Danes sem šel malo v akcijo za iskanje nove lokacije za naš dogodek. Gledal sem v okolici Kamnika. Prva lokacija Tunjice (tu sem celo nasedel z avtom, a to je že druga zgodba), potem Kamniška bistrica

na primernih uradnih piknik prostorih za naš termin že zasedeno, pa Markovo proti tuhinjski dolini (ni primerno), sledil kriški bajer (ni travnika), še malo vožnje in ogledov okoli, katerim ne vem imen. Kakorkoli nekaj sem našel, zato pozabite vse kar sem napisal zgoraj (to je bil le uvod v napovednik

)
Torej:
Dogodek: SAMOOBRAMBE TEKAŠKEGA FORUMA S PALAČINKAMI (namenoma ne uporabljam besede piknik, ker po vsej verjetnosti to ne bo klasični piknik)
Kdaj: v soboto 14.6.2008
Začetek: Okoli 10h dopoldne
Kje: (to je sedaj ta novost, zato pozabite Kamnik, Zaprice in kamniško knjižnico)
VOLČJI POTOK 
to je tist kraj, kjer je tudi Arboretum (park s cvetjem in tradicionalno razstavo tulipanov 1x letno)
Opis lokacije: zraven je voda Kamniška bistrica (primerno za naravno hlajenje pijače), gozdiček z senco, primeren tudi za parkiranje. Tu bo imel verjetno svoj show INOT. Okoli pa je dovolj travnikov za vadbo samoobramb.
Kako zadevo najdete:
- Če pridete iz kamniške strani, se peljete proti arboretumu in ko na levi strani ceste zagledate kapelico, zavijete kontra se pravi na desno makedamsko cestico.
- Če pridete iz Ljubljanske strani, boste najprej prispeli do krožnega križišča v Radomljah. Držite se smeri Kamnik, se peljete mimo Arboretuma na desni strani in gledate na vaši desni strani, kje boste zagledali eno manjšo kapelico. Tam zavijete levo na makedamsko potko.
Oprema: Za samoobrambe imejte kakšna stara oblačila, ki jih ni škoda. Sabo imejte kaj za preoblečt, ker boste verjetno umazani. Konec koncev pa imamo sabo vsi lahko tudi tekaško opremo, saj smo le TEKAŠKI FORUM.
luzr, a za plinski gorilnik (pekač) zdaj drži ?
Za del hrane bo poskrbel INOT, za vse ostalo moramo sami. Torej, kolikor bomo prinesli sabo, toliko bomo imeli.
Še kakšno vprašanje ?