rekreativne in tekmovalne plavalne prireditve, plavalne za rekreacijo in zdravje, plavanje kar tako, ...
 energija
#172359
MKC napisal/-a:Kdo od vas kaj hodi plavati, koliko plavate, kam hodite, koliko plačujete za karte(mesečne,...), koliko je kaj gužve ob katerih urah....

Sam bi se rad spravil kam plavati, pa bi se prej malo pozanimal kje je čim manj gužve(čeprav ne vem če je kje sploh ni).
Sem iz Ljubljane.

Hvala in Lp


če prav razumem, te ne zanima plavanje pod vodstvom trenerja, ampak bolj rekreativno? če je tako, potem so ti v nadaljevanju dali kar nekaj "idej", če pa bi želel plavati "bolj zares", potem je v ljubljani kar nekaj tega. kar nekaj ljubljanskih klubov ima organizirano plavanje. plava se pa na kodeljevem pod balonom (zdaj) ali v tivoliju. dve uri na teden. spet odvisno od kluba katera dva dni, kako imajo rezervirane proge.
 runing man
#293948
Plavanje v zimskem času je zelo priporočljivo. Vsi vemo o pozitivnih učinkih plavanja na celo telo, poleg tega pa okrepi imunski sistem. Moraš le biti pazljiv in se dobro napraviti po opravljenem treningu.... Sam tudi obiskujem bazen v Radovljici.. Je pa precej zaseden v določenih urah, .... če pa prideš zjutraj ali pozneje zvečer pa je prima...
Uporabniški avatar
 štenga
#293949
ZdravkoC napisal/-a:Fajn se je odpravit v Radence. V termah imajo tudi olimpijski bazen, ki je predvsem brez gneče. Družinico pustiš, da se namaka v topli vodi in uživa v vsem, kar je na razpolago ... in gremo par km v divjem ritmu.
Radenci so za nedeljski izlet ZAKON :shock:

Ja tega v Radencih sem tudi sam odkril in je zelo fajn - vedno imaš svojo progo (pa včasih še sosednji dve). Zraven v bazenu bo mogoče še kdo ali pa še to ne - itak se vsi namakajo v toplejših bazenčkih. Edino Zdravko - olimpijski pa tole ne bo - razen če se vedno skrči preden jaz pridem :D.

Samo:-) napisal/-a:Drug problem je gužva, ki bi jo v LJ lahko pričakoval..
V 25m bazenu se nas je na 3 progah ob 18.00 nagnetlo kakšnih 50 rekreativcev, ki smo mahali drug po drugem. Še dobro, da je večina prisotnih bila strpnih in prijaznih. Mogoče pa to niti ni tako slabo, da se navadiš pljuskanja in valovanja...

Ojej - men je tečno že ko smo na progi trije :-- . Za Mariborski konec pa pristan - ugodno je zjutraj pred službo, mogoče tudi Ruše - tam niti ni bilo neke gužve do sedaj. Edino kaki stari čiča (tapravi Rušan) se včasih trdno drži sredine proge in se ne premakne niti za milimeter. Sem pa ponavadi tko bil sam v svoji progi.
 MKC
#310859
A to potem velja, da lahko prideš kadarkoli je odprto, kolikor krat želiš in ostaneš dokler ne zaprejo?

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA