takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo zmagal v teku na 10km ?

Inot
49
49%
Tae
50
51%
Uporabniški avatar
 tae
Liquid, najprej hvala za privabljen nasmeh :D , dobra fora.

Zdaj si jim zaupal že cel moj življenjepis (za nepoznavalce, vse ni čisto res, ampak pustimo to).

Drugače sem pa vesel, da se vračaš v tekaške vode in na forum. Morda te vseeno še kdaj prepričam v skupni trening.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
Liquid napisal/-a: ...Glede na to, ... da je Miha na sploh en fajn dečko glasujem za:

.
.

INOTa. :twisted: :twisted: Miha nimaš šans. 8)

:cast: Res kapo dol, odličen sestavek. Tudi moj moto je kibic in hec, pa da zamerijo samo tisti, ki nimajo vse v glavi pošlihtano :D
 Liquid
tae napisal/-a:Liquid, najprej hvala za privabljen nasmeh :D , dobra fora.

Zdaj si jim zaupal že cel moj življenjepis (za nepoznavalce, vse ni čisto res, ampak pustimo to).

Drugače sem pa vesel, da se vračaš v tekaške vode in na forum. Morda te vseeno še kdaj prepričam v skupni trening.

No lepo, da si razumel šalo, vendar moram omeniti, da je vse res. Ni kaj, imaš dober življenjepis. :P V katerem delu se nisi prepoznal? Če te kaj zanima, ti kar vprašaj. Sem prepričan, da se ti bo spomin čudežno vrnil. 8)

Glede skupnega treninga pa vsaj še pol leta nič. Znan sem po tem, da pretiravam, zato bom za začetek naredil 4-6 mesecev baznega treninga (jogginga), potem pa bom videl kako dalje.

Zdravko (pozdravljen somišljenik), hec mora bit, če ne je dolgčas. :wink:
 AinE
Cvalenti in Liquid, tae-ta poznam le iz nekaj skupnih tekov Kamničanov. Skušal nas je skup spraviti, pa zgleda, da nis(m)o bili najbolj za stvar. Vem, da je OK, nisem pa vedela, da toliko :wink: . Hec mora bit,...
Zdaj je prevzel vodstvo celo brez objavljene fotografije :D .To bo še zanimivo. Bo res treba v Radence.

LP E.
Uporabniški avatar
 zvone
Pozdravljena Inot in Tae!

Da še jaz "prelijem kaj "črnila" na to temo:

Načeloma sem "proti takšnim stavam"... ampak, ker sta oba "super" in oba "za"- je to potrebno tudi upoštevati.

Inot, tebe poznam že nekaj časa, tebe Tae-ta pe le iz TF. Oba sta "zelo dobra športnika" in obeta se zanimljiv dvoboj.

Seveda stavim na svojega "ultramaratonskega prijatelja" Inota. Vem, da bo dal vse od sebe in da bo nas (ultramaratonce) , kljub neugodni (prekratki) razdalji zastopal uspešno (beri da bo zmagal)!

Upam, da sem s tem uspel "napovedovalno tehtnico" nagniti na Inotovo stran!

Obema želim dobre in uspešene priprave ter lep dan (noč) še naprej! Zvone
Uporabniški avatar
 tae
Moj 1000. prispevek:

še cca 1 mesec do MEGA dogodka.
Uporabniški avatar
 ZdravkoC
tae napisal/-a:Moj 1000. prispevek:
še cca 1 mesec do MEGA dogodka.

Bravo, jurja si skupaj spravil. Si že ultraš. Predlagam, da se z Inotom pomerita kar na 42,195 km. :hello:
Uporabniški avatar
 tae
Danes smo 17.4.2008

dogodek bo 17.5.2008

se pravi še točno en mesec.

Do takrat imam v planu še 6 tekem, vendar je vpašanje če mi bo uspelo speljati vse. To naj bi bilo prvič zame toliko tekmovanj v tako kratkem časovnem obdobju. Radenci bodo 7. tekma od zdaj dalje (pravljična številka pa to).

Zadnji dan javnega glasovanja je 16.5.2008 (1 dan pred stavo).
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tae napisal/-a:Danes smo 17.4.2008

dogodek bo 17.5.2008

Do takrat imam v planu še 6 tekem, vendar je vpašanje če mi bo uspelo speljati vse. To naj bi bilo prvič zame toliko tekmovanj v tako kratkem časovnem obdobju. Radenci bodo 7. tekma od zdaj dalje (pravljična številka pa to).

opa.... 6 tekem? a se ne bi raje mal šparal? da te ne bo potem na pravljični tekmi zvilo :?
Uporabniški avatar
 tae
Zaenkrat je odločitev takšna, kot je. Dogodki in odmevi pa bodo pokazali kako in kaj v praksi.
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
tae napisal/-a:Danes smo 17.4.2008

dogodek bo 17.5.2008

opa.... 6 tekem? a se ne bi raje mal šparal? da te ne bo potem na pravljični tekmi zvilo :?
Uporabniški avatar
 tae
Evo, zame še 5 tekem pred stavo.
Uporabniški avatar
 INOT
Tae upam, da se ne boš preveč iztrošil na teh tekmah :twisted:
Moje navijače pa obveščam, da počasi prihajam v formo. Testiranje v Ormožu na 21 km je pokazalo čas 1:27:28 kar je še celo minuto za Taetom, vendar pa je bilo še precej rezerve, pa tud konfiguracija proge in veter nista šla ravno na roko.
V glavnem ne bomo se kar tako predali! :D
Uporabniški avatar
 tae
INOT, izvedi naslednji test pred stavo še na 10ki. Če se prav spomnim bo tekma na 21ki v revanšu. :D

Jaz ga bom izvedel v Umagu en teden pred Radenci, kateri pa ne bo čisto merodajen, glede na to, da bom verjetno utrujen od trojk. Vendar imam potem še en teden časa za počitek, potem pa gas do konca.
Uporabniški avatar
 INOT
tae napisal/-a:INOT, izvedi naslednji test pred stavo še na 10ki. Če se prav spomnim bo tekma na 21ki v revanšu. :D

Jaz ga bom izvedel v Umagu en teden pred Radenci, kateri pa ne bo čisto merodajen, glede na to, da bom verjetno utrujen od trojk. Vendar imam potem še en teden časa za počitek, potem pa gas do konca.

Prilike za kakšen test ne bo več edino s teboj na trojkah.
Sicer pa važna je samo tekma...
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
  • 12
  • 21

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA