hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Glede na to da ste letos že enkrat obskali VELIKO PLANINO vas vabim da jo tokrat ponovno obiščemo in to v zimskem času ko je gora vsa pobeljena od belih radosti mati narave.

Na Sveti večer, 24.decembra predlagam nočni vzpon na VELIKO PLANINO. [b] [b]Zbor zainteresiranih je ob 21:45 uri pred spodnjo postajo kabinske žičnice in nato se bomo ob 22.uri povzpeli z gondolo do Šimnovca od koder se bomo v soju bakel podali po škripajočem snegu do kapelice Mrije Snežne. Hoje je približno 1 uro. ob polnoči se lahko kdor bo ćelel udeleži slevesne polnočnice nato pa se bomo med 2. in 4. uro zjutraj vrnili v dolino.

Je kdo zainteresiran za zimsko nočno pustolovščino. Pričakujem interesente :)

Lep pozdrav Pjotr[/b]
Uporabniški avatar
 softi
Hej!
Pjotr, a gondola že dela :?: ? En mesec nazaj je bilo tam totalno zaprtje in rečeno je bilo, da naj gondola ne bi vozila še kar lep čas (t.j. več mesecev). Upam, da so me narobe informiral....

Lp
N.
Uporabniški avatar
 brankos
Softi - dela gondola že od prejšnega vikenda - tudi nekaj posodobljena naj bi bila. Mi s kompanijo gremo na Veliko - a kar peš varianta iz smeri Kranjskega raka - hoje enmal več kot urca - a vmes so še taprave postojanke - Jarški in Domžalsi dom pa še za domov si potem neodvisen ;), tako da računamo ponovitev lanskega leta - vračanje v dolino ob prvem svitu
Uporabniški avatar
 softi
Bravo oni! Sam da dela! Mi letos nismo imel sreče, že pred prvim majem smo jih začel lovit, pa je blo treba it zmerej peš ker niso in niso hotl zagnat mašine. Sej ne da nam je kej škodilo :wink:

Lepo se imejte
:D
 AinE
Pjotr, če vreme ne bo preveč neugodno, pridem na božični večer ob 21:45 z baklo na spodnjo postajo gondole.
E.
Uporabniški avatar
 Pjotr
A je še kakšen interesent? Bomo danes na teku božičkov kakšno več na to temo rekli. Fajn se mejte.

Lep pozdrav
Pjotr
Uporabniški avatar
 Pjotr
Vozni red nihalke in sedežnice je v prihajajočih praznikih naslednji:

BOŽIČNI VOZNI RED
24.12.2006

NIHALKA: od 8.00 do 24.00 (vsako polno uro)
od 2.00 do 4.00 (povratek v dolino)
SEDEŽNICA: od 9.00 do 24.00

SILVESTRSKI VOZNI RED
31.12.2006

NIHALKA: od 8.00 do 22.00 (vsako polno uro)
SEDEŽNICA: od 9.00 do 16.00

Sicer je pa trenutno na Velikin planini 10 cm suhega snega. Ravno prav za malo zimske idile :D
Uporabniški avatar
 Pjotr
Živjo!

Zaradi premajhnega odziva in ker sem ponovno staknil poškjodbo kolena in sem včereaj komaj priracal z Slivnice (so mi mogle coprnice pomagat :P ) odpovedujem današjnji vzpon na Veliko planino :cry:

Pa kdaj drugič.

Vsi skupaj se lepo imejte in se kmalu spet kaj vidimo na kakšne teku.

Lep pozdrav

Pjotr

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA