takšne in drugačne (predvsem) tekaške stave med člani-cami Tekaškega foruma

Moderator: ales

Kdo bo hitrejši na Ljubljanskem polmaratonu 2009?

luzr
23
38%
spela*
37
62%
 luzr
Štartava skupaj. Najraje čisto zadnja, čeprav to tvojim postreščkom ne bo všeč, ker imajo pretirano tekmovalne aspiracije.

Vseeno pričakujem vsaj pojasnilo o bruto in neto času.

Sedaj grem v toaletne prostore. Menjat' gate. Ker me je strah...
 spela*
luzr napisal/-a:Štartava skupaj.

V redu. V tem primeru torej zmaga tisti, ki je prej v cilju, in je debata o bruto/neto časih odveč.
Samo da se ne boš izgubil na štartu, kar je v tvoji navadi. Čisto na koncu jaz tudi ne nameravam štartati, boš že moral par minut prej priti. :lol:
Uporabniški avatar
 tae
Samo za osvežitev spomina; tudi midva z Inotom sva štartala skupaj z ramo ob rami in praktično celo progo tekla skupaj.
Uporabniški avatar
 Loni
Kaj pa v primeru, da se eden izmed vaju dotične tekme ne more udeležiti? Mislim, da bi bilo fajn, da imata še rezervno varianto. Da ne bo potem kakih govoranc, da se je eden ali drugi po :cenz: v gate, čeprav mislim, da nista taka. Samo lahko je pa kaka višja sila vmes.
Uporabniški avatar
 bobr
Loni napisal/-a:Da ne bo potem kakih govoranc, da se je eden ali drugi po :cenz: v gate, čeprav mislim, da nista taka.

O jaz pa mislim da sta taka :lol: sam poglej koliko imata debate o tem...
 spela*
tae napisal/-a:Samo za osvežitev spomina; tudi midva z Inotom sva štartala skupaj z ramo ob rami in praktično celo progo tekla skupaj.

Ja, vem ... bom morala ciljni šprint zvaditi. :twisted:

loni napisal/-a:Kaj pa v primeru, da se eden izmed vaju dotične tekme ne more udeležiti? Mislim, da bi bilo fajn, da imata še rezervno varianto.

Se strinjam. Prva varianta je Ljubljanski maraton. Ravno zato, ker je do takrat še dovolj časa. Tega potrebujem predvsem jaz, ker, priznajmo, luzr ima zdaj boljše izhodišče.
Rezervno varianto naj predlaga on.

bobr napisal/-a:O jaz pa mislim da sta taka sam poglej koliko imata debate o tem...

:shock: Ne, ne, to pa že ne! :twisted:
Če je stava, je stava!

(ampak da se ne bo zgodilo to, da bi več pisala kot trenirala :twisted: )
Uporabniški avatar
 IRA
Jest navijam za špelo, tko! :twisted:
Uporabniški avatar
 tae
Špela je še v Bratislavi, luzr je polno zaposlen. Vseeno pa me zanima, če je že kaj novega z vajinimi dogovori. Ali se bo o tem več govorila tik pred dogodkom ?
Uporabniški avatar
 metkamarjetka
bobr napisal/-a:
Loni napisal/-a:Da ne bo potem kakih govoranc, da se je eden ali drugi po :cenz: v gate, čeprav mislim, da nista taka.

provokator!!!! :evil: :evil: :evil:

ppsssssttt: sej je prav da provociraš - bosta vsaj resno vzela.

no, itak da babnce navijamo za nežnejši spol :twisted:

smo trmaste ko hudič :twisted:

go špelca go !!!!
Uporabniški avatar
 Ksenija
IRA napisal/-a:Jest navijam za špelo, tko! :twisted:

go Špela go!!! :lol: 8)
 spela*
tae napisal/-a:Špela je še v Bratislavi, luzr je polno zaposlen. Vseeno pa me zanima, če je že kaj novega z vajinimi dogovori. Ali se bo o tem več govorila tik pred dogodkom ?

Jaz sem se ravno vrnila, luzr je pa očitno res ZELO zaposlen
(ker to, da bi se izmikal, skoraj ne morem verjeti :lol: ) - konkretnejših dogovorov namreč še ni. Bodo pa, pa anketa tudi, pa navijači boste tudi udeleženi, pa eno malo zlobno kazen imam v mislih za luzrja, če bi slučajno zmagal ... :lol:
Ne glede na to, da še ni konkretnega dogovora, priprave na dogodek potekajo, saj tudi v Bratislavi nisem pozabila na tek, poleg vsega sem imela srečo z vremenom. :D
Stavo je namreč treba resno vzeti! :twisted:
 luzr
bobr napisal/-a:

He, he, nekateri so željni krvi...

Zakaj neki se spela+ igra s tiskankami ne vem...
Insinuacije glede izmikanj so nekoliko neresne, ker se je gospa skrivala en teden na obrežju Bratislavščice...
Dogovori o kaznovanjih sledi. Veselim se telesnih kazni...
Uporabniški avatar
 bobr
luzr napisal/-a:Dogovori o kaznovanjih sledi. Veselim se telesnih kazni...

Lisice, bič? :twisted:
 spela*
luzr napisal/-a:
Zakaj neki se spela+ igra s tiskankami ne vem...
Insinuacije glede izmikanj so nekoliko neresne, ker se je gospa skrivala en teden na obrežju Bratislavščice...
Dogovori o kaznovanjih sledi. Veselim se telesnih kazni...

A se je tebi tipkovnica pokvarila ali obstaja kakšen drug razlog, da ob mojem imenu rišeš vzhodnokrščanske križe? :shock: :D

Glede štarta: če vztrajaš, da štartava skupaj, potem jaz vztrajam, da štartava v coni, primerni najinemu času. Če se ne najdeva ali kateri od naju na štart zamudi (spet le hipotetično :lol: ), potem mora šteti neto čas, ki je dejanski čas teka. Zakaj neto čas zate ne šteje, boš pa tako ali tako moral že v drugi temi pojasnjevati, ker to očitno tudi druge zanima, ne le mene. :lol:

bobr napisal/-a:Lisice, bič?

:shock: :shock:
 Janazaspana
luzr napisal/-a:Dogovori o kaznovanjih sledi. Veselim se telesnih kazni...

To je bila ena opazka s spelo*, da bi to zate pravzaprav ne bi bila kazen :lol:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 13

VESELI BOMO VAŠIH KOMENTARJEV in PREDLOGOV GLEDE NOVEGA PORTALA