tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 mare
pegaz napisal/-a:Miha, mislim, da se je Maretov predlog nanašal na polovičkarje.
Tadolgi bi tekli Fužine - Koseze - Fužine, Takrajši pa Koseze - Fužine.

Mare, tvoj predlog je zanimiv, ima pa manjšo pomanjkljivost: tek po asfaltnih brezpotjih med bloki je v primerjavi s PST-jem po barju v sončnem vzhodu in meglicah - no, manj privlačen. Res pa je, da tam Ninočka peče palačinke (kako je z dostavo, a maš tam štant, al jih z okna razdeljuješ po frizbi varianti? ;) )

LL, Pegaz :)

Kakšnih asfaltnih brezpotjih, saj bi tekli po isti trasi samo v drugo smer. No očitno je to res pretežko razumeti.
Uporabniški avatar
 primus
ero napisal/-a:pridem na počasen krog. kdo se mi bo pomagal izgubljati v drugem delu?

Računaj name.
Ob hitrostnih napovedih ostalih me je že skrbelo, da bom sam... :roll:

primus
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Počasi zapuščam sveto mesto pridobivanja plače.
Torej se vidimo v nedeljo.
Moj prvi podanik, Nadvojvoda Pegaz je čudežno poniknil. Verjetno ima na novem delovnem mestu težave z uporabo računalnika v dobrobit privatnih zadev.
Upam, da vas še pred začetkom laufa obvesti o najnovejših dogotkih okoli organizacije.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Članstvo TF :wink: ,
nekaj dni boste imeli na forumu mir pred menoj (razen, če kje ne naletim na kakšen INTERNET). Želim vam čim lepši nedeljski tek po PST, tebi, Bajsi pa VSE NAJBOLJŠE ZA TVOJ ROJSTNI DAN.

Vaš Vlajko.
Uporabniški avatar
 ben
Prišel bom na štart in obenem najavljam prihod novega forumovca, bratranca Edota. To bo njegova overtura vstopa v TF.
Tudi tokrat bom tekel na 16. Ta veliki krog PST pade aprila iz maja na teku trojk.

Se vidimo v nedeljo!

Ben :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 pegaz
mare napisal/-a:Kakšnih asfaltnih brezpotjih, saj bi tekli po isti trasi samo v drugo smer. No očitno je to res pretežko razumeti.

Ja, mare, jest čist nč ne štekam. Al se pa mogoče sam delam, da te mal jezim ;) Zgleda uspešno! :)

Zdaj pa res: tvoj predlog, da bi tekli proti urinemu kazalcu relacijo Koseze-Fužine, nič dodatno dobrega ne prinese maratoncem (razen kratkega srečanja na PST) saj se s kratkoprogaši itak srečajo v Balinčku (ti imajo avto prevoz), kratkoprogaši pa bi za uro več spanja na koncu teka glodali kolena po Golovcu.

Edina izboljšava trenutnih pravil bi lahko bila, da bi kratkprogaši tekli v isto smer kot dolgopr., le da bi se srečali v Kosezah in od tam tekli v Fužine. Kar pa nas vrne na asfaltna brezpotja in moj argument, da raje tečem po pesku in barju.

@Bajsi: sori, VM, če ste že predali organizacijo nasledniku, pač nimate popolnega nadzora. Pa ukažite, da naj vam napeljejo internet v Gutnichtsdorf. Mogoče lahko Mathew kako lepo besedo založi na Telekomu. ;)

Vsi ostali: nič bat, jutri zjutraj rezerviram prostor za Balinalizo.

Nazadnje spremenil pegaz, dne 12 Feb 2005, 11:01, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 MihaPR
mare napisal/-a:Kakšnih asfaltnih brezpotjih, saj bi tekli po isti trasi samo v drugo smer. No očitno je to res pretežko razumeti.

No ravno to sem hotel reči, ne vem če nam, vam, ustreza tek po celotni pst in na koncu za finiš še 6 kilomentrov golovca.
Mene jutri ne bo, vendar dvomim, da bi si želeli take nagrade za konec, mislm, da je Balinček čisto dovolj

8)
Uporabniški avatar
 meduza
Prideva jutri z novim TF-jem Saulijem na 32 km, 6 min/km
Uporabniški avatar
 pegaz
Dragi moji,

To je to. Na tem linku so posodobljeni organizacijski podatki za tek. (Kdor je skrit je skrit, jaz grem PRESS)

Jutri pričakujemo dež in temperature okoli 3-5°C. To je tudi eden od razlogov, zakaj jutri ne tečem. Kot organizator in tekač (po duši) pa vas pridem pogledat na štart in nato na cilj polovičke, v Koseze, od 10.15 dalje.

Dežurni šoferji, vse last minute spremembe mi prosim sporočite na mobilca, al pa na TF, ki ga bom čekiral tud še jutri zjutraj.

želim vam lepe priprave na let, in kmalu na svidenje,
vaš Nadvojvoda J. Pegaz :)
Uporabniški avatar
 mare
pegaz napisal/-a:

Ja, mare, jest čist nč ne štekam. Al se pa mogoče sam delam, da te mal jezim ;) Zgleda uspešno! :)

Zdaj pa res: tvoj predlog, da bi tekli proti urinemu kazalcu relacijo Koseze-Fužine, nič dodatno dobrega ne prinese maratoncem (razen kratkega srečanja na PST) saj se s kratkoprogaši itak srečajo v Balinčku (ti imajo avto prevoz), kratkoprogaši pa bi za uro več spanja na koncu teka glodali kolena po Golovcu.

Edina izboljšava trenutnih pravil bi lahko bila, da bi kratkprogaši tekli v isto smer kot dolgopr., le da bi se srečali v Kosezah in od tam tekli v Fužine. Kar pa nas vrne na asfaltna brezpotja in moj argument, da raje tečem po pesku in barju.

@Bajsi: sori, VM, če ste že predali organizacijo nasledniku, pač nimate popolnega nadzora. Pa ukažite, da naj vam napeljejo internet v Gutnichtsdorf. Mogoče lahko Mathew kako lepo besedo založi na Telekomu. ;)

Vsi ostali: nič bat, jutri zjutraj rezerviram prostor za Balinalizo.

Predlog spremembe je bil dan zaradi punc, ki se tekov ne udeležujejo, ker so jim prezgodaj in jih zebe (tako so napisale). Namesto da potem na cilju čakajo maratonce, je bolje štartati dobro uro pozneje in skupaj zaključiti. Ker je del čez Barje mnogo lepši, sem predlagal spremembo smeri. Golovec je v vsakem primeru treba premagati, najbrž je večini vseeno, ali je to bolj na začetku ali na koncu. Meni npr. je težje na začetku, ko še nisi dobro ogret in se potem zaženeš skupaj s tahitrimi, potem pa moraš zmatran teči še kar precej časa. Če je to na koncu, pa veš, da lahko porabiš zadnje moči, če je treba pa greš pač počasneje. Tudi večina gorskih tekov se začne na ravnem in konča na hribu, kajne?

Kaj pridobijo maratonci: to da tečejo lepši del teka v drugi polovici, kar dobro vpliva na zmatrano psiho, družbo v drugem delu in večjo udeležbo forumovcev (zmrznjenih tekačic) na teku in analizi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA