tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

Helou!
Hja, tretji bo. Zato tudi tako pomenljiv naziv tokratnega, že "jubilejnega" teka ob žici okupirane Ljubljane oz. po PST v dolžini 35 km.
Pomenljiv je predvsem za tiste, ki se niste uspeli, ali upali udeležiti prvih dveh. Predvsem drugega, saj je marsikaterega med vami dež obrnil na drugi bok. Priložnost imate, da se oddolžite in odtečete Bubi v spomin.
Drugi pa, tako kot vedno. Nekateri cel krog, nekateri del poti.
Štart je v nedeljo, 11.07.2004 ob 7.00 izpred Fužinskega gradu. Program je tak kot vedno. Spontan in samoiniciativen. Prireditev pa je seveda v vsakem vremenu.
Za osvežitev spomina:
1. tek: http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=597 in poročilo: http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=669
2. tek: http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=879 in poročilo: http://www.sportosplet.net/viewtopic.php?t=1068
Sončkovi, ali tokrat velja!?!
 dpop
Če ne bo dež :wink: pridem na "polovičko"....
od Fužina do Koseza... laganim tempom (Penzjonista PRESS)

LP Darko

P.S. Details L8R!
Uporabniški avatar
 lojzeP
Veliko uspeha in tekaških užitkov želim :D

Medtem, ko boste vi krožili okrog LJ, bom pa jaz izvajal drugačna kroženja ob jadr. obali :toast: :drink :beer:

2x LP

P.S. pa ne mi bit preveč "fovš" - dolazi i vaše vreme :roll: :wink:
Uporabniški avatar
 tini
lojzeP napisal/-a:Veliko uspeha in tekaških užitkov želim :D

Medtem, ko boste vi krožili okrog LJ, bom pa jaz izvajal drugačna kroženja ob jadr. obali :toast: :drink :beer:

2x LP

P.S. pa ne mi bit preveč "fovš" - dolazi i vaše vreme :roll: :wink:

Lojze, zelim ti obilo uzitkov u sjevernoj Dalmi (pa tud kej tect pejt - ne samo kaseta velebitskog/dan/apartma :) ) Paska janjetina pa tudi kicks ass - to vsi vemo :) !

Dobro, salo na stran, mene tudi 95% (zal) ne bo, ker bom v nedrih Porestine z fuzi, tartufi, Malvazijo ipd (da o ostalih dobrotah niti ne govorim)!

Pa novim zmagam naproti!

LpTini
Uporabniški avatar
 lojzeP
Lejga Tini - dej mal glej, da ne boš mešal Zelene pa Plavo Laguno ( pa ne Renault ), ko boš mel Tour da Parenzo :D

Lokalna kulinarika je pa itaq povsod dobra , sploh, če dajo kaj popusta ( kao smo Gorenjci ) :oops:

Tudi na km oznake bo treba kaj mislit med uživanjem, sploh, če se bo kaj uresničilo od željenega ( celovška polovička 8) , pa Grintavec :oops: , tistle Novi Sad - ma ne vem no - samo čevapi vlečejo :wink: )

2x LP

P.S. fejst migejte na celimi, pa se beremo po 12.7. - kao eni ful težko čakajo :roll: :oops:
Bajsi napisal/-a:Pomenljiv je predvsem za tiste, ki se niste uspeli, ali upali udeležiti prvih dveh. Predvsem drugega, saj je marsikaterega med vami dež obrnil na drugi bok. Priložnost imate, da se oddolžite in odtečete Bubi v spomin.
Drugi pa, tako kot vedno. Nekateri cel krog, nekateri del poti.
Štart je v nedeljo, 11.07.2004 ob 7.00 izpred Fužinskega gradu. Program je tak kot vedno. Spontan in samoiniciativen. Prireditev pa je seveda v vsakem vremenu.

Pohvala Bajsiju za predvideno že tretjo "tekaško okupacijo" Ljubljane :wink: .
Všeč mi je, da bo prireditev v vsakem vremenu (pa čeprav sem nazadnje scagal prav zaradi slabega vremena :oops: ). Tokrat pa obljubim, da pridem na tek prav v vsakem slabem vremenu in to za cel krog (no upam, da bo tako in da ne bo kake višje sile :roll: ).
Če pa bo lepo sončno vreme pa ima pri meni žal prednost trening na Grintovec. Se beremo in bomo videli kaj porečejo Trontelj in Pečenko.. :lol: Vreme vsekakor bo!! :wink:
Uporabniški avatar
 Magnitude
Jazst se tudi pofočkam za udeležbo, tečem pa do Koseškega bajerja.
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Upam, da niste vsi na počitnicah?!
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
HOJLA!
Če ne bo kaj prišlo vmes najavljam svojo udeležbo, da vidim kakšna je ta trasa svih bogova maratonskih.Skratka, če ne bo kakšnih problemov s zdravjem ali kaj podobnega se pofočkam 1,2,3 za Tomaža - Marathona ha, ha, ha.
Jupajdija jupaja dober tek z nami bo.
Se vidjamo savezniki.
CIAO!
 dpop
Bajsi napisal/-a:Helou!
Upam, da niste vsi na počitnicah?!

Nismo... čakamo vremensko napoved za nedeljo...
Izkušnje zadnjih nekaj nedelj so bile bolj "mokre"...

LP Darko

P.S. Odločitev pade v petek!
Uporabniški avatar
 mojcej77
Elou!
Na žalost sta Rolca in Goga na počitnicah takrat...ena v Čatežu in druga Rovinju...jaz pa v službi s fanti, k pa niso glih za stvar. Mogoče pa še bojo, če bi recimo še Alja šla zravn.hmmmmm...
Bi pa morali izvesti eno tako fajn zadevo kt je bil tist prevoz na piknik...al se pa pol oglaste...recimo na sladoled, al pa gremo na pijačko...

lp,

m
Uporabniški avatar
 Barb
Ker me ta viken ne bo v Ljubljani, vam žal ne bom mogla bit za tehnični support. Pa sej itak ne bo deževal, tko da ne boste rabl toplih napitkov. Na Koseškem bajerju mate pa itak dost vode, pa še gostilničarji tam so "fuuullll prjazni" :P

Skratka imejte se lepo in ne pretiravat v tempu!

Bor a se jim boš pridružu? :P :wink: (samo šalim se!!!!)
Uporabniški avatar
 obi
Jaz pridem. Poskusil bom cel krog :D
Uporabniški avatar
 Bajsi
Helou!
Da vas malo špiknem.
Jutri je zadnji dan, ko sem z vami na TF. Potem pa šele v nedeljo na PST.
Sicer nas je že kar čedna četica, bi pa bilo bolj luštno, če bi nas bilo za bataljonček.
Uporabniški avatar
 gregorb
Mrbit pridem tud jaz! :?
Direkt z nočnga šihta na 35km! :twisted:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA