takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Uporabniški avatar
 cvalenti
Tae ,imam zelo zelo slabo novico,na ta dan je pri nas gor poroka ,zvečer pa še koncert,to mi je danes povedala mati,bom jaz jutri govoril še z direktorico,da vidim oz da se prepričam na lastna ušesa s prve roke ali je to res ali ne :cry: :cry:

PS:jutri sporočim!
Uporabniški avatar
 tae
Pišuka cvalenti, to pa res ni dobro. Ampak saj veš, da se nobena juha ne poje tako vroča, kot se skuha. Zaenkrat še nebi zganjal panike na forumu in dvigoval prahu, se jutri osebno slišiva, potem pa objaviva situacijo.
Uporabniški avatar
 cvalenti
Tae,ravnokar sem prišel s "sestanka :evil: :cry: " smajloti že ne pomenijo nič dobrega.
Žal,moram povedati,da prostorov muzeja ne bo možno uporabljati,ravno tako bo zelo velika gužva na travniku ,kjer smo trenirali (tae že ve kje),,kjer je ponavadi zaparkirano,poroka pač ,ob 20 uri zvečer pa koncert!!!!!!!!!!
Žal mi je tae,resnično,zelo sem se veselil tega,mislim pa,da se bo našel prostor kjer bomo to imeli.Če ima kdo kak predlog oz za hišo zelo velik travnik :wink:
Drugače pa tae,smrk smrk :cry:
Uporabniški avatar
 ROSI64
Kaj pa če se samo termin preloži za teden dni :?:

To bi bilo zame dobro, :D ker tako lahko potem pridem tudi jaz. :wink:

No glavno besedo pri tem ima pa itak tae.
Uporabniški avatar
 Vlajko
Kaj pa kakšen prostor proti Kamniški Bistrici?
Uporabniški avatar
 cvalenti
ROSI64 napisal/-a:Kaj pa če se samo termin preloži za teden dni :?:

To bi bilo zame dobro, :D ker tako lahko potem pridem tudi jaz. :wink:

No glavno besedo pri tem ima pa itak tae.

Termin se trenutno "ŠE" ne bo menjal,po posvetu z tae-tom.Trenutno iščeva drugo lokacijo.Zakaj ne drugi termin.Nekateri so vzeli prosto v službah,nekateri so si preložili plane in so z mislimi že na tečaju,nekateri.....itd
Tae,imam pa eno idejo,le ti pojdi malo poizvedeti koga je potrebno povprašati,pa še blizu je.Pod kamniško "razvalino"skakalnico.Lušten prostor,brez hiš,nobene preveozne ceste,lepo na samem,možnost žara itd. :wink:
Uporabniški avatar
 tae
Naj še enkrat ponovim, kar smo zvedeli šele včeraj in nam je cvalenti sporočil. Torej 14.6.2008, ko imamo v planu naš piknik s samoobrambami in palačinkami, na prej planiranem prostoru (pri kamniškem muzeju) TO NE BO MOŽNO, :( , ker imajo gor najprej eno poroko, kasneje pa še koncert.

Se pravi sedaj iščemo novo lokacijo v istem časovnem terminu ali v skrajnem slučaju drug termin in isto lokacijo.

Predvsem pozivam Kamničane; vsi predlogi dobrodošli.

INOT, sedaj ti bomo zrihtali pekač (ali kako se reče) na plin.

ROSI64 napisal/-a:Kaj pa če se samo termin preloži za teden dni :?:

Rosi, o tem sva z cvalentijem že govorila. Na istem predvidenem mestu in v soboto tudi ni možno, ker imajo neko prireditev "muzejska noč," vendar bodo menda že čez dan neke prireditve. Teoretično bi obstajala varianta za nedeljo, bodisi 15. ali pa naslednjo, vendar po mojem večini nedelja nebi bila pri srcu.

Vlajko napisal/-a:Kaj pa kakšen prostor proti Kamniški Bistrici?

Vlajko, zaenkrat se še poskušamo držati v bližini Kamnika. Tam sicer obstajajo prav piknik placi, ki pa so načeloma plačljivi. Sicer ideja ni slaba, bi se bilo vseeno morda potrebno malo bolj pozanimati.

Zaenkrat je torej odpadla elektrika, stoli in mize. Upam, da vas ne bo minila dobra volja saj smo TEKAŠKI FORUM in za nas težav ni, so le priložnosti.

Ta teden bo potrebno konkretno v akcijo in vas sproti obvestim.
Uporabniški avatar
 tae
Zdaj je takole situacija:

Prvotni plan ostaja nespremenjen, se pravi samoobrambe s palačinkami.

Kar se tiče "klasičnega" piknika pa takole; sedaj nas je v igri cca 30. Peka mesa in vsega ostalega bi se splačala vsaj za polovico kandidatov. Se pravi najmanj 15 vas mora biti za piknik. Na veliko ne bomo nič kupovali naprej, ker je v soboto itak še vse odprto in se lahko sproti kupi, kar bo kdo želel.

Če bo piknik, potrebujemo PROSTOVOLJCA za peko (kuharja, pekača, čevapčičarja, ražničarja, na ogenj metalca,..). Se kdo javi ?

Predlagam še nekaj, kar upam da vam ne bo pretežko. Vsak naj po želji in svojih zmožnostih prinese kaj sabo za pojest ali za popit. Domišljijo prepuščam vam. Nikogar ne bomo preverjali ali je kaj prinesel ali ne. Na koncu bomo itak vsi skupaj vse pojedli in vse popili.

Točno lokacijo dogodka sporočim naslednji teden (med vikendom grem na potencialne oglede, ker mi žal med tednom ne znese)
Uporabniški avatar
 Vlajko
Jaz se bom dobrot iz žara odpovedal, bom raje v bližini Inotove ponve. :wink:

Seveda po uspešno opravljenem pouku v Taetovi šoli. 8)
Uporabniški avatar
 INOT
Vlajko napisal/-a:Jaz se bom dobrot iz žara odpovedal, bom raje v bližini Inotove ponve. :wink:

Seveda po uspešno opravljenem pouku v Taetovi šoli. 8)

Upam, da vas ne bo preveč polomil. :x :D
Lahko pa naredim tud kakšen mlečni zdrob ali pa čokolino, če bo prehudo? :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Danes sem šel malo v akcijo za iskanje nove lokacije za naš dogodek. Gledal sem v okolici Kamnika. Prva lokacija Tunjice (tu sem celo nasedel z avtom, a to je že druga zgodba), potem Kamniška bistrica :arrow: na primernih uradnih piknik prostorih za naš termin že zasedeno, pa Markovo proti tuhinjski dolini (ni primerno), sledil kriški bajer (ni travnika), še malo vožnje in ogledov okoli, katerim ne vem imen. Kakorkoli nekaj sem našel, zato pozabite vse kar sem napisal zgoraj (to je bil le uvod v napovednik :D )

Torej:

Dogodek: SAMOOBRAMBE TEKAŠKEGA FORUMA S PALAČINKAMI (namenoma ne uporabljam besede piknik, ker po vsej verjetnosti to ne bo klasični piknik)

Kdaj: v soboto 14.6.2008

Začetek: Okoli 10h dopoldne

Kje: (to je sedaj ta novost, zato pozabite Kamnik, Zaprice in kamniško knjižnico) VOLČJI POTOK :arrow: to je tist kraj, kjer je tudi Arboretum (park s cvetjem in tradicionalno razstavo tulipanov 1x letno)

Opis lokacije: zraven je voda Kamniška bistrica (primerno za naravno hlajenje pijače), gozdiček z senco, primeren tudi za parkiranje. Tu bo imel verjetno svoj show INOT. Okoli pa je dovolj travnikov za vadbo samoobramb.

Kako zadevo najdete:
- Če pridete iz kamniške strani, se peljete proti arboretumu in ko na levi strani ceste zagledate kapelico, zavijete kontra se pravi na desno makedamsko cestico.
- Če pridete iz Ljubljanske strani, boste najprej prispeli do krožnega križišča v Radomljah. Držite se smeri Kamnik, se peljete mimo Arboretuma na desni strani in gledate na vaši desni strani, kje boste zagledali eno manjšo kapelico. Tam zavijete levo na makedamsko potko.

Oprema: Za samoobrambe imejte kakšna stara oblačila, ki jih ni škoda. Sabo imejte kaj za preoblečt, ker boste verjetno umazani. Konec koncev pa imamo sabo vsi lahko tudi tekaško opremo, saj smo le TEKAŠKI FORUM.

luzr, a za plinski gorilnik (pekač) zdaj drži ?

Za del hrane bo poskrbel INOT, za vse ostalo moramo sami. Torej, kolikor bomo prinesli sabo, toliko bomo imeli.

Še kakšno vprašanje ?
 luzr
Zaenkrat je zagotovljen en plinski gorilnik in ena jeklenka.
Če bomo potrebovali še en komplet povej ;).

Poleg tega je potrebno priskrbeti roštilj za mesojede...
Kako kaj poteka zadeva v tej smeri?

Za koliko ljudi bo inot prinesel palačinke v tekoči obliki in kako debele predvideva, sprašuje požeruh?
Uporabniški avatar
 INOT
luzr napisal/-a:Zaenkrat je zagotovljen en plinski gorilnik in ena jeklenka.

Poleg tega je potrebno priskrbeti roštilj za mesojede...

Za koliko ljudi bo inot prinesel palačinke v tekoči obliki in kako debele predvideva, sprašuje požeruh?

Za palačinke v tekoči obliki še sicer nisem slišal :D , če pa misliš na maso jo bom zmešal kar tam. Sicer bo malo težko zmešat takšno količino brez elektrike ampak se bomo že potrudili. Debeline nisem nikoli meril, palačinke bodo nekako klasičnih mer in oblik, računam pa, da jih bo treba spečti kakšnih 100 kom.
 luzr
Inot me je pravočasno opozoril.
Palačinke bomo zmešali z "baterijskim mešalcem", brez skrbi.
Prinesem dva :>
Uporabniški avatar
 tae
luzr napisal/-a:Zaenkrat je zagotovljen en plinski gorilnik in ena jeklenka.

To naj raje pove Inot. On ima čez kuharski kotiček.

luzr napisal/-a:Poleg tega je potrebno priskrbeti roštilj za mesojede...

Ne vem sicer zagotovo, mislim pa da za klasični piknik ni bilo dovolj zanimanja. Jaz niti ne jem mesa, tako da se boste tu morali organizirati sami. Cvalenti, ti vseeno sabo prinesi tist tvoj žar, potem pa se bomo na licu mesta zmenili ali peka ja, ali ne.
  • 1
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 18

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA