hoja v hribe in po hribih, pohodi, planinarjenje, uživanje v gozdovih in nad njimi, ...

Moderator: Vlajko

Vlajko napisal/-a:Tuareg to, verjetno, že ve, ostali pa:

http://www.nagaju.com/walk/index.php?event=5

Jaz se bom "tobrt" tega pohoda predvidoma udeležil. :wink:

Tuareg je že pripravljen, samo še rukzak vzame, pa gre. Toplo zakurjena
Koširjeva kmečka peč vabi :lol: . :arrow: za eno uro 8)
Uporabniški avatar
 BoF
Potomci borcev organizacije TIGR se seveda tega pohoda udeležimo!!! Še kdo iz TF, ki kani preizkusiti svoje sposobnosti malček drugače?
 aleksander
Če sem na razpisu prav prebral,pelje ob 20 uri avtobus iz Škofje loke do vasi Log.Ali se gre iz Loga naprej peš ali kako je to mišljeno,kako daleč je iz Loga do kmetije,ki je omenjena v razpisu....

LP Aleksander
Uporabniški avatar
 lojzeP
BoF napisal/-a:Potomci borcev organizacije TIGR se seveda tega pohoda udeležimo!!!

hja .......... se pa nekateri potomci podobnih antifašističnih gibanj zadovoljimo z relacijo Čepulje - Dražgoše - Čepulje, pol gremo pa z Milanom na enega :roll:
Uporabniški avatar
 Vlajko
@Aleksander :arrow: Od Loga do kmetije Košir je okoli 6 km ceste. Strumni planinec to pot sicer zmore tudi v eni uri, vendar to močno odsvetujem, ker je potrebno čuvati moč za tisti pravi pohod, ki se začne tam okoli polnoči. :!:

Tako, da je najbolje pustiti tiste, ki se jim mudi, naprej ter jo lepo počasi mahati na repu kolone, ki zapušča avtobus. Le to moraš paziti, če poti ne poznaš, da imaš vedno nekoga na očeh (ali ušesih). :lol:

Tudi s takim pohodnim tempom se pride do kmetije čisto spodobno v slabih dveh urah ... in še vedno pravočasno (pravzaprav tudi prekmalu), saj se (moje izkušnje) Koširja že zdavnaj naveličaš, preden se pohod res prične. Pa še ena suha majica več ti ostane. :wink:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:hja .......... se pa nekateri potomci podobnih antifašističnih gibanj zadovoljimo z relacijo Čepulje - Dražgoše - Čepulje, pol gremo pa z Milanom na enega :roll:

Jst sem za - pa glede na razmere za malce bolj speed varianto kot lansko leto :twisted: .

lptini
Uporabniški avatar
 lojzeP
tini napisal/-a:
lojzeP napisal/-a:hja .......... se pa nekateri potomci podobnih antifašističnih gibanj zadovoljimo z relacijo Čepulje - Dražgoše - Čepulje, pol gremo pa z Milanom na enega :roll:

Jst sem za - pa glede na razmere za malce bolj speed varianto kot lansko leto :twisted: .

lptini

evo ruka :D
Uporabniški avatar
 BoF
A je ša kakšna druga varianta (če jo vkup vržemo člani rajonskega odbora TF Dražgoše 2006) prihoda do Koširja in naslednjednevnega povratka, da bi se šlo z avti do kmetije, druge pa bi naprimer pustili v Železnikih (po ocenah mojega pohodnega sodruga je od Dražgoš do Železnikov 3 km navzdol) in bi se potem šlo po avte nazaj na kmetijo?
Uporabniški avatar
 Pingo
Sam uprašam a kdo pol misli štartat na Čepuljah :?: De nam sam tja laufal :wink: No sej še nisem ziher sam s kakšnimi avioni pa tudi ne bi laufal :wink:
Uporabniški avatar
 ales
Pingo napisal/-a:Sam uprašam a kdo pol misli štartat na Čepuljah :?: De nam sam tja laufal :wink: No sej še nisem ziher sam s kakšnimi avioni pa tudi ne bi laufal :wink:

Oni, ki se je hvalil, da bi šel letos raje hitreje, se bo vdinjal lahom, tko da ostanemo sam ostali k nam ni tolk za rezultat. Vsaj midva z Lojzetom greva, mogoče še Matevž, pa Matej. Štartamo mal pred deseto s Čepulj, da smo ravno med proslavo pri šoli, kaj spijemo in nazaj. Če bo volja se potem ustavimo na Čepuljah in kaj malega pojemo.
Uporabniški avatar
 ales
Ja iz Čepulj gresta tudi Alenka in Špela, tm okoli pol desete. Onidve zagotovo ne bosta tekli..
Uporabniški avatar
 lojzeP
ales napisal/-a:
Oni, ki se je hvalil, da bi šel letos raje hitreje, se bo vdinjal lahom ......

...... :? :arrow: :ignore: :arrow: :beer: :arrow: :nono: :arrow: :clap: :arrow: :lauf: fijuuuuuuuuuuuuuu :roll:
Uporabniški avatar
 Tuareg
katka napisal/-a:kaj a boste vsi tekli, al je tut kakšna bolj pohodna (potencialna) AF družba tu med TFjevci?

Nekaj pohodnikov, ki seveda nismo člani AFŽ, gre na pot iz Škofje Loke ob 20.00 z avtobusom do vasi Na Logu, potem pa peš čez Pasjo Raven do Dražgoš. Ostale podrobnosti so v razpisu, link v Vlajkovem postu. Vreme tokrat ne samo da bo, bo tudi lepo.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA