tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
Uporabniški avatar
 tomaz ny
Jaz sem za cca. 25 km v tempu recimo 4:30min/km. MatjažV a si za akcijo? :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
Jaz sem za akcijo. Upam, da bom do takrat že kaj saniral ahilovo tetivo. Za probat je. Se vidmo.

MatjažV
Uporabniški avatar
 pegaz
Živjo,

Pridem tud jaz! Polovičko, od Fužin do Kosez (to je ziher ene 26-27 km, ne?) :)
Tempo 6 min/km je kar v redu, tko da - Janika, Klaudi, Nta, vaš sam ćovek!

Lep let, Pegaz :)
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Me veseli, da bomo 1. tek po PST v letu 2005, sicer pa že 7., izvedli v skorajda množičnem številu. Upam, da nas bo še več. Predvsem pa trkam tistim, ki ste se odkljukali pod druge datume, da spremenite načrte in se nam pridružite.
Torej, 16.01.2005 ob nekaj pred deveto na običajnem zbirnem mestu, velja!!
Uporabniški avatar
 pementos
Pridem tudi jaz, ceprav ne vem, ce za cel krog. Odvisno, kako se bom pocutil. Tekel bom po obcutku. 4:30 min/km bo mogoce prehitro za na zacetku sesone. Bomo videli.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Veri importnt!
Kdo od vas, ki se misli/mislite udeležiti tradicionalnega, skoraj mednarodnega teka po PST, ne pozna proge?!?
Prosim, da se ASAP oglasite v tej temi, da vam priredimo šnelkurz poteka proge.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Bajsi napisal/-a:Helou!
Veri importnt!
Kdo od vas, ki se misli/mislite udeležiti tradicionalnega, skoraj mednarodnega teka po PST, ne pozna proge?!?

MOJA MALENKOST. :?

Zlasti ne vem, kje se zberete, kje je štart, kje so analize, pa še kaj bi se našlo. :?:

Pa še nekaj, a je kakšna varianta tudi krajša od 16 km (npr. 10 km imam zaenkrat kar dovolj). Vnaprej hvala za REWSNA :wink:
Uporabniški avatar
 Bor
vse kaze da tut jst pridem......
Uporabniški avatar
 runner
Vlajko napisal/-a:
MOJA MALENKOST.

Zlasti ne vem, kje se zberete, kje je štart, kje so analize, pa še kaj bi se našlo.

Vlajko,
poglej ta post
Uporabniški avatar
 mihaperme
Bajsi napisal/-a:Helou!
Veri importnt!

Jest je ne poznam :!: Sej bom pa za katerim teku k jo pozna :D :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 MihaPR
miha, gremo skupi cist okol a vela?
 Ninocka
Kar dosti nas je za napad na Potko ST s tempom 6km/h!

Mene je pa začela mikati osvojitev celotnega "obroča" v omenjem tempu. Še kdo morda?
Uporabniški avatar
 mihaperme
MihaPR napisal/-a:miha, gremo skupi cist okol a vela?

VELJA :!:
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
Hudiča frdamanega ma vas je toliko se prijavilo, da bom prifrčal tudi jaz.
Anke Bajsi, dijo mijo bo kmal treba županjo zaprosit za zaporo ceste :twisted: :lol: , ker nas bo kmalu toliko na PST-ju, da bojo ljudje mislili, da je zopet tek okoli žice.
Si bojo mislili "ma saj še ni maj".Če pa bomo imeli vsi takoimenovane majice tekaškega foruma s tisto značilno fenomenalno rdečo pikco.
Bojo pa dejali "evo prihajajo Japonske kamikaze" :twisted: , in pa če še poveznemo tiste, fatalne rutke, zopet 8) "ala Tekaški forum" 8) .Ja pol bo pa zavladala prava evforija Tekaškega foruma.
Nazadnje bojo hoteli posneti še kak dokumentarec o našem druženju.
Si zamislite, da taka skupina ljudi privabi lahko tolikšno število ljubiteljev teka, da ljudje ostrmijo.
Mislim, da se lahko ludje lahko samo klanjajo nam vsem iz Tekaškega foruma, ko tako na simboličen način obeležimo ta PST.Čisto tako rekreacijsko, a hkrati vse v lastni inciativi pardon "inciativa ala Bajsi", če se ne motim.
Skratka upam, da se vam bom lahko pridružil naslednji teden.Da bom šel potem lahko kako daljšo zadevco odtečt.
Sam pol nas bo toliko, kot vas je bilo takrat brez mene na novoletnem teku v Dolskem.Dijo mijo, bojo morali odpreti nov lokal kje v bližini in to samo za našo AnoLizo :lol:
ČAO!
Uporabniški avatar
 klaudi
Komi čakam. Upam, da bo lepo vreme. Smo si ga prav zaslužili, ker se mi zdi, da sem lansko leto skoz po dežju tekla.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA