tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Kdaj bi vam tanarbolj pasalu?

02.01.2005
Brez glasov
0%
16.01.2005
10
48%
23.01.2005
4
19%
30.01.2005
2
10%
09.01.2005
5
24%
 SPRINTER400
KAJ PA TISTI TA RAVNINSKO IN KRATKOPROGAŠKO NARAVNANI 10-2O KM A JE TUD KAKŠNA VARIANTA OD KOSEZ DO FUŽIN ?
Uporabniški avatar
 Manika
Bajsi napisal/-a:Iz smeri Kranj!
Na obvoznici jo treščiš na odcep za Podutik. Po nadvozu čez obvoznico naravnost. Mimo PP še naravnost. Po kakih 500m na levi je jebačko parkirišče pred Mečkator centrom.

Lahko pa na tem križišču, kjer je Mercator na levi, zaviješ na desno, pelješ do konca do križišča, kjer zaviješ desno in prideš pred stavbo (mislim da Internorma), ki ima tudi zadosti veliko parkirišče. In je čisto ob bajerju.
Uporabniški avatar
 MajdaPR
Lučko napisal/-a:
Majda, jaz bi bil eden izmed neizmerno hvaležnih za prevoz iz Kosez nazaj v "selo" Fužine. :lol:
Ker se že kar nekaj časa ubadam z neko poškodbo bom tudi jaz "na izi ubodel" samo polovičko PST-ja. :roll: :wink:

Velja, Lučko. Vendar me boš moral počakati, da pridem v Koseze, ker jaz bom res bolj pometala :juhuhu: .
Ti pa nama boš v tem selu Fužine pokazal, kje je Balinček. Baje bo tam zaključek nedeljskega teka :TF). Upam, da imajo tam sploh dovolj prostora za vse, ki bomo tekli po PSTi v nedeljo.
 dragons
Jaz se tudi javljam za cel krog.
Na "izi" seveda.
 Lučko
MajdaPR napisal/-a:Velja, Lučko. Vendar me boš moral počakati, da pridem v Koseze, ker jaz bom res bolj pometala :juhuhu: .
Ti pa nama boš v tem selu Fužine pokazal, kje je Balinček. Baje bo tam zaključek nedeljskega teka :TF). Upam, da imajo tam sploh dovolj prostora za vse, ki bomo tekli po PSTi v nedeljo.

Majda, ni blema, tudi jaz bom bolj ko ne pometu :oops: . Pot do Balinčka (mimo Bajsija) znam pa na pamet. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 wuxscho
pegaz napisal/-a:Predlagam, da se vozniki zato dobimo ob 8.15 v Kosezah.

Zgolj v vednost in ravnanje: :D

Tudi jaz nameravam pustiti avto v Kosezah, tako da lahko po teku tudi jaz se koga peljem na Analizo ;)
Uporabniški avatar
 pegaz
MajdaPR napisal/-a:
Lučko napisal/-a:
Majda, jaz bi bil eden izmed neizmerno hvaležnih za prevoz iz Kosez nazaj v "selo" Fužine. :lol:

Velja, Lučko.

MajdaPR, Lučko, ne se mi separirat! Logistika je resna zadeva, in red mora bit. :)
Vajine želje in namere sem vključil v Veliki Načrt. Če še kdo namerava prit, naj se prosim pofočka tukaj!

Zdaj pa ostali:
@Nada: kdo sta tisti dve tekačici, ki še prideta s tabo? Ali sta že zajeti v planu?
@MatjazV: kako si? Boš šel 35 ali kaj manj? Ali rabiš prevoz?
@Martin: kako izgleda tvoja situacija?
@5rca, Manika: vedve sta govorili o neki skupini tekačic, ki se dogovarjate: ali ste zajete v planu?

Tok za zdej. Ne se mi obnašat ko zgubleni pšanci pa mi sivih las delat, pustite jih, da v miru prej izpadejo, OK!? ;)
LL, Pegaz :)
 Lučko
pegaz napisal/-a:Logistika je resna zadeva, in red mora bit.

:D Mi je kristalno jasno, saj je moja poklicna deformacija logist, pa vem, da je v logistiki največji kaos. :oops: Zato iz previdnosti, tko potih z občutkom za red :arrow: dogovor z Majdo. :wink:
Uporabniški avatar
 5rca
pegaz napisal/-a:@5rca, Manika: vedve sta govorili o neki skupini tekačic, ki se dogovarjate: ali ste zajete v planu?

Taša, Tajo in jaz še nismo 100% udeleženke, se slišimo šele v nedeljo zjutraj, če gremo ali ne ... tako, da nas ni potrebno "splanirat" :wink: :lol: :lol: :lol:
Uporabniški avatar
 GaGa
Jaz tud pridem :D, plan je pa od Dolenjke pa do Fužin. Se vidimo
Uporabniški avatar
 Vlajko
GaGa napisal/-a:Jaz tud pridem :D, plan je pa od Dolenjke pa do Fužin. Se vidimo

Bravo, Tina :wink: :D ,

PS: Lepo pozdravljena. Sem že malo razmiljal, da bi povprašal po tebi preko rubrike Izgubljeni forumovci/ke. :wink: :wink: :wink:
Uporabniški avatar
 GaGa
Vlajko napisal/-a:Bravo, Tina :wink: :D ,

PS: Lepo pozdravljena. Sem že malo razmiljal, da bi povprašal po tebi preko rubrike Izgubljeni forumovci/ke. :wink: :wink: :wink:

Sem bila najavljeno odsotna :!:. Sej sem bla telepatsko povezana z vami :wink: , z nekaterimi forumovci tud telefonsko, eni so me pa celo obiskali... tko, da sem bla čist na tekočem z dogajanjem :lol: !!!
Uporabniški avatar
 Matevz
Tudi jaz pridem na dvaintridesetko.
Uporabniški avatar
 Bor
jst pa odpovedujem udelezbo..... :cry: , zaradi vnetja pokostnice....
Uporabniški avatar
 MihaPR
Aua, Bor, zrihti cimprej tole. Lahko pa prides na analizo :)
Sm mislu, da bomo skupi odtekl cel krog :/
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA