dragim prijateljem v spomin...
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#210750
"Janezov krog"
Minilo je eno leto, odkar ne teče več z nami Janez Falež.

viewtopic.php?f=61&t=10672

Bil je odličen tekač že v svojih mladih letih. Veseli smo bili, da je tekel z nami v okviru Poleta – TAO (Tekaška akademija za odrasle) na Ptuju.
Odločili smo se, da odtečemo nekaj kilometrov v njegov spomin, in sicer v soboto, 26. 12. 2009. Ob 10.00 uri se bomo zbrali v Slivnici pri Mariboru na parkirišču pri cerkvi. Prižgali bomo svečko ter nato v spomin nanj odtekli okrog 12 km dolg krog.

Vsi, ki ste ga poznali, vabljeni na spominski »Janezov krog«
Uporabniški avatar
 markor
#242456
Pozdravljeni tekaški prijatelji,

leto je naokrog - in prav je, da se ponovno zberemo in odtečemo en krog v spomin na našega prijatelja Janeza Faleža, ki se je žal prehitro poslovil od nas decembra 2008.

Podobno kot lani - dobili bi se 26.12.2010 ob 15.00 uri na parkirišču pri slivniškem pokopališču, prižgali svečko na njegovem grobu in nato odtekli cca 10 km. Planirana je tudi vmesna okrepčevalnica..

Lepo povabljeni,
Marko
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#243193
V spomin na našega prijatelja Janeza Faleža smo 26.12.2010 odtekli drugi "Janezov krog", kot smo poimenovali tek v spomin nanj. 9 km dolg krog v domačem okolju njegovega doma simbolizira del njegovega vsakodnevnega teka.
Spomin na Janeza je še tako živ in ohranili ga bomo, ker si štejemo v čast, da smo lahko tekli z njim.
Vsako leto se pridruži spominskemu teku tudi več tekačev iz mladih atletskih časov.

leta 2009 - http://picasaweb.google.com/zdravko.cufar/JanezovKrog#
leta 2010 - http://picasaweb.google.com/zdravko.cuf ... vKrog2010#
 MILENAFALEZ
#243317
Kogar imaš rad,
nikoli ne umre.
Le daleč, daleč je…

Zahvala prijateljem Janezovega kroga
Ob boleči in nenadomestljivi izgubi našega dragega Janeza Faleža se iz srca zahvaljujemo vsem sorodnikom, prijateljem, tekačem, znancem in sosedom, ki ste nam izrazili sožalje in se ga spominjate. Iskrena hvala vsem, ki ga skupaj z nami nosite v srcu, mu prižigate sveče in postojite ob njegovem grobu. Že dve leti je minilo, od kar ne teče več. Toda toplina njegovega srca in njegova velika ljubezen do teka ostaja in se nadaljuje tudi v srcih njegovih tekaških prijateljev, ki so se že drugo leto v tako lepem številu zbrali v decembru in odtekli nekaj kilometrov v njegov spomin. Posebno se zahvaljujemo tekaški skupini športnega društva Tekaška akademija za odrasle (TAO), družinama Čufar in Renčelj in vsem ostalim organizatorjem in udeležencem Janezovega spominskega kroga in druženja.
Vsem, ki nadaljujete njegove sanje, še enkrat iskrena hvala.
Žene Milena z Janjo in ostalo sorodstvo
Uporabniški avatar
 markor
#268719
Tudi letos, Janezov krog..
Dobimo se v ponedeljek, 26.12.2011 ob 10.00 uri pri trgovini v Hotinji vasi.
Lepo vabljeni!
lp
m
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#268749
SimonaO napisal/-a:Janeza se spomnim predvsem po njegovi zagriženosti. Na enem izmed treningov je sam laufal po dežju na stadionu, ostali pa smo delali neke poskokece ipd. na tribunah pod streho, vključno s trdoživim Đurotom.
Se vidimo!
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#269215
Ker nekateri niso sigurni, da bi brez izgubljanja prišli do trgovine v Hotinji vasi, smo se dogovorili, da se jutri 26. 12. 2011 ob 9.50 uri dobimo na parkirišču ob glavni cesti pri pokopališču v Slivnici in skupaj krenemo v Hotinjo vas. Počakamo 5 minut.
 SiOb
#269247
Janezov krog smo odtekli. :clap: Res je tek poseben, če je nekomu namenjen. Neprecenljiv. Kamalu po štartu smo se ustavili na postojanki pri družini Renčelj, kjer smo se okrepčali (mmmm in hvala), nato smo se ustavili pri Janezovem grobu in prižgali svečko ter nadaljevali Janezov krog. V cilju so nas počakali zares prijazni Janezovi svojci in nas pogostili z decemberskimi dobrotami (mmmmm hvala). 9 km je minilo kot bi mignil in vsi smo tekli v podobnem tempu... tako hitri kot malo manj hitri.
Bila nas je kar pisana druščina in naslednje leto se zopet srečamo, da te pozdravimo Janez! :laola

Teka ne bi bilo, če ne bi bilo organizatorjev. Hvala Zdravko Čufar in hvala Marko Renčelj! :laola

p.s.: Zdravko bo zagotovo prilimal še kakšno fotko!
Uporabniški avatar
 markor
#295530
Tudi letos, Janezov krog..
Dobimo se v sredo, 26.12.2012 ob 10.00 uri pri trgovini - sedaj zaprti - v Hotinji vasi (kot lani).
Lepo povabljeni!
lp
m
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
#295995
Vremenoslovci nam za jutri pošiljajo par kapelj dežja. Spominjam se, ko smo pred nekaj leti na ptujskem stadionu trenirali v dežju. Vsi smo se poskrili na tribuno pod streho in tam poskakovali po stopnicah, le Janez je vrtel kroge po dežju.
Dež nas nikdar ne ustavi.

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA