tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

9. tek po PST naj bi bil:

10.04.2005
21
68%
17.04.2005
10
32%
Uporabniški avatar
 MatjazV
Tudi mene lahko uvrstite na seznam za POLOVIČKO in to 10.04. Drugi termin je zame prepozen zaradi Beograda.

MatjazV
Uporabniški avatar
 milkec
klaudi napisal/-a:Jaz tudi pridem, na voljo sem za prevoz v eno (katerokoli) smer. Tekla bi pa pol kroga.

Če bi tekla drugo polovičko in mi potemtakem delala tudi družbo in pokazala pot, te z veseljem zapeljem nazaj v Koseze.
Uporabniški avatar
 Vlajko
milkec napisal/-a:....Če bi tekla drugo polovičko in mi potemtakem delala tudi družbo in pokazala pot, te z veseljem zapeljem nazaj v Koseze....

Milkec :wink:

:nono: Klaudi je že dobila nalogo s strani organizatorjev teka. :wink:

PS: Organizacijska stranse sproti ažurira... :D
Uporabniški avatar
 milkec
Vlajko napisal/-a:Milkec :wink:

:nono: Klaudi je že dobila nalogo s strani organizatorjev teka. :wink:

pišuka :oops: :oops: :oops:
Uporabniški avatar
 alan
...mimogrede sem na organizacijski strani opazil namig, da moram pocasi zaceti z organizacijo morebitnega 10. teka po PST... brez skrbi, ze viham rokave (pridno berem arhiv tekov) :D

Glede 17.4. pa me zanima: ali lahko kje pri Fuzinskem gradu pustimo kaksne cunje za preoblec?

Sicer pa sem se zaenkrat odlocil za polovicko. v primeru, da si premislim, bom izpeljal duatlonsko varianto ala Ninocka....

IgorOK napisal/-a:Kaksna je dolzina krajse razdalje in kaksen bo tempo?

Krajsa trasa (polovicka) je od fuzinskega gradu (piramida) po PST v smeri proti jugu, pa do Koseskega bajerja. Link na razpravo o dolzini polovicke.

...Se trasa. Hvala Runner-ju za tole mojstrovino!

Za vse cca. 10 kilometrase priporocam traso od Dolenjske ceste (kitajska restavracija) pa do Bajerja... vsaj zame najlepsi del PST!

Cao :D :D :D

PS: Pa na Ana-Lizo tudi pridem!
Uporabniški avatar
 davor123si
jest tut pridem na polovicko,

ce mi jo bo ratal pretect :)

sam tempo bom su res zlo na izi, tko da vse pocasnele ste vljudno vabljene da mi delate druzbo, bomo mel debatni krozek :P

lp,
davor
Uporabniški avatar
 Vlajko
Organizacijska stranse sproti ažurira... :D
Nazadnje spremenil Vlajko, dne 06 Apr 2005, 09:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
 tini
Se prijavljam na polovicko - Vlajko azuriraj :) !

lptini
Uporabniški avatar
 rainbow
Ker po PST-ju še nism laufala, verjamem temu, kar poveste drugi :)
Alan je predlagal lepo 10-ko....

Barb, bi se lahko tebi pridružila od dolenjke do Bajerja? :?: :idea:
Uporabniški avatar
 milkec
A bo sploh kdo šel drugo polovičko?
Uporabniški avatar
 Barb
rainbow napisal/-a:Barb, bi se lahko tebi pridružila od dolenjke do Bajerja? :?: :idea:

Seveda :P
Moj tempo bo sicer zelo počasen, ker bom poskušala teči do Žal :arrow: milkec, to je pa že drug del polovičke :wink:
Uporabniški avatar
 primus
milkec napisal/-a:A bo sploh kdo šel drugo polovičko?

Če pridem, grem cel krog. Se še javim...

primus
 Zarja
Prijavljam se za polovičko, računam tudi na prevoz nazaj do gradu.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Živio, :wink:

Malo vam bom še positnaril, potem pa nekaj ur mir pred mano.... :D

Organizacijsko stran sem opremil z linki prikaza ključnih točk in sicer:

1. Celotni potek PST,
2. Kje je Fužinski grad :?: ,
3. Kje je Internorm :?: ,
4. Pa Balinček, seveda :D .

Poleg tega so na tej strani tudi drugi bolj ali manj pomembni podatki, celo dolgoročna vremenska napoved.
Največ vrzeli je, zaenkrat, pri logistiki organiziranega prevoza po končanem teku. Mišljena je, seveda, relacija Koseze (Internorm) - Fužinski grad. Tudi Dpop se ni še nič oglasil glede dobrot na poti.... :? Samo, ne glede na to, mu zaupam, tako kot vedno doslej. :!: :wink:

Vsi tisti, ki imate pri svojem imenu kakršenkoli vprašaj, zvezdico ali drug znak, ... DA VAS ČUJEM...

Pa še dve veseli novici.... Balinček nas že pričakuje :D :D .... Vreme za nedeljo tudi obeta... :D :?

PS: Organizacijska stranje sproti ažurirana... :D
Uporabniški avatar
 Barb
Ali lahko kdo od tistih, ki bi štartali na Dolenjki, pride pome na Žale že zjutraj 8:15 in me odpelje na štart na Dolenjki. :roll:
Svoj avto bi lahko tako pustila na Žalah in me ne bi bilo potrebno po teku vozit nazaj na Dolenjko. :idea:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 9

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA