tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#56048
Na pa sem prvi!

Kar se tiče objave.

Danes smo se imeli SUPER! Čeprav sem večino pstja tekel sam - lahko bi rekli da sem lovil Bajsija & co. ali pa bežal pred Vlajkom, Žužo in Dašo :)

Profiji so bili pa itaq spredaj :) (noben sicer ni bil črn, ampak so jim bili nevarno podobni).

Izredno presenečenje je bila Nadj@, ki nas je v Murglah pričakala z vodo, piškoti in ostalim (nisem imel časa niti poskusit - ker sem pač lovil zgoraj omenjene :) ). Res HVALA! Nadja!

Na koncu pa analiza (ali pa 2 :) ) na kateri se nekako nismo mogli zjasnit al gre za 16,x ali 17,x km. No moj Polar, kalibriran na kilometrske oznake PSTja jasno pokaže da gre za dobrih 17 km!

Dokaz je pa tule: slika

Ocenjujem da je Polar falil za ranga 3% navzgor - ampak smo še vedno nad 17 km.

Ostalo bodo pa gotovo zapisali drugi! :)
Uporabniški avatar
 Nadj@
#56049
CIAO

No ker sama nisem mogla iti na tek sem pa vsaj čustveno pričakala tekače v Murglah tako da bi jim bilo lažje naprej teči. Vsaj nekaj sem naredila v dodro našega članstva na TF-ju.
Uporabniški avatar
 raziskovalec
#56052
Danes sem se prvič udeležil teka TF.
Hvala za lep sprejem in družbo pri iskanju proge.
Nadj@ hvala za vodo in topel sprejem :lol:
Hvala za prevoz do Fužin :D .
Bilo je lepo, na koncu so bili sicer kilometri malo daljši :oops: .
Še še vidimo.
Uporabniški avatar
 Vlajko
#56058
Periodična srečanja članov TF na tekih po PST so zame vedno praznik. :D Včasih nas je veliko, pride pa tudi kakšen dan, ko nas je malo manj. Nikoli pa se ne zgodi, da ne bi bilo nikogar. :!: Tudi takrat ne, kadar je napovedano nekoliko manj prijetno vreme. Recimo danes. :roll:

Zbralo se nas je natančno za eno desetino, ki jo je vodila letošnja zmagovalka ljubljanskega polmaratona, Kristina :D . Vsi smo imeli namen preteči polovičko do Kosez, z izjemo Mihe, ki je naredil večjo kilometražo. :clap:

Takoj po startu smo se "razdelili" v kakovostne podskupinice. Sam sem bil v skupini "pometačev", saj smo prejšnji dan ponovno žurirali v družinskem krogu. Ja, tašča in tast sta praznovala biserno poroko :juhuhu: in če je Silva podedovala kaj njune čilosti, jaz ne bom nikoli vdovec. :wink:

No, pa še malo tecimo :arrow: pri vzponu na Golovec sem se "kot klop" držal zadnjega mesta, saj sem se vzpenjal hode. 8) Malo sem med potjo tudi "eksperimentiral" ter uspel najti varianto, ki je podaljšala mojo Golado vsaj za dva kilometra. Skratka, do Dolenjke sem rabil rekordno počasnih več kot 40 minut ... in sanj o zmagi je bilo konec. :lol:

Nadaljevanje :arrow: lepo po zenovsko. Tek lagoden, vreme ugodno z rahlim pršenjem dežja, temperatura primerna za tek,... manjkalo je le še sonce. :roll: Pa se je prikazalo za nekaj minut ... in to v Murglah v obliki okrepčevalnice, ki sta jo pripravili Nadj@ s hčerko. :cast1: :cast1:

Malo sem poklepetal z njima, nekaj pojedel ter popil, nato pa zopet "veselo na delo" zadnjemu mestu nasproti. Ampak, "malo morgen". :? Na cilju (Gostilna Cviček) so me kar zasula vprašanja, kje imam Dašo in Žužo. :shock: "Ne veeeeeeem, borovničke, please ....", je bil moj odgovor. :wink:

Pa sta pritekli, o svoji odisejadi med tekom pa naj kar sami povesta. Jaz vem le to, da ju nikjer nisem prehitel. :!:

Analiza pa, saj ne boste verjeli .... v Balinčku. :lol: :wink:
Uporabniški avatar
 primus
#56060
Tokrat smo pogrešali predvsem našo hitro sekcijo, tako da sem skupaj s Kristino in MihomPR pogumno štartal v ospredju. To je bilo seveda možno predvsem zato, ker Kristina ni prestavljala v višje prestave, Miha je pa že do štarta naredil 10 km. Na Golovcu si je Kristina malo le dala duška, potem smo pa večjo pozornost kot tempu namenjali pogovornim temam. Na Livadi naju je Miha zapustil, nama pa je ob čvekanju kar (pre)hitro minilo. V Murglah naju je presenetila Nadja (malo pa midva njo) z okrepčevalnico - hvala !
Bolj kot tek je bilo zahtevno ohlajevanje v Kosezah - razlog več za ponovno cel krog prihodnjič. :D

Smo pa dobili novega člana, pa še ugotovili smo, da se stoječa pred-analiza tudi obnese. Vedno kaj novega. :D :D

primus

p.s.: Zdaj pa nazaj pred TV na NY maraton - dons je pa res naporno. :D :D
Uporabniški avatar
 kustus
#56067
Vlajko napisal/-a: manjkalo je le še sonce. :roll: Pa se je prikazalo za nekaj minut ... in to v Murglah v obliki okrepčevalnice, ki sta jo pripravili Nadj@ s hčerko. :cast1: :cast1:

:


LP

No Vlajko ti bom jest že pokazu sonce če je pa blo cel dan deževno in oblačno.

Ma se sam hecamo.
 žuža
#56068
Kakšna dogodivščina je lahko tek po PSTju. Z Dašo sva na začetku vzpona na Golovec imeli enak tempo, pred nama je bežal XRock ;) , zadaj pa je pometal Vlajko. Da ne bi imel preveč dela, sva nevede zašli s PSTja :oops: . Po dveh inetrvalnih tekih dol in nazaj gor sva prišli nad predor Golovec. Po izolutah sva se spustili do Dolenjke in tam do kitajske restavracije…naprej pa brez težav. Po dobrih dveh urah nama je uspelo priti do Kosez.
Žal Nadje nisva srečali. Daša, slikat bi se šli pa lahko kar h predoru Golovec (radar PRESS). :D
V Balinčku je lahko tudi luštno, to smo izkusili danes. :wink:
Uporabniški avatar
 Bajsi
#56078
Helou!
Bilo je lepo!
Vidimo se enkrat v decembru, na 13. teku po PST!

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA