tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#61480
Zdravo borci , zjutraj se zbudim ob 6.30 in pogledam skozi okno , nenormalno sneži in na tleh je že nekaj prijetega snega , pade odločitev , da v Ljubljano ne grem , sprejmem pa drugo odločitev:
ob 9:00 pričnem z tekom , 25 kilometrov v spomin runnerju.Tekel sem počasi , saj je močno snežilo in je sneg neslo postrani , mi pravimo , da je brilo.
V mislih sem bil z vami v Ljubljani na teku v spomin runnerju , kateremu tudi posvečam današnji tek.
Nisem ga poznal , sva pa tekla skupaj Ljubljanski maraton , morda celo kak trenutek z ramo ob rami , morda , ne vem , .....
Tek sem uspešno zaključil po dveh urah in 10 minutah , še vedno močno sneži pri nas , jaz pa že svež in spočit pričakujem vaše poročilo iz tega tekal.
Ero , če bi obstajala kakšna varianta , bi tudi jaz prosil , če bi se dala dobit kakšna startna številka za spomin na današnji tek , bi mi dosti pomenilo , če ne , pa tudi ni panike.


Lep pozdrav vsem - Leon
Uporabniški avatar
 kustus
#61481
LP

No v Lj. je bilo vreme super za tek občasno je zelo zelo rahko deževalo kot da prši. Na startu se nas je zbralo zelo veliko in po dogovoru kako in kje bomo tekli je bajsi dal znak za start.
Tekli smo v skupini in vsi prišli istočasno do žal in nato na grob. MINUTO MOLKA potem pa eni nazaj drugi naprej.

Glede številke jih je pa ERO delil tako da njega vprašaj in boš vedel na čem si, je pa zelo lepa štartna številka z runner-jevo sliko.
Uporabniški avatar
 ero
#61488
hoj, Leon.

hvala, ker si tekel z nami. številke so še. pošlji mi ZS s svojim poštnim naslovom in jo dobiš. velja tudi za druge, ki ste bili danes zraven, pa številke niste dobili.

hvala vsem, ki ste se zbrali na teku. res sem ponosen na vas. vreme nam ne more nič. na začetku še toplo, potem pa veter, dež, za konec sneg. pa kaj potem.

predvsem pa sem ponosen, ker ste se na lep način poslovili od prijatelja.

GregaJ, hvala za družbo! še se bomo videli!

hvala Alji in Mojci za postrežbo, hvala Ireni za super pecivo!

hvala Vlajku za vzorno organizacijo!!!
Nazadnje spremenil ero, dne 05 Mar 2006, 17:27, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
 ero
#61491
Dušan, hvala za fotke, banane, brezrokavnike, ... si v redu prišel domov?

Inot, pa ti?

v galerijosem zložil tri ilustracije današnjega PSTja, kot sva ga odtekla z Grego.

tule ste se danes zgubljali, ne? midva sva jo ubrala kar po cesti in ven prišla levo od PSTja. potem pa skozi vas naprej in naravnost na Fužinski most.

Slika

med tem Meduza že nalaga svoje fotke...
Uporabniški avatar
 INOT
#61495
Zame je cel dan bil adrenalinski.Ceprav je zjutraj bilo ze skoraj 10 cm snega v Mb me je ob 7.20 nekaj picilo in sem enostavno moral iti.Zmecem cote v torbo,divjam po avtocesti in uspe mi ob 9.05 priti na start.Glih ste vsi zaceli tect...
Skocim iz avta pa gas za skupino.
Kratek poklon pri Runnerjevem grobu (nikol si nebi oprostil,da nisem sel zaradi enega ubogega snezenja) pol pa sem sledil sotekacem po PST ju.
Ker poti ne poznam sem pac moral slediti vojaski formaciji pod taktirko Matjaza V.,Tinija in kasneje se Matevza.Nisem upal popustiti,da se ne bi izgubil :lol:
Lepo,da sem spet srecal stare prijatelje,spoznal nekaj novih pa Runner me je varoval od zgoraj,ko sem sibal tja in nazaj po avtocesti.
Pa seveda zahvala dekletom za oskrbo ob poti!!
Uporabniški avatar
 Staša
#61496
Lep dan je bil danes. Nekoliko žalosten, pa vendar zelo spodbuden in mogočen. Ponovno se je pokazalo veliko TF srce in ogromno se nas je zbralo zjutraj pri Fužinskem gradu in skupaj smo počasi odtekli proti Žalam. Poklon našemu prijatelju.

Že dolgo sem se pripravljala odteči celo PST, pa sem se je nekoliko bala. Danes ni bilo težko. Ko mi je bilo najtežje, sem se spomnila, kako dobre prijatelje sotekače imam, kakos em lahko srečna, in že so noge stekle same od sebe.

Tekala sva z Raziskovalcem in klepetala skoraj celo pot. Vmes trenutki spominov, pa super 1A okrepčevalnice s še1.PR in mojcej77. Neverjetni sta. Sva ugotovila, da smo blizu vrhunskim športnikom, vsa logistika je urejena :D Vlajko, tudi ti si car! :D

Res, lepo vas je bilo videti!!! Ja, rada vas imam, super smo! ;)
PS: Tako, ja, Runner, taki teki so najlepši, ko začneš v lepem, čeprav pričakuješ najslabše, potem pa te dežek nekje na sredini ujame in te počasi ohlaja in osvežuje. Tisti ledeni sneg potem proti koncu ni bil najboljši, je preveč pikal po obrazu, ampak one snežinke čisto na koncu so bile pa pravljične! Hvala. :wink:
Nazadnje spremenil Staša, dne 05 Mar 2006, 18:50, skupaj popravljeno 1 krat.
 marjan
#61497
Dan je bil čudovit. :D :D :D
Opravili smo lepo gesto, pa še natekel in naklepetal sem se. Zdržal dolgi tek, hvala Pii in Nataši za prijetno družbo, zaradi Kališča izpustil analizo.
Pridem domov ( iz Ljubljane sem vozil 1 in pol), doma pa vse za skidati, iskati otroke in sprejetje težke odločitve (ne iti na Kališče). Pa mi ni žal, res veliko se nas je zbralo in tako je prav.

Prvič bil na Golovcu (pa se tudi prvič izgubil :wink: ), sta bla pa 1 - 2 kilometrčka več.

Pozdrav vsem in vsakemu posebej
Marjan
Uporabniški avatar
 Staša
#61498
Oj, Marjan,
tudi jaz sem ravno skidala sosedovo dvorišče... ne sprašuj... ;)

Uf, mislim, da sem pa dolža opravičilo: jaz sicer nisem slišala, mi je pa rekel Raziskovalec, da ste omenili, da ne poznate poti, a sem mu odvrnila, da jo Pia zagotovo pozna in sva šla dalje. Res sem mislila tako. Potem se nisva ozirala dosti nazaj. Žal mi je, da ste potem zalutali.
:? LP
Uporabniški avatar
 Vlajko
#61499
Pa recite, če ni bilo današnje srečanje nekaj izjemnega. :D

Kar 77 se nas je zjutraj zbralo pri Fužinskem gradu ter okoli devetih začeli skupinski tek proti Žalam. Vreme nam je bilo v nasprotju z napovedmi dokaj naklonjeno. 8)

Sam trenutek, ko smo se zbrali okoli Runnerjevega zadnjega počivališča ter mu poklonili minuto molka, je bil zelo ganljiv, verjamem pa, da nas je bil Runner zelo zelo vesel.

Še kratek postanek v Okrepčevalnici "mojcej77 & še1PR", nato pa v bistveno manjši družbi kot prej (skoraj polovica se je spoprijela s celotnim PST :cast1: ) vrnitev proti Fužinam. Šele tam je začenjalo resneje deževati. :x

Subito, kjer smo imeli zaključno srečanje, je bil za moje pojme kar primeren prostor, saj so nas zelo gostoljubno sprejeli kljub kar veliki množici. Mislim, da lahko na ta lokal računamo tudi v prihodnje, saj je njegova ponudba v precejšnji meri prilagojena prehrambenim ter pivskim navadam Tekaškega foruma. :wink:

Med analizo smo lahko skozi okno opazovali, kako hitro je dež prešel v močno sneženje ter nam je začel "zasuvati" avte. Tisti, ki smo na analizi vztrajali do konca, smo morali kar krepko vihteti z omeli (kar 15 cm snega na avtu). :roll:

Zase lahko trdim, da je bilo potovanje do Drulovke sicer dokaj počasno in adrenalinsko, vendar b.p. Srčno upam, da ste tudi ostali prišli srečno domov. :wink:

Kaj naj rečem na koncu :arrow: ja, nič drugega kot to, da sem bil vseh, ki sem jih po nekaj tednih ponovno srečal, zelo vesel, najbolj pa tistih, ki sem jih danes videl prvič. :D :wink:
Uporabniški avatar
 mihaperme
#61502
Že ostali vse povedali... V dobri uri je temperatura padla za 10 stopinj :shock: , tako da me je proti koncu že pošteno zeblo. Predvsem roke, nism mogel uporabljati še ene 1/2 ure :shock: . Lušten tek, zadnje čase standard moja sotekača Matjaž66 in Dragons :D .

Kdaj bo naslednji PST :?:

Lp, Miha
 Ninocka
#61503
Bil je res prelep tek v poklon našemu Runnerju.
Žalost in bolečino ob izgubi smo preusmerili v življenjsko energijo, kot je to znal in si za vse ljudi želel Željko.

Super je bilo spet na kupu videti veliko znanih pa tudi novih obrazov, sproščeno čvekati o vsem mogočem, kovati plane za prihodnost.
Hvala vsem za lep nedeljski dan!
Čestitke Staši&Co. za obkrožitev Ljubljane!

Kdaj naslednji PST?
Uporabniški avatar
 tomaz.zupancic
#61505
Ja kaj naj rečem bilo je noro z Alešem sva se odpravila v upanju da ne bo tako deževalo in pihalo. :lol: :wink: Pa je nas na koncu še sneg ujel in naplahtal kar pošteno.Tako da smo danes doživeli veliko lepega in hladnega.Ko smo prišli na žale sem dobesedno čutil toplino kot da bi jo nam RUNNER pošiljal tam z vrha ko nas je opazoval.Vem da je hotel biti z nami in da je tekel z nami.
Nisva se velikokrat srečala ampak kadar sva se si se mi vtisnil v spomin kot pozitivna oseba.
Sam tek danes sploh nisem imel namen odteči hitreje kot sem ga.
Potem pa analiza iz analize pa toliko snega kot še dolgo ne.V takih razmerah nisem vozil še nikoli.
Še enkrat se je pokazalo da nas lahko lepo združijo taki tekaški dogodki in upam da jih bo seveda čimveč, čimveč pozitivnega v naših srcih.
Lepo se imejte pač kjerkoli ste že!
ČAO!
 Obivankenobi
#61513
Še kratko poročilo iz mojega 1. PST-ja!

Resnično smo imeli srečo z vremenom, prvi del poti tekel v prijetnem pogovoru, nazaj testiral svoje tekaške sposobnosti :lol:, še uspel uiti pred močnim deževjem oziroma snegom. :D
Tudi analiza je bila super, spoznal kar nekaj forumcev oziroma nekateri "stari" mački iz foruma spoznali mene, dobil preveč testenin (tris je zame prevelik zalogaj :roll: ).
Pohvala Vlajkotu za super organizacijo :clap:, ter upam, da se vidimo na krašem maratonu :lol:

Lep pozdrav!

p.s.: zahvalil bi se tudi za slike - nekaj sem si jih tudi sprintal...

:wink:

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA