tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#217246
Tako, eni smo ze doma, drugi pa verjetno pravkar zakljucujejo. Imeli smo se super, divjali nismo, se posebej tisti, ki smo startali prej in smo potem lovili tajming preostalih startov :) Tako mi je na koncu ura pokazala 2:54:50 neto.
#217250
Najprej hvala Davidu za rožico, res lepo presenečenje :D :D . Zaradi "logističnih problemov" pa rožica krasi en drug domek..tako, pa imam motivacijo, da do drugega leta za cel krog natreniram :lol: :lol:

Drugače pa...kar lepo število se nas je nabralo (mislim da 12)...ta hitre smo lahko občudovale le do vznožja Golovca, kmalu nama je ušla še Helena, tako, da sva z Andrejo lepo počasi oddelali polovičko. Pa še hvala grbu za postrežbo in Aviju za pripravo samopostrežne okrepčevalnice :clap: :clap:
#217253
Na štart ob 7:30 izpred LM sem zamudil 1 minuto. Zato se opravičujem čakajočim, ki so zmrzovali :oops: Do Fužinskega gradu smo poskušali teči tako, da bi čimmanj čakali. Tempo mi je seveda ustrezal (zaradi poškodbe). Na startu (uradnem) me je čakala pijača (3x lahko ugibate kaj) in mi vlila novih moči (hvala AVI).

V vodilni skupini smo tekli v pogovornem tempu. Uspelo mi je preteči Golovec, prejšnji teden brez hoje ni šlo, danes pa je vse "štimalo". Edino kar sem pogrešal, da bi bilo kakšnih 5 stopinj topleje. Kot naročena je prišla grbova okrepčevalnica (hvala grb) pri podjetju Truplo d.o.o., kjer sem eksperimentiral s sadjem (od lanskoletne polomije na formaratonu s sadjem ne jem več sadja pred in med tekom) in "preživel".

Tek je danes hitro minil (15 minut bolje kot prejšnji teden). Pri LM sem počakal še Raziskovalca. Ni mi bilo težko, ker sem bil na toplem v avtomobilu.

Skratka, fajn je bilo videti "stare" in "nove" obraze. Upam, da se kmalu spet srečamo :D
#217325
spela* napisal/-a:
zajc napisal/-a:V vodilni skupini smo tekli v pogovornem tempu.


A lahko vprašam, kaj to pomeni? :oops: :wink: :D


Špela* saj veš da so letel ko snete skire.
Do vznožja Golovca sem še držal tempo z drugo moško skupino, potem pa je narwedilo frr in sem bil sam na progi, kar pa tudi ni tako slabo (saj sem lahko tekel natankon v svojem tempu). Ženska trojka je bila tudi zelo kratek čas za mano v vidnem kontaktu. Je pa bilo precej lažje tečti kot v snežnih razmerah.
Grb in Zajc, hvala za okrepčevalnico. 5 minutni odmor s cocacolo sem naredil še na sredi proge v Kosezah. Tekel sem brutto 3:45 (kar je letošnji pB :lol: ) in prišel precej bolj čil na cilj kot v vseh letošnjih poskusih.
5 km pred koncem me je prijazno poklical AVI. Je verjetno mislil, da sem že bližje cilju, pa mi je še kake pol ure falilo.
Bilo je lepo, s fiziko in psiho ni bilo problemov. Le z hitrostjo. Pa sem bil glede na letošnje pretečene kilometre vseeno zelo zadovoljen.
Hvala vsem za lep dan.
#217396
Startal sem z Urošem in Grb-om še skoraj v temi :lol: ob 6:35. V zmernem tempu smo potem kar hitro pobrali Zajca pri LM in prav tako hitro prišli do Fužin. Uspelo mi je cel Golovec preteči, v družbi z Lojzetom in Tomažem. Mene je potem čakala zgolj ravnina do Viča, ostali pa ste imeli še malo dlje :--

Moj prvi PST - tempo zmeren, končni čas 3:03 pri povprečnem pulzu 141. Uspelo mi je cel krog preteči zgolj ob "podpori" ene sadne rezine ter nekaj suhih fig in marelic (+ pol litra cedevite). Tudi po teku sem konzumiral predvsem sadje in se danes počutim nič kaj dosti utrujen (ob tem, da smo imeli popoldan še zimski družinski pohod na Tošč).

Se vidimo še kdaj.
#217432
Lepo je bilo.. :D :D ...ni kaj drugega dodati...od štarta pa do cilja je bila ena velika "uživancija"....na startu se je zbrala prijetna skupinica tekačev in tekačic, ki se je družno pognala proti vznožju Golovca….
Slika

nekateri so imeli za seboj že kar nekaj km….kot so Matej, Grb in Uroš….no pa tudi zajc jih je že nekaj imel za seboj…. :lol … na koncu sem v cilj prišel z Marjanom in bobrom, ki je kar hitro odšel na »južno«, z Marjanom pa sva si privoščila še "kufe"….poklical še razy-a če se nama pridruži na kufetki, ko zaključi krog, a se mu je žal mudilo domov....

P.S. razy-sva z marjanom kar dolgo sedela tako, da tiste pol urce počakati -no problemos...no pa drugič

Hvala Grbu in zajcu za prijaznost in postavitev postojanke in tudi, da sta si vzela čas in počakala prav vse tekače....ni kaj kapo dol za kolegionalnost... :clap: :clap:

…pa še nekaj slikic s štarta in poti….
http://picasaweb.google.si/david.kadunc/TekPoPST#5446167720384781506

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA