Drugače je pa tole res bilo, super dan, super družba, malo hecanja (vsem prizadetim se opravičujem - predvsem dvema, ki sta me v Zajčji dobravi ubili z smrtonosnim pogledom), moram reči, da se mi je kar zahotelo laufati v taki družbi.
Vsaka čast meduzi, ki se je nekaterim zdel kot ponovno vstali Jezus Kristus, sem imel kar malce slabo vest, ko sva z Dragonsom tako hitro mimo odplavala, ket tak prijetno presenečenje zasluži več kot le bežen hvala! Torej hvala meduza
Zjutraj smo dobili še dva nova zelenca (upam, da se ne motim), Luko in njegovo ženo, ki pa sta po parih korakih pokazala, da smo v bistvi mi zelenci. Bor ne bi bil Bor, če ne bi spal še takrat, ko smo bili prvi že zdolgočaseni pri Fužinskem gradu.
Za Alana pa smo ugotovili, da mu metla zelo dobro pristaja, saj je strumno skrbel, da se ni nihče izgubil.
Na celotnem teku pa sem se naučil recept za dober in hiter tek, ki mi ga je razodel bojam, ki je le potrdil erotove izkušnje, da bob priemrne zaužitju pravih hranilnih snovi dan prej (encijan, pivo....) nasledni dan tečeš kot prerojen. Torej iz tega se naj sklepa, da naj bo naslednjih metek za petek neposredno en dan pred tekom
Torej družba, vsem 17, ki smo se našli pri Fužinskem gradu, tole je bil moj najlepši TF-jevski tek in nasploh en izmed najlepših tekov sploh!
p.s. Pa še dogodek teka po mojem okusu: Ko je na bajer prispela MajdaPR je bila najbolj žalostna, ker ni noben želel teči naprej, pa se je obrnila in odlaufala domov (še dodatnih cca. 10-11 km)