tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Uporabniški avatar
 bigfrik
Jest zal delam,bom pa v mislih z vami in upam da boste kak kilometer odtekli zame :!: Ero kaj je pa tale podvig(ocitno nisem na tekocem zadnje cajte) :?:
Uporabniški avatar
 Magnitude
Hehej, sicer ne vem, ce mi bo zneslo s casom :? in razbijanjem pirhov :D , vendar bi se jaz tudi narisal, ce me vzamete :?: .

Nekdo je omenil odseke, pa sem se spravil merit in racunat - odseki (zacetni) grejo nekako takole:

:arrow: Start - Fuzinski most
1,5 km - do zacetka stopnicastega vzpona na Golovec
3,5 km - do Kitajske ob PST na Dolenjki
7 km - do Viskega pokopalisca
3,5 km - do koseskega bajerja

Skupaj cca. 15,5 km od Fuzinca do bajerja.
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lejga "crni". Če boš ti tekel tole relacijo ( 15,5 km ), se javim ,da ti bomn delal družbo - poleg ostalih jasno. 8) 8) 8) 8) :D :D :D

2xLP
Uporabniški avatar
 Matevz
Zena je rekla. da sem frej (ceprav sem si prej že dve različni varianti za vahtanje frocov zrihtov), tako, da sem jaz v špilu za cel krog.

C ya
Uporabniški avatar
 ero
Magnitude napisal/-a:Nekdo je omenil odseke, pa sem se spravil merit in racunat - odseki (zacetni) grejo nekako takole...

hoj, kako si pa računal? s prstom po zemljevidu ali z miško po zaslonu monitorja?
Uporabniški avatar
 Magnitude
Karta Ljubljane in šestilo v koraku po 200 metrov. Največja možna napaka je na odseku Golovca (od vzpona do Kitajca), kjer sem v flat ravnini nameril malo vec kot 2,9 km, realno pa bi moral upostevati naklon in dolžino začetnega in končnega klanca. Zato sem napisal dobre 3 km, zanesljivo pa ni več od 4 km.
Uporabniški avatar
 ero
Magnitude napisal/-a:Karta Ljubljane in šestilo v koraku po 200 metrov. Največja možna napaka je na odseku Golovca (od vzpona do Kitajca), kjer sem v flat ravnini nameril malo vec kot 2,9 km, realno pa bi moral upostevati naklon in dolžino začetnega in končnega klanca. Zato sem napisal dobre 3 km, zanesljivo pa ni več od 4 km.

odlično, bova jutri preverila z GPSom :D
 dragons
Jaz sem našo prepričal, da bo organizirala okrepčevalnico pri Žalah.Lokacija glih ni taprava bo pa kilometrov že nekaj za nami tako da bo telesce potrebno tekočine.
Uporabniški avatar
 milkec
Oj! Osebno nisem še čist ziher, če pridem, ker sem šel danes na sonček na en lauf, pa sem naredil mnogo več km kot sem mislil, vendar v tempu za tistih nekaj km in sem zdajle kar malo polomljen in ne vem kako bo!

V glavnem ni me treba čakati, če pa pridem bom pa že nekoga obvestil, ker ne vem točno kje je to!
Uporabniški avatar
 Tuareg
dragons napisal/-a:Jaz sem našo prepričal, da bo organizirala okrepčevalnico pri Žalah.Lokacija glih ni taprava bo pa kilometrov že nekaj za nami tako da bo telesce potrebno tekočine.

Če je to tam, kjer je britof, potem je pa lokacija glih taprava :!: :?:
Uporabniški avatar
 mare
Sem obljubil, da bom zmeril, pa nisem uspel cele trase. Jaz sem meril s kolesarskim števcem, precej natančno.
piramida 0
zač. klanca 1,3 km
1. počivališče 1,9 km
zadnji vrh 4,2 km
Dolenjska cesta 5,1 km
Most pri Livadi 8,8 km

Naprej nisem uspel izmeriti, ker sem že drugič zalutal in nisem imel več časa. So pa lahko v veliko pomoč kilometrske oznake: piramida pri mostu je na 20,1 km, čez slab kilometer je oznaka za 21 km. 32 km mora biti nekje pri Tržaški. Tako si lahko vsak izračuna poljuben odsek, če le najde kilometrsko oznako. Mislim, da so Magnitudove meritve dokaj točne. Popolnoma točne pa niso niti kilometrske oznake. (včasih je med njima dobrih 900m, včasih skoraj 1100.

Je pa proga na nekaterih mestih dokaj slabo označena, upam, da ne bomo po nepotrebnem podaljševali teka. Zlahka se zgreši pri plinarni, pa v BTC, pa pri Žalah, v šiški, nekajkrat na Rudniku itd.
 Ursa
Vsem, ki boste jutri tekli in se družili, želim en prijeten dan. In da bi vam vreme vsaj približno služilo! Danes sem naredila nekaj sončnih km po PST in mislila na vas :wink: Mi je kar žal, da me jutri ne bo.... upam pa, da se bodo take zadeve (ki upoštevajo različne vzdržljivostne sposobnosti forumovcev) še dogajale :)

Lp, Ursa
Uporabniški avatar
 Bor
lepo pozdravljeni vsi tf-jevci-ke
sem se vam mislil pridružit jutr, pa nimam majice z rdečo piko........ :cry:
ok , resno...je mal preveč še tole zame.......

lepo laufajte

bor
 mojA
Blagor vam ! Z menoj ni nič, ker čakam še zadnje velikonočne obiske na povelikonočni zajtrk, da se totalno zabijemo z jajci in šunko. Moram pa povedat, da sva šla včeraj s Fricem v predtek iz Podutika na PST - VIč - Drnovšek - Rudnik, do table 27 km. Skupaj sva naredila 23 km. Bilo je super !! Škoda, da ne moreva biti z vami vsaj del poti !

Uživajte, dragi tekači !!!!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA