tradicionalni teki po okoliljubljanski Poti spominov in tovarištva

Moderatorji: pegaz, Vlajko, Bajsi

#80360
Luštno je bilo! Prvič sem šla teč na Golovec (sem že vedela, zakaj) in komaj sem čakala, da se je strmina prevesila v barje! Vmes sem še pogledovala na uro, da me tovariš Igor ne bo kregal zaradi previsokega pulza. Ampak nekako smo zbalansirali želje in potrebe od starta do cilja. Družba je bila nasploh vzpodbudna: Tone in Ečo sta solidarnostno tekla z mano, tako da smo do bajerja prišli v dobri uri in pol, medva s Tonetom pa do mojega doma še v naslednjih petnajstih minutah. Tempo je torej bil vseeno hitrejši od načrtovanega, ampak počasneje ni šlo, sicer bi primrznili na podlago.

Ergo, se vidimo na naslednjem teku po PSTju. Upam, da ste se super imeli na analizi. Jest grem zdaj lupit krompir - kosilo ne sme zamujati!
Uporabniški avatar
 Snezinka
#80368
Živjo!

Pa je še en PST in analiza za nami. Sicer sem se danes malo šlepala in sem bila zgolj na analizi, ampak upam, da mi boste tokrat pogledali skozi prste.
Ko sem vas čakala v Kosezah, sem (analiza Press) s fotoaparatom strašila lokalne ribiče, no potem pa sta pridirjala Razy, LojzeP in mislim da EčO. Bili so kar krepko pred ostalimi in so mi razlagali, da naj čaj prihranim še za množico, ki je za njimi. Sem mislila, da me hecajo, pa se je izkazalo, da je bila res velika udeležba...vsekakor večja, kot je bilo prijavljenih :roll: , tako da sem bila resnično prijetno presenečena.

Analiza je bila učinkovita, skoraj Kitajska, vsekakor pa je potekala v aerobnem ozračju bivšega Balinca 8) 8) 8) .
Nasmejali smo se, malo popili in pojedli in to je to. Slikice sem poslala Pegazu, da jih bo objavil.

Druščina, krasni ste. Škoda za tiste, ki ni so mogli na analizo, ampak prilik bo še veliko....

Tako, zdaj grem pa teči (če sem že zjutraj prešpricala Press)


lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 bojanu
#80375
Nekaj današnjega dogajanja skozi oči [url=http://sports.webshots.com/slideshow/556583687wzzRWh?&track_pagetag=/page/album/sports/running/&track_action=/Owner/ActionsBox/Slideshow]Božička
Slika[/url] :lol:
 ton
#80381
Meni je bilo v prijeten užitek prvič teči z vami, četudi sem od štarta ko en bodyguard sledil Marinki in njenemu Polarju (bohpomagaj, skupni trener, ki, sumim, copy/pasta individualne recepture).
Fejst je bilo in z veseljem še pridem: posebej tale vaša TF prijaznost, oni 'božiček' s čajem pred Kosezami in spet čaj na cilju - super!
Uporabniški avatar
 Pingo
#80384
Kaj naj rečem.V dobri družbi mi je prvi tek na PSTjevi polovički minil hitro.Ravno sem se ogrel na Golovec gor pa je že blo treba dol na ravnino.Ma sem pričakoval bolj razgibano varianto :wink: v nadaljevanju pa je bilo samoo ravnoo ko Vojvodina bi reku :wink: :lol: No ja a bi lohk speljal kar čez Rožnik hehehe.Tisti ta prvi so bili fer in nam zaostali prepustili vse napitke in slaščice tako da HVALA vam.Štarter-Bajsi, je biu pa tudi kr tko u delousko obleko napravljen in samo čakali smo na popolno preobrazbo pa ni bilo ničč.Zanimivo jaaa :lol:
Uporabniški avatar
 EčO
#80411
Tečt je bilo prav lepo. Glih prav sproščujoče. Škoda samo da sem bil res zlo na tesnem s časom in sem izpustil analizo. Pa drugič :!:

Marinka in ton hvala za družbo
Uporabniški avatar
 pegaz
#80412
Dragi moji,

Lepo vas je bilo spet videt in tud mal tečt z vami :)
Štarter NM Bajsi je pustu motorko u autu in prišel izrečt nekaj pozdravno-spodbudnih besed v svojem slogu (oh, Bajsi je en tak sonček) ;)
In smo šli.
Z Matejem sva nekaj časa še lovila LojzetaP, ki pa ni zdržal tako počasnega tempa in je dal hitro gas (AK Triglav naveza - Tini, boj se! PRESS)
Do konca hriba smo se spet nabrali v čredico in pujsali do konca. Na stopnicah nas je čakal Božiček na kolesu od MojceU in s fotoaparatom od BojanaU, s toplim čajem, čukoladnimi bombončki in s kapljico žlahtnega (destilirano, jasno). Kako smo ga bili veseli!!
Potem je bilo hitro konec.
Markizi Snežinki hvala za organizacijo, čajček in prenovljeno lokacijo analize :) Slikice so pa tukaj.
Vsem ostalim pa lepe praznike in se vidimo v Dolskem!

Vaš namaziljeni nadvojvoda Pegaz :)
Uporabniški avatar
 MatjazV
#80417
Hoj,

vidim, da je tudi tokratni trening po PST lepo uspel. Po slikah sodeč je bilo v Ljubljani precej hladneje, kot pa v Istri. Mi smo mel sonček, pogled na morje ... Jedli smo istarske fuže...

Se vidimo v Dolskem.

MatjazV
Uporabniški avatar
 lojzeP
#80421
Zopet eno fletno druženje s tekaškimi junaki. :D
Sem bil zelo vesel Mateja, da je andercover zamenjal za druženje, in postavil svoje telo na obličje konkurence :roll: , pa kdo je Ečo sem izvedel v živo, s Pegazom sva družno uvidila novi model najkic s tavisoko peto Snežinke :wink: , pa Razy me je razvajal z isostarom, le z analize sem moral hitro zbrisati, ker je pač goveja župca še zmeri zakon.
Zadovoljen, ker se vedno bolj spuščam po celzijevi skali ( jeti, pazi se PRESS ) :shock:
Naslednjič še štarterja nahecamo, da se nam pridruži na teku - sej ne bo preveč kičasto,a ? :?
Uporabniški avatar
 mazi
#80507
Ojla,

Tudi meni je bilo zelo lepo na sicer mrzlo jutro teč z vami... :cast:

BojanU je prišel nasproti z okrepčilom res kot pravi božiček :wink:

Skratka lepo...
Uporabniški avatar
 Bajsi
#80863
Helou!
Žal, zopet v službi in občasno visenje na TF.
Moj vtis je že zelo star; se pa kljub temu spominjam mrzlega jutra v kurbinezonu in vas v pajkicah.
Lepo vas je bilo videti.
Naslednjič, še ta mesec, bo tudi NM Bajsi v pajkicah.
Uporabniški avatar
 Bajsi
#80866
Helou!
Aja, kako se je odrezala analiza Pr'Novak?!
Je bilo vredno?
Uporabniški avatar
 Snezinka
#80871
Bajsi napisal/-a:Aja, kako se je odrezala analiza Pr'Novak?!


Prav luštno je bilo... več zveš, če prebereš zgornje poste :idea:

lp
Snezinka
Uporabniški avatar
 Bajsi
#80876
Helou!
V bistvu sem hotel vprašati, če se je oštarija odrezala!?
Ali je vredno analize organizirati v novi stari oštariji?
Uporabniški avatar
 nada
#80879
Ja Bajsi pa bi prišel še ti :lol: ...drugače pa smo jedli pice, nekateri celo zastonj :oops: (sem dolžna še pijačo, ne bom pozabila), se mi zdi, da so bile dobre, t'ko da gremo lahko komot še kdaj tja.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA