- 12 Jan 2005, 15:52
KAJ PA TISTI TA RAVNINSKO IN KRATKOPROGAŠKO NARAVNANI 10-2O KM A JE TUD KAKŠNA VARIANTA OD KOSEZ DO FUŽIN ?
Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi
Bajsi napisal/-a:Iz smeri Kranj!
Na obvoznici jo treščiš na odcep za Podutik. Po nadvozu čez obvoznico naravnost. Mimo PP še naravnost. Po kakih 500m na levi je jebačko parkirišče pred Mečkator centrom.
Lučko napisal/-a:
Majda, jaz bi bil eden izmed neizmerno hvaležnih za prevoz iz Kosez nazaj v "selo" Fužine.![]()
Ker se že kar nekaj časa ubadam z neko poškodbo bom tudi jaz "na izi ubodel" samo polovičko PST-ja.![]()
MajdaPR napisal/-a:Velja, Lučko. Vendar me boš moral počakati, da pridem v Koseze, ker jaz bom res bolj pometala.
Ti pa nama boš v tem selu Fužine pokazal, kje je Balinček. Baje bo tam zaključek nedeljskega teka. Upam, da imajo tam sploh dovolj prostora za vse, ki bomo tekli po PSTi v nedeljo.
pegaz napisal/-a:Predlagam, da se vozniki zato dobimo ob 8.15 v Kosezah.
MajdaPR napisal/-a:Lučko napisal/-a:
Majda, jaz bi bil eden izmed neizmerno hvaležnih za prevoz iz Kosez nazaj v "selo" Fužine.![]()
Velja, Lučko.
pegaz napisal/-a:@5rca, Manika: vedve sta govorili o neki skupini tekačic, ki se dogovarjate: ali ste zajete v planu?
GaGa napisal/-a:Jaz tud pridem, plan je pa od Dolenjke pa do Fužin. Se vidimo
Vlajko napisal/-a:Bravo, Tina![]()
,
PS: Lepo pozdravljena. Sem že malo razmiljal, da bi povprašal po tebi preko rubrike Izgubljeni forumovci/ke.![]()
![]()
VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA