tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#37781
Vidim, da ste imeli uspešno analizo (upam, da jih bom zamudil čim manj), ker še nihče ni nič povedal kako je bilo :?: :?: :?:

Drugače pa prečudovit dan in pravi greh bi bil, če se ne bi spravil na zrak. Edino mama Brab je proti koncu že spet dobila preveč energije (al pa jo je meni zmanjkal :oops: ) in sem jo že spet mogu gledt v hrbet (sam nič ne zamerim). Tolažim pa se, da bo vedno bolje z mojo kondicijo :D.
 anja
#37788
Meni pa je uspelo tole prečudovito jutro prespati :evil: po zaslugi moje budilke, ki si je vzela fraj (do naslednje baterije). Tako, da sem dolžna Alanu veliko opravičilo... :oops: Upam, da se se res imeli super in predvsem sončno!
:D lp
#37790
Špik napisal/-a:.. Barb je proti koncu že spet dobila preveč energije

Misel, da tečemo danes za nekoga, ki trenutno ne more teči, čeprav bi si vrejtno strašansko želel, me je navdala z dodatno energijo, da tečem še zate Filipid. :wink:
Stisni moči :!:
Uporabniški avatar
 lojzeP
#37798
meni se danes dopoldne ni sestavilo proti v LJ, sem bil pa v mislih z vami, in popoldne, ko sem opravil identično razdaljo PST polovičke tudi s Francijem :D
Uporabniški avatar
 alan
#37800
Takole...

Nervozen začetek... doma pol ure brezdelno postopal pred odhodom, na poti srečal nekaj znancev, ki so poskrbeli, da sem na avtobusno postajo tekel! Olajšanje, ko sem zagledal čakajočo Ninočko... ufff!

Kar smejalo se mi je ob pogledu na zbrano skupino tekačev, ki je iz minute v minuto pridobivala na obsegu... za piko na i je pridirkal še Bor, kot je povedal - direkt iz postelje :D

17 tekačev je čakalo in čakalo... Brez NM Bajsi ja si noben ni drznil narediti prvega tekaškega koraka!? In še smo čaaaaakali, še enkrat premislili in odložili odvečna oblačila. Vmes si je zadnjepriključeni tekač nadel TF majico z napisom Bor in nas prebudil iz hibernacije...

In lep tek se je naredil.... Kakšno minutko čez deveto še misel za Filipida, posvečenca današnjega teka in zagnali smo se soncu naproti! :D :D :D

V Murglah se je pred nami odprl prizor, ki bi ga v slučaj dehidracije zagotovo zamenjal za fatamorgano... VODE!!! Parkiran avto z odprtim prtljažnikom, moška postava s TF majčko in zložljiva mizica obložena s 'takratkimi' tekočimi substancami različnih barv in okusov! Meduza... :cast: ...in dan je postal še lepši...

Pot do Bajerja se je pokazala v vsej svoji lepoti... Brsteče drevje in lep sonček je na PST izbezal še druge tekače ter pohodnike in zadnja dva kilometra sta bila skoraj kot tek čez (mimo) ovir...

Analiza je potekala z Zajčji dobravi... Bili smo enotnega mnenja: lokacija je zelo prijetna, še posebej v lepem toplem vremenu idealna za posedanje na klopcah pred gostilno. Nad izborom hrane smo bili žal malce razočarani (juha in zrezki se nekako niso skladali s trenutnimi željami). Po zaužitju obvezne doze B-vitamina smo se tako odpravili v prijetno picerijo (zasluge mislim da gredo Lučku) na zaslužen prigrizek in še dodatno poskrbeli za izgubljene tekočinske zaloge... Druženje so nam še polepšali Ero, Pia in Tini, ki so tudi tekli svoj tek! :D

Premalo spanca v zadnjem vikendu in privlačna sila med B vitaminom in posteljo sta me hitro spravila v horizontalo....

Lep je bil ta dan... Upam, da tudi vam!

:D :D :D
Nazadnje spremenil alan, dne 18 Apr 2005, 09:48, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 alan
#37801
anja napisal/-a:Meni pa je uspelo tole prečudovito jutro prespati :evil: po zaslugi moje budilke, ki si je vzela fraj (do naslednje baterije). Tako, da sem dolžna Alanu veliko opravičilo... :oops: Upam, da se se res imeli super in predvsem sončno!
:D lp


Budilko v kot zabrisat! NESRAMNICA! A zdaj se pa na baterijo zgovarja?!? (budilka namreč) :D :D :D

Nič se ni treba opravičevat... še bodo PST teki in še bodo prekrasni dnevi, potem pa vaju pričakujemo!

Aja, Špik... tudi analize še bodo, potem pa se le potrudi!
Uporabniški avatar
 ero
#37809
alan napisal/-a:Druženje so nam še polepšali Ero, Pia in Tini, ki so tudi tekli svoj tek!

res je. mi smo za danes in za Filipida izbrali bolj senčno varianto. je imela pa zato več hriba :)

s Fužin so ob 10. startali Pia, Matjaz in Tini. cilj je bil Mali vrh pri Trebeljevem. jaz sem prestavil avto na Mali vrh in jim odtekel naproti. na koncu se je za trojico, ki je grizla ves hrib, nabralo dobrih 20 km, meni pa približno 15. pica v Boccaciu v dobri družbi je nato še bolje sedla :)
 Ninocka
#37816
Eden najlepših PST tekov! Narava se prebuja. vse zeleni&cveti, sonce prijetno greje, trume tekačev, lahke nogice in prijetni pogovori: popolni nedeljski dopoldan. :P
Filipid, res lepo je bilo teči zate. :P

Sem morala po Zajčji dobravi žal hitro odpeketati domov (hvala, Milkec) in se posvetiti "zdravljenu" mojega računalnika oz. kuhanju kosila za doktorja :P . So pa virusi premagani! :P
Uporabniški avatar
 milkec
#37827
anja napisal/-a: Tako, da sem dolžna Alanu veliko opravičilo... :oops:


Ja nič, naslednji PST je v tvoji organizaciji :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
#37829
Drugače je pa tole res bilo, super dan, super družba, malo hecanja (vsem prizadetim se opravičujem - predvsem dvema, ki sta me v Zajčji dobravi ubili z smrtonosnim pogledom), moram reči, da se mi je kar zahotelo laufati v taki družbi.

Vsaka čast meduzi, ki se je nekaterim zdel kot ponovno vstali Jezus Kristus, sem imel kar malce slabo vest, ko sva z Dragonsom tako hitro mimo odplavala, ket tak prijetno presenečenje zasluži več kot le bežen hvala! Torej hvala meduza :!:

Zjutraj smo dobili še dva nova zelenca (upam, da se ne motim), Luko in njegovo ženo, ki pa sta po parih korakih pokazala, da smo v bistvi mi zelenci. Bor ne bi bil Bor, če ne bi spal še takrat, ko smo bili prvi že zdolgočaseni pri Fužinskem gradu.

Za Alana pa smo ugotovili, da mu metla zelo dobro pristaja, saj je strumno skrbel, da se ni nihče izgubil.

Na celotnem teku pa sem se naučil recept za dober in hiter tek, ki mi ga je razodel bojam, ki je le potrdil erotove izkušnje, da bob priemrne zaužitju pravih hranilnih snovi dan prej (encijan, pivo....) nasledni dan tečeš kot prerojen. Torej iz tega se naj sklepa, da naj bo naslednjih metek za petek neposredno en dan pred tekom :wink:

Torej družba, vsem 17, ki smo se našli pri Fužinskem gradu, tole je bil moj najlepši TF-jevski tek in nasploh en izmed najlepših tekov sploh!

p.s. Pa še dogodek teka po mojem okusu: Ko je na bajer prispela MajdaPR je bila najbolj žalostna, ker ni noben želel teči naprej, pa se je obrnila in odlaufala domov (še dodatnih cca. 10-11 km)
Nazadnje spremenil milkec, dne 18 Apr 2005, 08:26, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 Vlajko
#37831
Resnično lep dan za tek. :D Ampak, nekako danes ni bil moj dan. Skoraj pol poti sem se vlekel kot megla. No, zmogel sem pa le. Nemalo zaslug zato ima Meduza s svojo okrepčevalnico. Ko sem zagledal to okrepčevalnico, se mi je zdelo, da jo je tja postavil sam Bog. :cast:

Nadaljevanje, (dve analizi), pa tudi luštno, zlasti na drugi postaji....
PST teki v taki družbi mi postajajo vse bolj in bolj všeč.... :D :wink:
 Nataša
#37836
Sem mislila najprej, da bom tale tek kar prespala, pa me je sonce vrglo iz postelje. Še dobr, ker kaj takega bi blo pa greh zamudit. Čudovit dan, fajn družba pa prijeten, počasen, klepetalni tempo z Borom in Alanom. Je blo veliko bolj fajn kot prejšnjič, ko sta me Matej in Staša pustila pri Drnovšku :evil:

Ko sem se že ravno hecala (evo, Binch, paragrafiram :wink: ), da grem vedno k Janezu presidenteju lulat pa da nam bo sigurno kakšno okrepčevalnico postavil, nas je pa pričakal en še bolj prijazen gospod Davor - Meduza in res hvala za to :!:

Potem pa lagano naprej v Koseze...Bor je bil tokrat s svojim garminom prizanesljiv do mene in ni šmerglal tistega "speed up" piskanja, debate so ble zanimive, vmes sva vidla še veliko pomladne flore & favne, vključno z eno ful lepo magnolijo, Alan je bil priganjač dveh simpatičnih triatlonk, vmes pa smo se prehitevali še z MajdoPR (ki je tokrat odtekla zelo konkretno razdaljo - bravo!!) in MirkomPR.

Milkec, prisežem, čist nič nisem govorila :!: :twisted:

Analiza pa sploh fajn, mal se mi je spalo, ampak pica je bla pa dobra in filing tudi - da sem uspela premagat utrujenost in lenobo in odtečt polovičko PST, kar se mi je še prejšnji večer zdelo nekak nemogoče :lol:

Super dan je bil. :wink:
Uporabniški avatar
 milkec
#37839
Nataša napisal/-a:Milkec, prisežem, čist nič nisem govorila :!: :twisted:V to sem povsem prepričan, ker drugače ne bi z Borom prišla na cilj :wink: :twisted: :oops:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA