakaj :roll:

5rca, posebej zate še sveže slikce z Nanosa :).
Uporabniški avatar
 mojcej77
Štejte me zraven!!!

Na Nanos si pa tut jst že dolg želim, pa ne vem, zakaj :D
Pa enkrat bi šla spet na Triglavska jezera po poti čez Komno (popoldne gor pa tam prespat), mimo Bogatina do koče N Triglavskih, pol pa še malo naokoli...pa čez Ovčarijo na Vogar in čof v jezero :D

lp,

m
 boštjanmm
Oj!
Vidim da vas mikajo že višje in lepše planine, ampak opozorilo ne bo odveč, snega je še preveč, sploh za to pot ki jo je opisala Mojca.
 Nataša
Sama bom pa po patriotsko predlagala Veliko planino - čez Pasje pečine.
Uporabniški avatar
 mojcej77
boštjanmm napisal/-a:Oj!
Vidim da vas mikajo že višje in lepše planine, ampak opozorilo ne bo odveč, snega je še preveč, sploh za to pot ki jo je opisala Mojca.

Itak!
Tole rundo se gre avgusta. Tud zarad jezera....brrrrrrr če pomislim, da bi zdele not skočila....prec bi bla ob ves celulit :shock:

lp,

m
 boštjanmm
....prec bi bla ob ves celulit

Oj!
Veš kaj če si pa tekačica potlej pa tega ni prav dosti.
Uporabniški avatar
 mojcej77
boštjanmm napisal/-a:....prec bi bla ob ves celulit

Oj!
Veš kaj če si pa tekačica potlej pa tega ni prav dosti.

Ahahhaaa!!!
Zgleda, da se še ne poznamo.
Bo treba čimprej, preden res zgubim ves špehek (čeprou je treba definirat "špehek" pa "celulit")...
Čeprav - poznam kar nekaj bolj podloženih ljudi, ki jih imam za tekače in tekačice...stvar perspektive, a ne? ;) Verjetno majo nekateri športniki pač malo bolj športen celulit (tak, k mu znese na zelo dolge proge)...če ga pa noben nima, pa kulj :D

lp,

m
Uporabniški avatar
 Vlajko
OK, ker vas je kar nekaj za Nanos, bi tja res lahko prav kmalu skočili (do konca junija). Postu sem priložil anketno vprašanje s tremi možnimi odgovori (sobote). Če pa komu ti datumi ne ustrezajo, a bi na Nanos kljub temu rad šel, lahko to stori "v lastni režiji". :!: Žal imam jaz ostale sobote do konca junija že zasedene. :lauf:

Za opis podrobnosti je še dovolj časa, torej le kratek predlog izleta:

Izhodišče bi bilo Razdrto. Nato pa :arrow: po strmi poti (manj izkušeni pa po manj strmi, ki jo omenjam pri povratku) iz Razdrtega na Vojkovo kočo (1,5 h), od tam prekrasen, skoraj vodoraven sprehod do Furlamovega zavetišča na Abramu (dobri 2 uri). Tam (njoki, ogled "ujetnika", sprehodi po okolici, ...) bi lahko bila krajša analiza. :idea: :wink:

Popoldan pa po isti poti nazaj do Vojkove ter po manj strmi poti mimo cerkve Sv. Hieronima povratek v Razdrto.
8)
Uporabniški avatar
 5rca
Manika napisal/-a:
5rca napisal/-a:
Golica mika tudi mene, še bolj pa Nanos :roll: nimam pojma zakaj :roll:

5rca, posebej zate še sveže slikce z Nanosa :).

hvala Manika :lol: zdaj me pa še bolj mika :wink: konec junija gremo, samo da si Nataša tetivo sanira :roll:
Uporabniški avatar
 5rca
mojcej77 napisal/-a:Pa enkrat bi šla spet na Triglavska jezera

ja ... tole imamo tudi v planu ... poleti seveda :lol:
Uporabniški avatar
 yogo
Zdravo

Nič čakat, ruzak na rame pa v hrib. Sneg v hribih hitro kopni, zato sva izkoristila lepo vreme in presmučala Osrednjo grapo v Begunščici. Na vrhu malo vetrovno, sneg pa odličen.
Če bo vreme lepo pa drugi vikend na Mojstrovko.

lp Yogo

slike[/img]http://www.sportosplet.net/galerija/thumbnails.php?album=701

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA

Ta stran uporablja piškotke!

Spletni portal www.tekaskiforum.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja brezplačne spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotkov ne bi mogli nuditi in forum ne bi deloval. Z nadaljnjo uporabo spletne strani soglašate s piškotki.
Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate tudi v svojem spletnem brskalniku.
Se strinjam
Se ne strinjam
Preberi več
Free cookie consent by cookie-script.com